Отговори
# 150

Добро утро момичетаааа..
arabsko kafe  Браво, че написа нещо всички са утихнали и сигурно по морето, кой режимен кой не ама момичета къде се загубихте? Не си самаа ама пък и даже и сами да сме нали знаеш и сам война е войн  Wink
Аз съм от 1 месец режимна ама нещо ни кантара мърда ни сантиметрите.. пуу...  ooooh!
Ама съм решила да не се отказвам, че не се харесва и тея 10 кила ме изтезават.

# 151
Здравейте, момичета! Изчетох доста от нещата в темите ии определено ме навихте да се пробвам с тази диетка на г-н Симеонов. Проблемът е, че съм от Бургас и няма как да дойда за консултация заради разстоянието, а и не знам как ще съм с паричките.. ще ми трябват и пътни и т.н. Confused
Та имам няколко въпросчета към вас Rolling Eyes Тъй като повечето от нещата, които изчетох, бяха от стари теми отпреди 2-3 години (не можах да изчета всички 26 теми все пак Laughing ), въпроса ми е дали тарифата на г-н Огнянов все още е 50лв. или се е вдигнала? Също така ако може някой, който се е консултирал с него по скайп, да каже как се процедира, дали трябва нещо да съм си подготвила предварително...
И другото, което ме интересува, е дали има някаква възрастова граница, с която работи. На 18 години съм и тази година ми предстои бал, на който искам да изглеждам добре и да се чувствам добре в кожата си, да добия малко самочувствие Embarassed Имам да сваля около 12-15 кг. най-много.
Съжалявам ако мястото не е подходящо (все пак не съм "мама") но се надявам, че няма да има проблем ии някой ще ми даде нужните отговори. Ужасно ще съм ви благодарна!  Rolling Eyes Целувки на всички...

# 152
Здрастиии аз говорих с него по скайп преди няколко месеца и тарифата беше 50 лв. А за подготвянето предварително се нуждаеш само от мерките си т.е. килограми, талия ханш ръце... но той ще ти обясни като си записваш час.. Успех Simple Smile

ааа момиииииииииии пак няма никой хаха нищо явно съм си сама Grinning

# 153
Здравейте,
И аз съм от Огняновките. Правих диетата през 2008 г и свалих 5-6кг, но и много спортувах тогава. Тогава нямах нужда да свалям повече. После нещо я позарязах... После забременях, родих миналата година, и месец след раждането бях 13 кг отгоре над нормалното си тегло. Свалих към 4 кг през пролетта с диетата, после нещо спрях да свалям. Сега намерих тази тема и се надявах да намеря компания за ново сериозно начало.

Не съм запозната с така наречените блокове и "Зоната", въпреки че все си казвах, че трябва да я прочета. Сега ще чета, а от утре почвам. Не знам дали трябва да си направя нова консултация с Оги. Възможно ли е след бременността нещо в тялото ми да се е променило и да има нужда от промяна в направения режим за хранене, как мислите?

Поздрави на всички   bouquet

# 154
Здравейте, темата много е замряла, за това реших да пиша и аз, дано събудя някой режимен!
Имам режима от май месец тази година, след консултация с Оги по скайп.Тогава имах за сваляне 5 кг и за един месец на режим свалих 3 кг ОБАЧЕ не бях много стриктна:пиех кафето си със захар, слагах повечко зехтин в салатите, наблягах на сандвичи с пълно-зърнест хляб и кашкавал, че нямах време И нещата не се получиха много добре.СЕГА отново се захванах с листите и за 1 седмица съм -1кг, което е супер.Наблягам на броколи, краставици, домати, сирене и пилешко, правя гювечета, супи и нещата се получават. Свикнах да пия кафето си без захар, хляба съвсем го изключих и така......АКО ИМА НЯКОЙ РЕЖИМЕН ДА ПИШЕ, ЗА ДА СЕ МОТИВИРАМЕ ЗАЕДНО, ЧЕ И САМ ВОЙНЪТ Е ВОЙН, НО ЗАЕДНО Е ПО- ЛЕСНО И ПРИЯТНО!

# 155
Здравейте, темата много е замряла, за това реших да пиша и аз, дано събудя някой режимен!
Имам режима от май месец тази година, след консултация с Оги по скайп.Тогава имах за сваляне 5 кг и за един месец на режим свалих 3 кг ОБАЧЕ не бях много стриктна:пиех кафето си със захар, слагах повечко зехтин в салатите, наблягах на сандвичи с пълно-зърнест хляб и кашкавал, че нямах време И нещата не се получиха много добре.СЕГА отново се захванах с листите и за 1 седмица съм -1кг, което е супер.Наблягам на броколи, краставици, домати, сирене и пилешко, правя гювечета, супи и нещата се получават. Свикнах да пия кафето си без захар, хляба съвсем го изключих и така......АКО ИМА НЯКОЙ РЕЖИМЕН ДА ПИШЕ, ЗА ДА СЕ МОТИВИРАМЕ ЗАЕДНО, ЧЕ И САМ ВОЙНЪТ Е ВОЙН, НО ЗАЕДНО Е ПО- ЛЕСНО И ПРИЯТНО!
Браво на теб!
И на мен ми се ще да започна, имам да свалям повече от пет, но съм затормозена с други неща сега и просто не мога да се мобилизирам.
Кафето можеш да го пиеш със стевия.  Peace

# 156
Еееее, събрахме се!  Mr. Green Успех на Наталито, давай смело и минусчетата са ти в кърпа вързани! Аз ще наминавам по-честичко да ви проверявам всичките!  Hug А с останалите Симеоновки какво стана -  хайде обратно в редиците, че се задава Коледа и ... после да няма "хън-мън, ама защо съм качила"! Хубава вечер   bouquet

# 157
Продължавам с -2кг като включих и тренировки.
А стевията за подслаждане не я харесвам, защото ми променя вкуса на кафето, но за кисело мляко става.

# 158
  • Пловдив
Има ли някоя от вас,която да е свалила за г/д 2-3 месеца 10кг с диета от Симеонов?

# 159
Има ли някоя от вас,която да е свалила за г/д 2-3 месеца 10кг с диета от Симеонов?
Има има.
Аз за няма и три месеца свалих почти 14 кг.
По слаба не бях се виждала в живота си. Щеше да е вече грозоно ако бях смъкнала още...
А сега що така не мога да се вмъкна в режимчето  Sad

Ако прочетеш по-назад в темите има и доста повече смъкнали  Peace
То зависи колко имаш да сваляш, но трябва да се внимава, защото човек наистина може да свали повече от необходимото.  Naughty

# 160
  • Пловдив
Питам,защото имам да свалям 10-12кг и до края на януари трябва да ги махна.Затова питам,дали си заслужава да дам 50лв да ми изготви режима.Посъветвайте ме нещо,какво да правя?А има ли момичета,които нищо не са свалили от неговия режим?

# 161
  • София
Бебс, сигурна съм, че с този режим ще свалиш килограмите:)! Просто бъди упорита и стриктна и резултатите няма да закъснеят:)! Успех

# 162
bebs_, има и такива които не са свалили много. Може би заради разни здравословни проблеми, не знам.
Аз, когато режима започна да дава резултат, си мислех: "Това са едни от най-добре похарчените ми пари".
Друг е въпроса, че можеш да намериш публикуван режима на Симеонов в нета, той е типов така да се каже, различно е само количеството храна, което хапваш.
Обаче пък, ако му се обадиш, той ще направи режим, съобразен само за теб. Ще можеш да му звъниш, ако имаш въпроси или трудности и т.н.

Едно е сигурно: Ако си сериозна ти гарантирам, че ще смъкнеш килата до края на януари. Да си сериозна - това значи постоянство и положително мислене!
Успех!

# 163
  • София
Момичета, хайде да пишем повече промерни менюта, или поне кой на какво набляга за да ни е по-лесно и да се мотивираме взаимно:)!
И аз сега съм се хванала сериозно с режима - имам малко за сваляне и все не мога да се мотивирам:)! Да си помагаме:)!

# 164
Ееееее, много съм доволна да видя, че сте пораздвижили темичката  Hug  Все се каня и все не мога да започна пак с диетката, а пък не е като да няма нужда! Whistling Сега с ваша помощ ще се нахъсам. Бебс, аз за няма 3 месеца свалих 20 кг след бременност. Единственото условие е да си достатъчно упорита и килцата ще паднат - това е гарантирано!
Колкото до примерните менюта - ето какво ще си готвя за утре. Закуска: кафе със 100 гр мляко 1.5% Обяд: За обяд и вечеря ще сготвя мусака от премерени тиквички, чушки, домати, премерен зехтин и яйца за протеини. Сл. закуска: извара с мед и 1 орех Вечеря: пак от мусаката /вкъщи ми се смеят като наричам тая манджа "мусака" ама няма начин Mr. Green/ Последно хранене: кисело мляко 0% с един орех.
Е ТОВА Е! От утре се стягам и се вземам в ръце! Добрата новина е че от месеци не съм на диета, а съм си върнала килограм - килограм и половина, което си е нищо! Хайде и вие споделете какво ще хапвате, че да се подсетим взаимно! Хубава вечер и успех на сериозните   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт