Жената Овен 23 тема/великденска

• 22 394
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Добър ден и от мен! Благодаря за кафенцето, имам наистина голяма нужда от него днес. Започнах работа преди час и нещо а вече искам да си ходя. Утре съм си запланувала един мързелив ден пред телевизора с няколко филма и след това обиколка из мебелните магазини!
А сега ви черпя с една голяма доза Усмивки  dancing

# 91
Momi4eta pi6a vi ot tel-a, 4e ne mi e mnogo udobno da sqdam 4esto na komp-a na brat mu na Ivo.
Ne sme se pribrali o6te, no kato se vurnem, 6te sum redovna.
Cunki!

# 92
Хай дружина!
Кафе пих, ядох мляко с ядки и слушах песента от Кокошинката!Добре ми е, готино ми е, готвя пилешка супа и за сряда съм навита за среща!!!

Слагам обувките и излизам на теферич- навън е прекрасен денят!

Бенджолина, целувки на дребната!!!

# 93
  Усещам хубаво настроение, браво, само така Simple Smile Мириамс, теб май ще те нарочим за втората неуморна в стадото  Hug В2 през нощта правя много малко работи и те всички са приятни  Blush
Бенджи, много ни липсваш  Hug Чакаме да се постопли стабилно и да бутаме количката на принцесата Simple Smile Целувки и за теб и за нея   love001 1stroller  За сряда нищо не знам-ако съм на работа, до колко съм на работа..Много е кофти с такова нестабилно работно време..Ама да не се оплаквам. Днес се измъчихме да заведем котарака на ветеринар, че му имаше нещо на очите. На връщане избяга и познайте откъде се чуваше дружно "Писиии, ела миличкооооо, Сънииии!"

# 94
  • Varna
АлЮЮЮ, Дружинааа,
Казвайте за сряда, дали е сигурно. Ако не е, да знам, че имам покана и от другУ мястУ.

ХаДи, каЙве, чай, кой каквоТ си пУжилай....за слИдобедЪ Hug

# 95
Oвненцааа, желая хубава събота и неделя  Party

# 96
Малии, как не съм се пльоснала при вас до сега? smile3511
Привет, дружина! Приемате ли още едно овне? Аз съм родена на 18.04. преди мнооого години ( много, много - преди 41). Живея в малък град близо до Варна, работя, семейна с една щерка на 16г. Непоправим оптимист и упорита докрай - това съм аз.  smile3503

# 97
  Фортуна, въпросника ти е съвсем правилно попълнен  Mr. Green Приета си  Grinning
В сряда освен ако не е вечерта надали ще мога..освен ако не плюши як дъжд  Mr. Green

# 98
  • Varna
ФОРТУНКЕ,
Добре си ни дошла wavey Много яко звучиш....тъкмо по овенски newsm10. Чакай сИга да ти изпляскам и едни тЪрлЪчкииии. Взимай ги и сядай във хола който ни е наредила нашата Еличка Wink

ХаДи и един следобеден коктейл да ти пУднисЪ, че не може така без почерпка, нЪл тъй newsm47  

ЕЛЧО,
Колко часОт, вечерта?

# 99
Благодарско за посрещането!  Hug
Търлъчките ногу убави - тамън като за мен.  Simple Smile И коктейлчето убаво, ммм  и холчето уютно. Абе, готини сме си овенките.  newsm03

# 100
  Делти, уговаряйте се без мен. Ако мога-направо от работа ще дойда. Ако не-когато мога или есента. Предварително си знаех, че хвана ли се на тая работа-лятото го пиши бегАло..

# 101
Fortuna, то сичкото Увен, все около Варна   Grinning

# 102
Добър вечер.Добре дошла на Фортуна,а от къде си?
Лека вечер,че ще слагам масата да се яде,гладно малкото и препира.....

# 103
  • при моите деца .....
Фортуна,  welcome
И аз ще слагам масата, ще си пийна и винце - каберне - 2 чаши  Embarassed
За да не пия сама - сервирам и на вас - бяло, червено - по избор....

Fortuna, то сичкото Увен, все около Варна   Grinning
Peace
Лейди, освен да мигрираме към Варна, но не по икономически, а по социални (астрологични  Mr. Green )причини....

# 104
Боби, съгласна съм!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт