Жената Овен 23 тема/великденска

• 22 399
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Ели, и на мен ми стана мъчно за врабчето, още повече, че го видях и във ФБ. Cry
Може и наистина да е бил духът на твоята майчица, вече свободен.

Румид, страОтни резултати, ще успее където пожелае твоето момче, БРАВО!!!!

Мириамс, много красив люляк.

# 586
  • при моите деца .....
Привет!
Ели,  Hug
Румид, браво за резултатите! Дано да са достатъчни и да то приемат където иска.
АЗ съм голяма ревла, плача често...
При нас е млачно и дъждовно....
Нещо ми е уморено... цял ден попълвам лични картони на учениците - проверявам по няколко пъти, дребни цифрички, буквички....
Хубава вечер!

# 587
Ели,правим курбан на мъжо,защото като е бил на 3-4г е бръкнал в контакта с 2 гвоздея.Немога да ти кажа колко е било сериозно,защото никой не ми е обяснявал с подробности.А и те са били в нов апартамент,тъкмо са  се нанасяли и е било суматоха.....
Приятен почивен ден,аз съм с детето,ще ходя при майка,малко да си почина..

# 588
# 589
  • Сливен
меганчо мерси за закуската
пепито да ти е жив и здрав мъжо,сериозна работа е тока,веднъж само ме люля,бяха ми се вдървили мускулите,очите ми се бяха затворили и ме болеше кожата (за малко да ме "утрепе" )
днес никой няма,сигурно заради хубавото време  Party
хайде лек и слънчев ден ви желая,по някое време пак ще ви проверя  Peace

# 590
Здравейте! Hug

Ели,няма нищо случайно! Hug

Днес с колежките бяхме на шопинг.Пазарихме и после седнахме да пием кафе,но...като седнахме в едно кафене,ни казаха,че е ланчтайм и трябва задължително да ядем.И то и трите,не може само едната. Crossing Arms
Ок,съгласихме се,поръчахме и когато попитахме за тоалетна,се оказа,че няма.Направо не повярвахме-заведение без тоалетна.Направо абсурдно. Shocked
Иначе днес времето беше страхотно. Peace

# 591
  • Сливен
малИИИИИ никой нЕма  newsm78
хайде да ви сложа по едно кафенце и обяд

# 592
  • Varna
Благодаря ти МИРИАМС  bouquet
МногУ вкуснУУУ, и както взех да огладнявааааам smile3508 eat

Верно, празнУ е. Всеки мАА нейде, или пък ни мързи да пишем Embarassed Калпазанки ние със калпазанки Embarassed

# 593
  • Сливен
тук е гадно време еее,валя а сега е ужасно задушно,направо не се диша  Crossing Arms
делте калпазанки сме я - срамувам се  Embarassed  Wink

# 594
Аз май съм от най-големите калпазанки.  Crazy  Вчера на работа цял ден и да не се отбележа у форума  Whistling

Уф днеска мислех да се разходя из морската, да поснимам малко птички и тревички ама нещо не ми беше ден за разходка.
За сметка на това убих два часа в кухнята. Правих сладък салам (с бисквити, масло и кондензирано мляко) и лозови сърмички, постни.

Сипвам си сега чашка от кафенцето на miriams28 и продължавам да се наслаждавам на активната си почивка.  Party

# 595
И в една друга тема прочетох за дъждове и бури днес по страната. При мен в момента външния термометър сочи 31,8 градуса по Целзий. Това в апартамента.
Чета ви, да знаете. Всеки ден, ама нещо имам недостиг на сили и време за писане.

# 596
  • при моите деца .....

Чета ви, да знаете. Всеки ден, ама нещо имам недостиг на сили и време за писане.

И аз така....
Прибрах се в 3.40 от сватбата и прегледах форума, сутринта с кафето - също, но нямам сили....
А сега след малко сън и работен ден трудно държа очите си отворени.....
Хубава вечер!

# 597
  • Varna
Eй, сега и аз от телевизията разбрах за Шумен, че гърмяло и трещяло, барабар със градушка. А тука беше чудесно време. Обаче от утре ни плашат, че ще почнем да недовостваме от топлото идващо такова Shocked

# 598
  Ако наистина повали няколко дни пак ще рисувам у дома. Боже, голям майтап съм-май не знам каво искам. Да ме оставят на мира да си рисувам или да работя и печеля пари  newsm78.
Днес за първи път се къпах в морето за сезона-ходин на Албенския плаж. Беше страхооотно!!
  grinning039

# 599
Ели, каквото и да искаш - нека да е твое! Heart Eyes
Аз съм напред с материала/ за плажа/ и имам вече два. Надявам се да не остана само с тях. Peace Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт