Спам /2.05.-8.05./

• 12 159
  • 561
  •   1
Отговори
# 45
....явно сте заетиииииии.....аз работих .работих по един проект,по пътувах поне  Crazy Crazy Crazy Crazy...и съм тук...амЪ да не ви занимавам със себе си Twisted Evil
Оооо, слънце!  Hug  По кои други места блестя?
Без тебе спамът опустя.  Mr. Green
.....Луне деееееееееееееее Whistling Whistling Whistling Whistling......ритат ме по пищялките до утрееее

# 46
Марчеваааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 47
# 48
Смарт, много ти Аресвам белите кондурчици.  Flutter

# 49
# 50
Седял си един циганин в едно кафене, с  бял костюм, вратовръзка, лъснати обувки и си пушел цигарка и пиел кафенце...
Минал друг циганин, целия в дрипи и казал:
Альо, бате дай една цигарка, моля(тъй като не мога да докарам интонацията си я представете  Mr. Green)
Ааа не, казал костюмираният. Аз такива муфтаджийски истории не обичам.
Моляте де бате, само една..
Помислил той и казал: Ако познаеш една гатанка, тогава.
Кое е онова нещо което се обува и започва с буквата П.
Аа бате това е лесно, знам го аз. Това са потури.
Хаааа  hahaha, че си просТ, не позна, това са пОтуши.
А кое е онова нещо дето започва с буквата Д?
А бате, бате това го знам вече. Дънка!
Хааа hahaha не позна! Другото пОтуш.

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 51
  • Талант на 2012,2013 г.
Доромче, жив и здрав да ти е именяка... Hug

Нищо, че сгрешихте. Пожеланието ми е нужно, много нужно. Praynig

Адаш... много се радвам да те видя отново. Hug

# 52
  • В голямото море...Живот

#Crazy
Ко напрайййййййй  Heart Eyes

# 53
 ooooh! През целия ми живот не ме е било толкова срам, както сега. Прави са хорат, като казват: "Каквото си направи сам човек, никой не може да му го направи".
Много ми е тъпо  Tired В ей такива моменти направо си мразя малоумния мозък.

# 54
  • В голямото море...Живот
ooooh! През целия ми живот не ме е било толкова срам, както сега. Прави са хорат, като казват: "Каквото си направи сам човек, никой не може да му го направи".
Много ми е тъпо  Tired В ей такива моменти направо си мразя малоумния мозък.

На теб па кво ти стана  Thinking

# 55
Доре, срам ме да кажа..само споделям, че ми е тъпо..и то колко.

# 56
Джия, ако ще ти подейства успокоително... и на мен ми се е случвало и кой знае още колко пъти ще ми се случва...... Flutter Crazy Hug

# 57
Джия, ако ще ти подейства успокоително... и на мен ми се е случвало и кой знае още колко пъти ще ми се случва...... Flutter Crazy Hug

Там е работата, че гафа направен от мен, е напълно съзнателно, първо обмислен и после направен. Знаех си, че не трябва да правя така..но го направих, хванаха ме...И се чувтвам сега, като пълна идиотка на която не може да се има доверие.

# 58
Еееее, може ли когато другите те мислят за идиот, и ти да го правиш?  Rolling Eyes не се втелясвай! Опитай да оправиш положението някак...  Hug

# 59

Общи условия

Активация на акаунт