Новите ни козметични похождения 16

• 63 696
  • 656
  •   1
Отговори
# 615
здравейте момичета в ибей ми попадна козметиката на W7 доколкото ми стана ясно това е нисък клас козметика и ми е много интересно имате ли мнение за тази марка?
Аз досега не я бях срещала.
Благодаря ви предварително   bouquet

# 616
Момичета,препоръчайте ми пудра за лице със слънцезащитен ф-р .   bouquet
Днес направо си взех на Ревлон Фото Рейди със ф-р 20,фдт и пудра в 1 ,продавачката много го препоръча,и след като се прибрах и го пробвах на лицето много се разочаровах-освен че страшно си личи,почти няма покривност и на всичкото отгоре след 10-ина мин. вече бях лъснала ужасно.Струва 28-29лв.  Така,че все още търся пудра със слън. ф-р. която да матира.,до окло 30 лв.   bouquet  

BIODERMA

Galenic 30SPF

~Étoile~ ще споделя , взех само шампоана ,защото пишеше че заглаждал  Rolling Eyes Thinking

# 617
  • София
Значи аз нещо съм се объркала, реших че е шампоан за къдрава коса, който оформя къдриците.
Аз такъв си търся. Simple Smile

# 618
AQUА аз си я поръчах от козметика бг,на сайта я нямат но предлагат техни продукти и ми я доставиха.
Мерси Simple Smile
Аз все пак взех тази на GOSH, защото не ми се рискуваше с Lumene, да не се окаже прекалено матираща Simple Smile

# 619
  • София
Цитат
Отзиви?
По принцип не харесвам продукти 2 в 1, но ми трябват подходящи неща за ксоата -  шампоан със сигурност, а и нещо за плажа...
bebsun още не съм го ползвала,взех го просто от любопитство.И аз не обичам 2 в 1,но нямаше само шампоан.Ще пиша щом го пробвам!

# 620
  • София
Днес скромно от мен http://2.bp.blogspot.com/-JpsOVmS6SXk/TekQHllnEOI/AAAAAAAAAE8/n6 … 00/Kolaz+mali.jpg Снимката е от нета, голяма е, затова слагам линка към нея. Лакът е страхотен  Wink

# 621
# 622
Много хубав шампоан,вчера го купих за втори път.Мирише страхотно и успокоява идеално!

Здравей,има ли го в по-заредените и големи козметични магазини или е само от нета и ми се върти нещо,че се води професионален или греша? newsm78 и каква цена е ?  bouquet

# 623
Здравей,можеш ли да ми дадеш мнение за Орзене като марка и дали са добри шампоание(като на мен ми трябва за обем ) и горе долу като клас къде се "намират" ?  bouquet Мерси

# 624
  • Бургас
*БадеМ ,
Въпросите ти не са към мен, но понеже съм още будна в този късен час ще си позволя да ти отговоря.
KLORANE съм виждала само в аптеките и отдавна му се каня, а ORZENE има в Kaufland и не са скъпи.

# 625
  • USA, Steak State

# 626
  • при моите деца .....
Днес скромно от мен http://2.bp.blogspot.com/-JpsOVmS6SXk/TekQHllnEOI/AAAAAAAAAE8/n6 … 00/Kolaz+mali.jpg Снимката е от нета, голяма е, затова слагам линка към нея. Лакът е страхотен  Wink
Кой е номерът на лака?

# 627
*БадеМ,чак сега влизам във форума...Клоран се продава в аптеките и е на цена 13.45...Преди години ползвах всичките продукти на марката,после направих дълга пауза.Определено шампоаните им са много хубави за разлика от балсамите(мое мнение Peace )Този шампоан с китайски божур си струва парите Flutter

# 628
*БадеМ ,
Въпросите ти не са към мен, но понеже съм още будна в този късен час ще си позволя да ти отговоря.
KLORANE съм виждала само в аптеките и отдавна му се каня, а ORZENE има в Kaufland и не са скъпи.
Мерси за бързия отговор  Heart Eyes за Орзене и аз ги гледам,но понеже е масова козметика малко ме отказва,затова реших да питам   bouquet

# 629
*БадеМ,чак сега влизам във форума...Клоран се продава в аптеките и е на цена 13.45...Преди години ползвах всичките продукти на марката,после направих дълга пауза.Определено шампоаните им са много хубави за разлика от балсамите(мое мнение Peace )Този шампоан с китайски божур си струва парите Flutter

Мерсии  bouquet Щом се продава в аптеките-медицинска козметика ли се води Клоран или как ? newsm78 и има ли за обем от шампоаните и маска?

Общи условия

Активация на акаунт