Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 22

• 26 317
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив

Ами може ли да е толкова хубав..

# 481
Heart Eyes Но не ме пратиха в Анталия Crossing Arms,ама аз пак си бях на морето Grinning

Най-важното , че успя да ни объркаш - обаче си  разконспирирана ..., и аз в първия момент започнах да се чудя , мисля да съм пропуснала нещо в руския сайт , но си мисля , сякаш четох нещо такова.!? newsm78   А после започнах с размислите - не може сценаристите да издадат толкова от сценария , ако не беше Маца , знаеш ли колко време щяхме да го чоплим..!? Joy Joy Joy Joy

# 482

Тия двамата трябва да действат заедно и да помогнат на Фатмето и Керим Heart Eyes

От вратата май се вижда другата външна врата, от кухнята към бараката newsm78
но това от фрагмана не мога да разбера къде точно е Thinking

# 483
  • Пловдив

И тя хубава - все по-хубава...

# 484
Абе, Мацки, вкоя стая са наще хора, когато Муки извиква Керим при появата на Минюр в трейлъра? В голяма чуденка съм. :thinking:
            Герка , върнах на стоп кадър да гледам - тясна стая , най-напред помислих, че са седнали в кухнята , после видях до нея стена , реших, че не е тя , мацко и аз се чудя...!? newsm78 newsm78 newsm78
Добре, де, а варианта бараката на Керим? Thinking

# 485

Тия двамата трябва да действат заедно и да помогнат на Фатмето и Керим Heart Eyes

Тая мацка познахте ли къде е играла - все забравям да питам...!? newsm78 ooooh!

# 486

Да повдигна темичката. Вече дишат общ въздух в кухнята...

Някой вчера питаше за червения шкаф - ето го в кухнята...!? newsm78 newsm78 newsm78

# 487
Тези наще да не са в градината зад къщата? Thinking

# 488

Гери , може защото виждам пластмасов стол бял или сив , а вътре са кафяви..!?  Peace Peace :peace:newsm78

# 489

Гери , може защото виждам пластмасов стол бял или сив , а вътре са кафяви..!?  Peace Peace :peace:newsm78
Тези наще да не са в градината зад къщата? Thinking

Кога бяхте в къщата край реката newsm78

# 490
  • Пловдив
http://www.youtube.com/watch?v=8WSfzG7CP

Поздрав - малко секс/кекс.....за разсейване...

# 491

Тая мацка познахте ли къде е играла - все забравям да питам...!? newsm78 ooooh!

В "Сълзи над Босфора"

# 492
Нели, аз се чудих за червения шкаф, нали всичко им е в синьо и бяло, та ме изненадаха Simple Smile

# 493

Точно така - "Сълзи над Босфора"..!? Peace

Но тя не остарява красиво като Керим - в оня филм беше голяма сладурана...!?
  newsm78

# 494
Нели, аз се чудих за червения шкаф, нали всичко им е в синьо и бяло, та ме изненадаха Simple Smile

Тинка, и аз сега го видях от снимката , но имам чувството , че никога не съм го виждала...!? newsm78

То като акцент на фона на синьо и бялото...!? Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт