Новите ни козметични похождения 16

• 63 690
  • 656
  •   1
Отговори
# 600
Момичета,препоръчайте ми пудра за лице със слънцезащитен ф-р .   bouquet

# 601
Момичета,препоръчайте ми пудра за лице със слънцезащитен ф-р .   bouquet

В какъв ценови клас да е ,и колко голям фактор?

# 602
  • София
в комплект със спрей
шампоан с балсам за след слънце

# 603
Teenage Dream:

Eксфолиант:

# 604
Много хубав шампоан,вчера го купих за втори път.Мирише страхотно и успокоява идеално!

# 605
# 606
Момичета, извинявам се ако въпросът ми не е за тази тема, но се интересувам от този крем за лице http://www.nivea.bg/products/face-care/natural-beauty/natural-be … fying-moisturiser . Ползвали ли сте го-някакви отзиви newsm78

# 607
  • София
шампоан с балсам за след слънце

Отзиви?
По принцип не харесвам продукти 2 в 1, но ми трябват подходящи неща за ксоата -  шампоан със сигурност, а и нещо за плажа...

# 608
# 609
# 610
Момичета,препоръчайте ми пудра за лице със слънцезащитен ф-р .   bouquet
Днес направо си взех на Ревлон Фото Рейди със ф-р 20,фдт и пудра в 1 ,продавачката много го препоръча,и след като се прибрах и го пробвах на лицето много се разочаровах-освен че страшно си личи,почти няма покривност и на всичкото отгоре след 10-ина мин. вече бях лъснала ужасно.Струва 28-29лв.  Така,че все още търся пудра със слън. ф-р. която да матира.,до окло 30 лв.   bouquet  

# 611
Sivi от къде купи продукт от серията Elvive na Loreal и какво представлява този спрей  Peace
понеже търсих серум от същата серия, но в БГ на пазара май има само Elseve  newsm78

# 612
Sivi от къде купи продукт от серията Elvive na Loreal и какво представлява този спрей  Peace
понеже търсих серум от същата серия, но в БГ на пазара май има само Elseve  newsm78

В България този продукт е Elseve, а и на моя също пише Elseve и не съм догледала, че на публикуваната картинка пише Elvive..
Това е възстановяващ спрей за лесно разресване, демек балсам без отмиване.. Ползвам го след като си измия косата за по-лесно разресване и косата става изключително мека от него.. Особено подходящ е за по-суха коса..

# 613
Момичета,препоръчайте ми пудра за лице със слънцезащитен ф-р .   bouquet
Днес направо си взех на Ревлон Фото Рейди със ф-р 20,фдт и пудра в 1 ,продавачката много го препоръча,и след като се прибрах и го пробвах на лицето много се разочаровах-освен че страшно си личи,почти няма покривност и на всичкото отгоре след 10-ина мин. вече бях лъснала ужасно.Струва 28-29лв.  Така,че все още търся пудра със слън. ф-р. която да матира.,до окло 30 лв.   bouquet  

BIODERMA

# 614
  • София
Ще чакам да споделиш доволна ли си?
Оформя ли наистина добре къдриците?

Общи условия

Активация на акаунт