Отговори
# 120
Васи ,незная ,мила.Хич не им се говори на тези хора.Ами който и да е от тримата. Thinking

# 121
  • Варна
Привет и от мен в новата тема!

Вече имаме и фейсбук група значи Simple Smile Аз обаче ще я пропусна, че и без това прекарвам доста време по форумите, сега ако почна и във фейсбук да ви следя ще стана разногледа. Crazy Пък и не съм голям любител ма Сурат Тефтера. Mr. Green

Мишчица и Нинче
, смяла съм се с глас на лафовете на вашите мъници! Да са ви живи и здрави!  bouquet  bouquet Hug Hug То цял сериал може да се направи за любовите в детската градина. Simple Smile

На всички мами, които са болни - скорошно оздравяване! Praynig

Евита, мерси за инфото за стволовите клетки.   bouquetСайта на английски, който пусна преди време беше доста подробен, но за дейността на фирмата в БГ няма още много отзиви. Бях намерила информация и, че Селс 4 Лайф не бяха регистрирани в Центъра по Трансплантации. Имаш ли представа дали все още е така и дали предлагат услуги само за София или и в страната? Мерси предварително.

# 122
Браво на вас!Аз докато отида тук там да се поразкрася и хоп още 5страници изписали.

Стойче,честито!  bouquetЖелая ви щастлив семеен живот изпълнен с много радост и сбъднати мечти.И нека всеки следващ ден бъде по-хубав от предишният за теб и съпругът ти.

На всички болни:Оправяйте се бързо.Ние сме на класическа хомеопатия и аз като бях болна миналата седмица/сополи,болки в гърлото,втрисане/се оправих за 2 дни ,но немисля че моето лекрство е подходящо за всички случаи.Нали знаете ,че там за всеки организъм си има конституционно лекарство.Моето мнение е да се посъветвате с хомеопат и нещата се оправят много бързо.

Нинче така ме разсмя.Да са ти живи и здрави куклите!
Относно три дъщери:Супер-ние сме три сестри и винаги у нас е било купон.

# 123
Лелее, много сте активни днес, раздвоих се да чета, ту тук, ту във фейса Simple Smile

# 124
  • София
Хайде бързо бързо и аз да се запиша ,че като гледам сте изписали 9 страници

# 125
Тара, честито дипломиране, чакаме утре рецептата за десерта, особено пък щом е лесен. На мен само такива ми дай Blush

Рони, аз с компреси лекувам гърло, както е казала и Леа, а пък за температурата Парацетамол Peace

Леа, няма 100% гаранция никога, преди да излезе Wink

ТЕАНА Hug

Тук изследвания за хемоглобин не знам дори дали се правят в началото на бременността, но със сигурност не ходиш да те бодат всеки месец. Само урина даваш всеки месец и резултатите се проверяват на място с лакмусова хартия.
Аз по принцип съм с нисък хемоглобин, но колко е сега, идея си нямам Crazy

За диабета, по принцип диабета по време на бременност, няма нищо общо нито с генетична предразположеност, нито с това какво ядеш по време на бременността и ако такъв има, той изчезва с раждането. Поне така са ми казвали на мен Peace

Аз вчера правих доматен хляб и лещени кюфтета, давайте идеи за днес  chef

# 126
Хоп,троп,цоп и аз тука,че във тоя фейс ми се зави свят,пък и не съм му много фенка,ама ми е забавно с вас.Аз в понеделник съм на преглед и понеже съм много притеснена за това,че качвам много килограми,ще говоря с докторката дали няма някакъв начин за по-бавното им качване,нещо като някакъв хранителен режим.Ще пусна и изследванията да ги видим и те как са.
Ванче и аз ти завиждам за разкрасителния ден днес и за купона довечера с любимия Heart Eyes
Стойка,честито миличка Hug
Теди и моя не беше очарован,че ще има момиченце,макар,че аз се опитах от рано да го подготвя за това,защото вътрешно бях убедена,че в корема ми има едно(или две)малко момиченце.Но съм сигурна,че когато я види,ще се очарова многоооооо Grinning

# 127
  • София
Мамита привет,

да ви споделя и моя опит с болежките в гърлото, в момент в който усетя грабвам сладоледа, ако е настинка веднага ми минава, но яко е вирус е кофти. Тогава взимам Ангина Хил - за 2 часа през 15 мин смуча, осцилококцинум 3х1 и вит.С .....ако има наченки на темпераура Парацетамол.
КАто разказвате за децата се сетих за моя племенник, който е на 9 и онзи ден ме гледа и явно му е неудобно да коментира вече бременноста ми и ми вика: "Да ти кажа лельо почнала си да приличаш на дебела:-)))))))
cells4life са регистрирани в списъка на Комисията по трансплантациите, да не са известни, но който търси известни отива при известни, аз търся сигурност. Имат и представителство във Варна.

# 128
Галче, вие май доста харесвате леща, често я споменаваш. Мъжът ми би могъл да яде леща един, максимум два пъти месечно и то задължително, ако има за гарнитура Simple Smile поне една пържола. Аз пролетта ям предимно спанак - на супа, с ориз, мусака - спанак, ориз, гъби, моркови и заливка от яйца, сирене, кисело мляко и чесън /не според теорията за усвояване на желязото/, но така или иначе не може  и ден да се мине без месо.
Евита, със сладолед си излекувах непрекъснато повтарящи се ангини през студентските години. По рецепта на баба.
 espri84 , виж това http://fitnesinstruktor.com/%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%B … 0%BD%D0%BD%D0%B8/

Намерих го като се ровех за препоръчителен режим, защото и аз качвам много. Проблемът е, че въобще не мога да го спазвам, а ми изглежда супер разумно.

# 129
Приветче!В това мрачно време е ясно че сте активни стоите си вкъщи. 
Минавам набързо да съобщя че ходих при доки и вече знам пола.
ДЕВОЙКА Е аз още асимилирам новината защото все си мислех че е мъж пак пък всички приятелки и роднини са много щастливи  Mr. Green
Да е жива и здрава , почва голямо мислене на името !

# 130
Валери, аз леща мога да ям всеки ден Crazy, но да излъжа мъжлето е по-трудно и затова пробвам различни рецепти.
Аз пък съм скарана със зелениите. Самото зелето ми се услажда, ама то май не е баш от зелениите Blush

Миленка, честита девойка Flutter

# 131
valerie благодаря,ще се опитам от утре да го спазвам,признавам,че хапвам доста сладичко,но ще му намеря заместител.А плодове ям по многоо на ден,но не ми задоволяват глада за сладичко(дори и сушените и фурмите) EmbarassedМалко късно се усетих,но поне ще знам при следваща бременност Praynigда внимавам от самото начало.

# 132
Еспри,всички мъже така приказват ,но като им бутнат в ръцете малката госпожица пускат жълто Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha

# 133
Еспри,всички мъже така приказват ,но като им бутнат в ръцете малката госпожица пускат жълто Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Луд купон се вихри във форума и във ФВ.. какво правите, незнам Simple SmileSimple Smile

# 134
Ама наистина се раздвоихме от фейса тука и обратно  Simple Smile
Аз днес ходих да си правя контролните изследвания кръв и урина и се оказа, че имам завишени левкоцити в кръвта нормата е до 10.5, а моите са 11.1 и ериттроцитите нещо не са както трябва, отгоре на всичко пак се разтекох, имам ужасно воднисто течение, направо усещам като текне, много е гадно и незнам вече какво да правя, дали пак да ходя на лекар или да не се шашкам.

Общи условия

Активация на акаунт