Отговори
# 135
Христос Воскресе! Нека сме по-добри, по-здрави, а Септември най-щастливи!

Ами естествено ,че си виновна Laughing Laughing Laughing Ама като протегнеш ръка и те огрее , а мен питаш ли ме !Снощи като те въртяха ти беше добре нали ? hahaha  hahaha
И пияния паток беше по сериозен от този .... Mr. Green
newsm20 Това просто ме разби  Joy
Аз с първата бременност бях така, както описва Тара, нямах спирка  Embarassed. Звънях на мъжо от работа да му кажа, че ми се прави кекс до спукване, мокри сънища, абе направо не бях аз, а той на седмото небе от щастие  Mr. Green, но за сметка на това като родих стоя на сухо бая време. То не бяха лохии, пък докато зарасне белега, пък никакво желание, чак започнах а се плаша, но и това си дойде на мястото. Сега този нагон го няма, но кекса си е на лице, а пък мъжо много ми се кефи като съм бременна  Heart Eyes
Хайде отивам да спя, лека нощ на будуващите  Hug

# 136
ХРИСТОС ВЪЗКРЪСНА Simple Smile!!!

А на този ден моят мъж има и рожден ден, да ми е жив и здрав  Heart Eyes ! Няма да пускам почерпки, да не ни се прияде нещо Wink .

Весел празник момичета и много здраве да дава Господ на нашите дечица Simple Smile!

# 137
Христос Воскресе!Да сте живи и здрави мами и на есен сладки,сладки бебчета. easter
Връщам се да ви чета,тъй като имах гости 3 дни и съвсем ви изтървах,но ще наваксам.

# 138
ВасиТу, да ти е жив и здрав мъжа! С това съвпадение рожденият му ден да се падне точно на Великден, няма начин да не му е благословенна тази година  Simple Smile

............................ а пък мъжо много ми се кефи като съм бременна 

Като прочетох това и се замислих, че измежду моите приятели мъжете се делят на две групи - едната са тези, които намират бременните си жени за много секси и казват, че за тях жената е по-женствена и по-красива, когато е бременна и втората са тези, които пък ги е страх да правят кекс с бременните си жени, защото все си мислят, че ще наранят тях или бебето и притесненията са им толкова силни, че заглушават нагона и те просто наистина не искат кекс до раждането.

# 139
Влизам набързо да ви честитя празника. Христос Воскресе, момичета, нека  да бъде с нас и накрая да си имаме хубави и здрави бебенца, които много да ни радват  Simple Smile!!! Весел празник на всички и леко с козунаците и яйцата, леле аз нямам спирачки  Laughing

# 140
Христос Воскресе! Да сте много здрави,щстливи и Господ да ви пази Simple SmileSimple Smile

Васиту, честит ти рожденник!  newsm59 newsm59 newsm59 Да ти е жив и здрав, много да те гледа-теб и бебка Simple SmileSimple Smile

Хубав ден, момичета..аз смятам да си почивам!

# 141
Христос возкресе! Да сте живи и здрави, и наесен - с песен Simple Smile.
Васиту, честит ти рожденик, да те обича и да те слуша!

# 142
Честито Възкресение Христово, момичета  Hug  Много здраве за всички нас и нашите семейства и най - вече за малките същества в пупите ни  Praynig

Васиту, честит ти рожденник. Жив и здрав да ти е, много да те слуша и обича  Hug и да знаеш, че без почерпка не бива, бременни сме все пак  Naughty

Syn4o, голяма козунакомесачка си  Hug А каква си фина и слабичка  Heart Eyes

Аз пък откакто съм забременяла, всички нагони позамряха, пък и моя е от притеснителните, та секса до сега беше доста смешен - как си, добре ли си, боли ли те нещо, бебето мърда ли, милото, какво ли си мисли то сега, дали усеща, дали разбира  Mr. Green

Не знам как е положението при другите лежащи мами, но моя вече почна и да ми прави забележки, че някои неща, особено в готвенето, не съм ги правила както трябва, а е иззел моите функции от няма и седмица  Crossing Arms Иначе и той се размотава с една престилка и кърпа в ръка и ми се поклаща в стил бели денсър Laughing

# 143
Христос Воскресе, момичета! На всички ви желая най-вече здраве, повече усмивки и само хубави емоции!   bouquet

ВасиТу,да ти е здрав и щастлив рожденника! Grinning
Галче, страхотни корделки правиш. Браво!
На мама Мишлето и моя корем е много голям. С първата ми бременност такъв корем имах в началото на 7-я месец. Сложила съм малко и на задните части, повечко на бюста:mrgreen:

И...забравих какво и на кого щях да пиша,ама....разбираемо е Laughing

Весел празник! easter

# 144
Христос Возкресе  HugБъдете много здрави ,усмихнати, винаги влюбени ,а малките бебчовци да осмислят живота ви!
И във вас да е бореца easter easter
Тара,снощи сънувах ,че участвам в КРИМИНАЛЕ.Е няма такова гонене по улиците на София  #Crazy Ама по добре от кекс Mr. Green
Васи,да ти е живо и здраво мъжлето и много да се обичате!
Мадленка,мисля си ,че няма да завършите само с две девойки  Mr. Green Ще има и трети тур Laughing
Кокетка,няма да се плашиш,първата седмица обеснявах кое какво е ,сега вече се изтъква какъв бил майстор в домакинството LaughingНо по добре за нас  Laughing

# 145
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Христос Возкресе!ВЕСИТУ да ти е жив и здрав рожденника  newsm59  ura  bigdance2КОКЕТКА хич да не ти пука,ако смята че се справя по-добре в кухнята- едно задължение по-малко.Супер!Като има желание,няма да му чупиш хатъра,както се казва.Ти само поръчвай какво ти се яде и готвача да изпълнява.

# 146
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Христос Воскресе, мили мамчета! Да сме здрави, щастливи и наесен с бебе на ръчички  Hug Hug Hug
Благодаря ви за комплиментите  Embarassed  Crazy
Аз отивам да се глася, че ще ходим при мама  Mr. Green
Весело посрещане на празника, на BacuTy честит рожденик и привечер ще мина да ви видя кой как се е наял  Joy
Хубав ден   bouquet

# 147
Ето и моите яйчица с купения козунак  Wink

# 148
Христос Воскресе ,мили момичета !Ей оставих ви вчера да се приготвяте за празника вие сте изписали света. Ние изкарахме добре ударих две три чаши вино червено домашно от свекъра доктора даже казва че е полезно против контракциии. Mr. Green
Да сме живи и здрави всички да родим здрави бебоци около термин!  Hug
Яйцата Емо много иска да си играе с тях , с яйчицата се чукнахме все бях с едно ударено дупе  hahaha Сега се приготвяме да ходим в мама и там програмата е тежка  , ядене и пак ядене.
Сега не мога да взема отношение по другите въпроси но  да се надяваме че всички сте добре и доволно преяли .   bouquet

# 149
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,УСМИХНАТИ,ЩАСТЛИВИ И ДОБРИ И НА ЕСЕН ДА ГУШКАМЕ ВСИЧКИ СЛАДКИ ЗДРАВИ БЕБЧЕТА.

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Общи условия

Активация на акаунт