Отговори
# 150
Здравейте,

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
http://www.youtube.com/watch?v=_YRo2MKXzQg&feature=related
Да сме здрави,много щастливи и на есен със здрави бебчета,на ръчички  Hug Hug Hug

Вситу,да ти е жив и здрав рожденика много да те обича и слуша  newsm59 newsm59 newsm59

Сънчо страхотно си се представила  Hug Hug Hug

Весел празник

# 151
Христос Воскресе  easter easter

# 152
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ЕНИЯ много се радвам,че се появи.МАДЛЕНКА много красиви яйчица си спретнала.

# 153
Ения и аз много се радвам да те видя пак тук Hug

Нашият Великден започна с неприятни новини. Баба ми е паднала и слава богу няма нищо сериозно, но тъкмо се беше раздвижила след предното падане и сега пак не може да си движи краката. Съжалявам майка ми, която се грижи за нея и така ми се иска сега да съм при нея и да я гушна Hug

Васиту, честито на твоя Велик(денски) мъж     bouquet

Поздрав за всички    bouquet

# 154
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ГАЛЧЕ благодаря,съжалявам за лошата вест,ама ...............

# 155
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!

# 156
                                                          Христос воскресе!!!
Весело изкарваме на празника и да не забравите да се чуканете с яйцата !!!

# 157
  • София
Честит Великден ! С пожелание всички да сме живи и здрави ! Simple Smile

# 158
Христос Воскресе!  easter
Много здраве, любов и благоденствие! Praynig

# 159
Христос воскресе! Да сме живи и здрави всички и в духа на днешния празник винаги да вярваме в положителния изход от всяка ситуация Simple Smile

Много ми е щастливо днес: прекарахме чудесен семеен ден с милия ми мъж и котарака... Аз сготвих агнешките чудесии, пуснах и снимчица в кулинарното ни албумче в snimka.bg да се похваля Simple Smile
Пийнах една глътка ракия за "наздраве" и веднага ми се замота главата, загубила съм тренинг много бързо Simple Smile

Пожелавам на всички много хубава празнична вечер Simple Smile

# 160
Христос Воскресе с малко закъснение  Heart Eyes

# 161
Христос воскресе!!! Аз с малко закъснение, но бях на гости при мама цяла седмица и нямах нет Sad Желая на всички вас щастливи моменти занапред и само хубави спомени!!! Моля се всички да си имаме живи и здрави бебоци септември  Praynig Целувам ви всички... и се връщам да чета   bouquet

# 162
Благодаря за пожеланията за моя прекрасен съпруг, момичета  Hug !
Кокетке, аз ще си взема бележка за почерпката, понеже на мен снимките на разни храни много ми действат  Rolling Eyes .

Исках да ви попитам за мърдането на бебко, как го усещате. Понеже аз от едно известно време насам получавам нещо като спазъм на мускул отпреде на коремчето  Simple Smile и се чудя какво може да е?

# 163
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
BacuTy, аз преди го усещах само като си сложа ръката на корема и усещах някакво мърдане, но от 3 дена насам си усещам шутчета. Както се стоя и усещам много отчетливо, че рита   Crazy

# 164
Здравейте,днес имам повод да почерпя имам рожден ден    smile3510
Вчера добре си похапнах яйчица и козунак и сега съм доста захранена  Grinning Grinning Grinning
Как мина при вас?
Хубав и усмихнат ден   Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт