Жената Овен 23 тема/великденска

• 22 392
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Сливен
аз може и да нямам плаж тази година,ама и да имам като ме видят екозащитниците и ще ме върнат във водата (ще ме помислят за кит захвърлен на сушата  hahaha)
хайде едно десертче от мен и то от черен шоколад-диетично
лека и спокойна   love001

# 601
  • при моите деца .....
Добро утро!

Благородно завиждам на тези с плажа, аз морето едва ли ще видя това лято....  Sad
Понаспах се, но още съм уморена....
Желая прекрасен ден и една невероятна седмица, изпълнена с много преживявания, нежност, красота.
Успешна седмица!

# 602
Добро утро!

И аз ви пожелавам ползотворна седмица!!! Heart Eyes

# 603
Добро утро и от мен.Аз също много обичам морето,но мъжо и детето се обриват от мръстното море и пясък.Голяма алергия е при мъжът ми,а детето гълта от водата и на следващия ден започва летния грип..Ще видим тази година как ще се ходи...

# 604
  • Varna
Оооо, много каЙветЪ, многУ нЯщУУУУ smile3508
Благодаря, благодаряяяя bowuu bowuu

Аз, със морските бани водя всички ви smile3534 Колкото и да сЪ пИчетИ, не моЖ мЪ стигнитИ Wink

# 605
Привет ! Grinning  ...и аз съм от "печените"по рождение Wink и може би за това не обичам да се пека на слънце! Предпочитам лятно време да ми е хладно,че ме хваща критиката тогава Sunglasses

# 606
Аз пък добър ден да ви кажа, че сутрин рано хич не ми е до нищо.
Чак не мога да си повярвам сама какъв дявол в мен се е вселил тая утрин. Да стана аз в 8  часа, да пусна пералнята да си пере, да се разшетам ... Че и дрехите ми вече изсъхнали... От къде тая енергия у мен рано рано не знам.  Joy
Викам си сега да седна да изпия едно кайфнце, та току виж ми минал мерака за шетане днес.  hahaha
 miriams28 многу убави бонбонки, в първия момент не забелязах шоколадчето по средата дето се е излегнало  Crazy
Вече за плаж мислите, аз хич не съм му фен на плажа. Изгарям бързо и жестоко, страх ме е от водата и не мога да плувам...  Blush

# 607
според аюрведа,таз енергия,дето я говориш  идва на човек,ако е станал рано-рано /от 4-6 ч сутринта,имам предвид Rolling Eyes/....но  за 8 сутринта си е супер за нашия живот,де...Аз,понеже не обичам да ми е енргийно ,събота и неделя като се събудя в 5, пак се излежавам и си отива докъм 8-8,30...  Stopако ме оставят съседите... Confused

# 608
румид каква енергия в 4-5-6 сутринта, аз тогава съм по-заспала и от труп, моля ти се  hahaha hahaha hahaha  Хич нищо не ми пречи на съня на мен.
По-принцип до късния следобед не съм особено активна, вечер ми идва муза за каквото и да е, та затова днес си се учудих на себе си.  Joy

# 609
  Неочаквана ваканция  Grinning Шефа се обади днес и утре да почивам Simple Smile И аз естествено почивам-'ич не се напъвам  Laughing И аз като Кокошинка съм от совите-нощно време съм много продуктивна. Леле, как прозвуча  Embarassed В 8 ставам само ако съм на работа. Иначе съня до 9-9,30 ми е адски сладък Simple Smile

# 610
Ха да ти е честита почивката Ели  Hug
Каня ви всички в тази градина да си отпочинем подобаващо

# 611
Аз ще се възползвам от предложението на Кокошинка и шЪ сЪ пльосна на тоз шезлонг.  Simple Smile
Ха, добър ви ден!  Hug
Аз пак бях селянка. Брахме пой (сминдух) и мащерка. Видяхме една костенурка да снася яйца, но за съжаление мъжО не си носеше телефона, за да я снимаме.  Sad
А Албенския плаж да ни чака - там сме в края на юли.  Simple Smile И аз имам няколко бани по рождение  Mr. Green  и бързо почернявам, но мъжо и щерката най-напред се зачервяват, после почерняват.

Успешна седмица на всички!  Hug

# 612
  • Varna
Хайде и аз да сЪ пльосна във градинката КокошинкУвЪ Hug
Тъкмо си напраЙФ Ино каЙве и доволно, доволно да си го изпия със вас.
Иначе аз съм от ранните пилета. До към 12 часа съм съща хала. Следобяда я карам мааалко
по лежерно. Вечер ми е хубаво да полегна и да си зяпам криминалетата или Нешенъл, Дискавъри ...ей тези познавателните програми..
Та както сме овнета, пак си се различаваме по ритъма на живот. Но пък сутрин не бих ходила на тренировки. Винаги тръгвам към 4 часа  следобяд, натам. Сутрините ми са за дома, задължително!

Гледам и други като мене, по опеченички по рождение, а Wink Много бързо нЪ ФащЪ слънцИто беееей Shocked почернявам за нула време. Като нищо могат да мЪ сбъркат във Максуда Joy Много обичам да ходя на плаж, обаче сега със тези ми алергиии, трябва много, много внимателно. А как обичам да се цамбуркам.....възрастта не ми пречи. Делтов не моЖ мЪ изкара от водата Simple Smile

# 613
  • Сливен
и аз се нареждам в градинката на сенчица с едно разхлаждащо коктейлче ,а вие ?

и аз съм фурия нощно време,готвене,шетане....
лягам всяка вечер към 3 и ставам с малчо към7-8 (като преди това си хапва към 6)

# 614
и аз ,и аз идвам...само да ми свърши раб време/до 16,00/...Ще видим какво ще пия,ще мисля дотогава...имам претенция само да ми е хладно... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт