Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

плато със сирена

• 2 609
  • 6
  •   1
Отговори
Утре вечер съм планирала да има за предястие плато със различни сирена и червено вино. Вече съм купила рокфор, бри, камембер, ементал и моцарела. Но се чудя какво да е основното ястие. Не ми хрумва с какво да съчетая тези сирена в последствие. Помагайте момичета!

# 1
До колкото съм запозната плато от сирена се сервира след храната, вместо десерт или след десерта за допиване.

# 2
да,плато сирена е след основното ядене,за дояждане,с червено вино и зелена салата за украса
моцарелата няма място в това плато
но можеш да направиш предястие моцарела-домати-босилек
плато със  сирене винаги се предлага,но ако искаш гостите ти да го оценят по достойнство,нека основното ядене да е мноооого леко (да останат малко гладни Laughing)
мисля нещо като пилешки пържоли и зеленчукова гарнитура Thinking
и предложи няколко вида хляб с платото сирена
десерта е след сирената и също трябва да е лек,най-добре плодов
а в ресторантите ,тук във ФР, наистина питат:сирене или десерт
 в къщи се предлагат и двете,но не е задължително

# 3
да,плато сирена е след основното ядене,за дояждане,с червено вино и зелена салата за украса

Така е, само че в ресторантите и във Франция и Белгия се сервира с плодове в средата - грозде задължително и каквото друго намериш - круша, ябълка, пъпеш...

# 4
Добре!
Ще е след основното ядене, но какво да е то все пак?!?

# 5
Утре вечер съм планирала да има за предястие плато със различни сирена и червено вино. Вече съм купила рокфор, бри, камембер, ементал и моцарела. Но се чудя какво да е основното ястие. Не ми хрумва с какво да съчетая тези сирена в последствие. съчетай ги с мен  Laughing. покани ме. ще придам колорит. гарантирам ,че няма да остане нищо в чинийте.   bouquet

# 6
  • Vienna
Аз сервирам към сирената плодове, орехи и мед с кора от лимон и мента, бяло хлебче (може и препечено) и масло. Почти няма нужда от основно ястие. Направи повече салатки и мезета към аператива...

Общи условия

Активация на акаунт