Отговори
# 120
Казах му ,че ще е по секси, гол по престилка Whistling 

Да, да и при тази гледка, както си на сухо отдавна, ще спреш да обръщаш внимание на лаптопа, т.е. на нас, я по-добре да си стои облечен Simple Smile

# 121
Е то лаптопа ще е до есента Mr. Green
Тара, защо смени онова кълчещото пате с тоя зубър ? hahaha

# 122
Хелоу, мили мами Simple Smile Ние тъкмо се прибрахме, бяхме на гости на свеки, така ме е ояла, че едвам се дотъркалях до дивана. Напълни ни с яйца и козунаци, ще има да ядем и да повръщаме тези дни Simple Smile Да ми е жива и здрава, много си я обичам, пък и такъв прекрасен син е отгледала  Heart Eyes

Моята девойка днес беше много активна, направо ме побърка от бутаници, прави и едни много странни преобръщания, като почне да се върти и я усещам на сто места как ме подпира... Но като цяло и при мен бутаницата е основно 3-4 пръста под пъпа.

Кокетка, както и Евита ти е казала, а и от други мами съм чувала, че като получиш контракции, няма да ги сбъркаш.

Пожелавам на всички утре прекрасен празник Simple Smile Аз ще се боря с разни агнешки части Simple Smile Но имам желание да го направя много празнично и специално, че това ще ни е първият Великден заедно като семейство (макар според законите да не сме официално свързани). Минали години все сме били някъде по роднини или по екскурзии... И се вълнувам приятно. Сега ще се поровя в кулинарния сектор даже, там мамите имат много добри идеи Simple Smile

# 123
Тара, защо смени онова кълчещото пате с тоя зубър ? hahaha

Laughing Laughing Laughing за да изглеждам по-сериозна  Laughing, онова беше много пияно горкото

# 124
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Здравейте, мами!
Аз днес доста се поуморих, даже и за сефте пих нош-па - иии то вълшебно това хапче, бе  Mr. Green
Боядисвах яйчица, месих козунаци и рула, но с помощта на мама и сестра ми - като стана тежко това тесто и всяко премесване го усещах с корема. Ето линк, ако на някой му се гледа: http://darksy.snimka.bg/holidays/velikden-2011.587405
Хубава вечер на всички, аз отивам да си почина малко  Hug

# 125
Момичета влизам набързо да ви честитя утрешния празник от днес.Че утре сме на гости на баба Wink,ще ни глези с гозбите си Heart Eyes
Да ви е честит празника,да сте здрави,щастливи и много усмихнати.Да ви обичат и даряват с нежност всеки ден любимите хора,и късмет за всички нас и на есен да държим в ръцете си най здравите и прекрасни човечета на света Hug Hug Hug  Praynig
Лека вечер на всички! Hug

# 126
  • Варна
Моя мъж е от ония до печката с парцала Mr. GreenДори сега аз съм на дивана с лаптопа ,а той готви .Казах му ,че ще е по секси, гол по престилка Whistling  Очи пълни ръце празни е моята работа Laughing
Диде, и аз съм в този филм. hahaha Туй безсексието било много лоша работа. newsm78 Mr. Green На всички мами, за които сексът не е мираж - благородна завист. Mr. Green

Паф, дано си добре. Оставяй козунаци и други  задачки и полягвай! Hug

jaded, Успех в кулинарните страсти утре! Ще чакаме да се похвалиш с резултатите Simple Smile

# 127
Сънчо, браво на вас, личи си, че сте майсторки  bouquet, но и ти каква си фина и елегантна бременна Flutter

Ние пък днес ходихме на пазар, то в това мрачно време, какво друго да правим Crazy и аз се офайдосах с няколко летни парцалчета от юношеския отдел hahaha И вече чакам с нетърпение лятото Sunglasses

За утрешния празник, сътворих ето това за главичката на Диди, надявам се да благоволи да го поноси. Все пак зайчето сама си го избра Flutter

# 128
Галче, как ги майсториш тези работи не знам... Много е хубаво, благородно завиждам. Аз съм толкова вързана в ръцете за такъв труд и творчество... От всички домакински и така да се каже "женски" задачки, ме бива единствено и само в готвенето.

# 129
Момичета, много сте сръчни, браво!

# 130
Моя мъж е от ония до печката с парцала Mr. GreenДори сега аз съм на дивана с лаптопа ,а той готви .Казах му ,че ще е по секси, гол по престилка Whistling  Очи пълни ръце празни е моята работа Laughing
Диде, и аз съм в този филм. hahaha Туй безсексието било много лоша работа. newsm78 Mr. Green На всички мами, за които сексът не е мираж - благородна завист. Mr. Green

Паф, дано си добре. Оставяй козунаци и други  задачки и полягвай! Hug

jaded, Успех в кулинарните страсти утре! Ще чакаме да се похвалиш с резултатите Simple Smile

Q-T ,ааааааааа   моята завист въобще не е благородна ,ами си е завист  Joy Joy
Тара в такива филми ме вкара ,че тая нощ ще сънувам сексове -мексове hahaha
Галче,много си добра в ръчните изработки Laughing
А Сънчо,как с мерак бърка в купата с тестото Mr. Green
jaded ,стискаме палци утре да се справиш достойно с месцето Hug
Дано този път не изпуснах някой newsm78

# 131
Тара в такива филми ме вкара ,че тая нощ ще сънувам сексове -мексове hahaha

Айде сега, Тара виновна  Laughing Laughing Laughing Ама ти да не мислиш, че на мен мексовете като не са ми забранени, не ги сънувам  Grinning Аз толкова мокри сънища през живота си не съм имала, то това бременността било много разгонена работа  Laughing

Ако знаете как ми се доспа... как ще ходя на църква направо не знам  newsm78

# 132
Ами естествено ,че си виновна Laughing Laughing Laughing Ама като протегнеш ръка и те огрее , а мен питаш ли ме !Снощи като те въртяха ти беше добре нали ? hahaha  hahaha
И пияния паток беше по сериозен от този .... Mr. Green

# 133
  • София
Здравейте, момичета и Христос Воскресе!!! Нека бъдем здрави и имаме прекрасни здрави и щастливи деца!

Аз няколко дни съм без нет, вчера не успях да вляза и в сайта, колко много теми сте зачекнали, то кореми, то козунаци, то мокри сънища и реален секс  Mr. Green
    Аз искам за корема си да ви кажа от няколко дни- огромен ми се струва, поне сравнение с първата ми бременност, а и като ви гледам тук все казвате, че нямате кореми. Има ли някой с голям корем, освен jadet както, стана ясно Mr. Green Mr. Green Hug Аз вече съм в уплах, ако така раста до къде ще стигнем, по цял ден се мажа с кремовете, усещам как вече трудно дишам, явно се е качил по-нагоре....
         Ох, в навечерието на Великден, какво ме тресе, но всички в къщи спят, а аз от толкова дълго не съм ви виждала ... Тези дни ще наваксам.
      Лека и мека и утре весел празник и целувки

# 134
Дианче, спукваш ме от смях с твоите постове  Laughing Ние май ще сме облагодетелствани от твоя креватен арест, защото ще ни забавляваш добре до септември  Laughing А, като се включи и Евита и не ми се става от компютъра, за да не изпусна нещо  Grinning

Момичета, честито Възкресение Христово! Да сте здрави - вие, бебчетата ви и всичките ви любими хора! Нека Господ ви донесе много радост и щастие и много спокойствие през бременността, за да й се насладите максимално!

Целувки  от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт