Спам /2.05.-8.05./

• 12 183
  • 561
  •   1
Отговори
# 510
 spoko

Много е гадно, когато човека до теб, се промени след като сте били 1-2 години заедно...чудиш се същия ли е този човек и започваш да съжаляваш, че сте се срещнали.После живееш от ларвите на щастливите години и спомени...личен опит.

# 511
Ред що не вземеш да се наконтиш и да излезеш?Днес времето е приказно. Глупаво е да го пропиляваш в черни мисли и рев. Със сигурност ще ти подейства ободряващо и изтрезняващо... Hug

# 512
Ми щото ми е никакво...затова. Не може така да се отнасяш в хората, не е правилно просто. Или пък аз съм твърде наивна...
Нищо, има кой да ги накаже тях, няма да съм аз  Naughty

Ами ти имаш още време, че аз толкова време бях сляпа за повечето неща, и сега всичко ми се изсипа като помия на главата. Поне му се вижда края, ами дано да е за добро и да няма много сътресения.

# 513
БоШкееееееее не мом ви намера бе

# 514
  • на плажа
 Жива да не бях  Mr. Green! Знаток, къде се покри? Липсват ми петъчните настроения  Wink.

Мацки, щом във връзката започва да се говори повече за пари и кой колко средства влага - вече я няма любовта. Време е за глътка свеж въздух. В един момент отваряш очи и виждаш, че животът си е минал, а ти си бил страничен наблюдател.

# 515
Pani, не може да си по-права, колкото и седнала да си в момента.  Whistling

Знатоооооооооо, и аз да не бях жива, не мога да повярвам, къде се изгуби.....петъците вече не са същите.... Joy

# 516
Добър деннннннь.
Голямо чистене му ударих днес  и пак ме заболя крачока.
Нема си го причинявам вече  Crossing Arms
Като ви чета, че си имате кучетаи ме досърбява да си прибера нашето от свекърите, ама кат я знам к'ва гадина е ииииииии....се отказвам.
Много обичам животинки.
Отивам да отмарям в хоризонтално положение.
 Hug Hug Hug

# 517
  • на плажа
 Joy Редче, аз винаги съм права, ама то туй ми е от зодията - винаги се изказвам компетентно по всички въпроси и раздавам съвети ( не винаги поискани)  Mr. Green, но не ми се сърдете щот ви  Hug.
 Сънче, я виж мен как нищо не ме боли. Как да ме заболи като съм си дала свободно?!

# 518
Съни, никакво преуморяване, фнюмавай в картинката Naughty Heart Eyes
Днес излизах за малко, пийнах кафе със стар приятел, той ми се оплака, аз му се оплаках и по живо, по здраво си дойдох. Почвам да работя bowuu

# 519
Ай сиктир бе.
Даже не ме пусна форОма да вляза.
Забравена парола, нема такъФ потребител... кви ли не ми ги наприказва  Joy

Какво за любовта брака и парите разцъкваме?

# 520

С Ред ще правим антигрупа на свекървите  Laughing

# 521
Я пак
Какво ще правите?

Вие ли сте свекървите?

# 522

С Ред ще правим антигрупа на свекървите  Laughing

Аз мойта съм я направила вече, тебе само ще те запиша за член  Joy

Млада съм аз за свекърва още, ама пък си имам едно злато...

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 19:04 от Red Velvet

# 523
Ред, твойто злато е кучето, нали? Mr. Green Joy Joy Joy
Мойто злато приготвя вечерята в момента, аз се правя на работна Flutter

# 524
Аз имам много злата...

Нещо не ми е гладно, пихме кафе с една съседка, та покрай него бисквитки, пуканки,ала бала....

Общи условия

Активация на акаунт