Отговори
# 105
мама Ива и на мен от време на време така ми се получава -мн яка болкаи втвърдявания ,но до сега не съм цедила -давам на Йо нон стоп да суче и за ден два се оправя работата-последния път едвам смогваше да го изсуква милия такъв прилив имах на кърма-една цяла нощ на всеки час яде  Mr. Green Mr. Greenама той си ми е най-яката помпичка ,не бих си и помислила да вадя помпата и да скърцам с нея-ужасно е- а температурата ти може да е била заради буците -на мен веднъж така ми беше и абсолютно всичко ме болеше -направо щях да умирам-а не беше от настинка

сега вече наистина си имам цикъл Tired бях забравила колко е гадно
на малчо нещо май не му понася моето кръвотечение-мрънка на циците,реве ,дърпа се ,нервира се ,а и му излизат хормонални пъпки,вместо на мен да ми излизат-на него му цъфнаха
а и ми понамаля кърмата-сигурно пак заради цикъла--уффф,да минава по-бързо

# 106
За памперсите -  вчера попаднах на едни памперси Хъджис. Опаковката е от тази синьо със зелено , но вътре бяха НЕ такива каквито аз имах... Тези са с голяма картинка на мечо Пух точно отпред и са бели , с много хубав ластик и много широки лентички за залепване. Хъджиса , който аз купувах беше целия на мечета Пух, многооо свето оранжеви. Разликата м/у 2та вида е голяма ... Ясно е ,че с малките картинки трябва да се ментетата , след като опаковката е 1 към 1...

Честита годишнина. Още дълги години щастие ви желая.
Може ли малко повече инфо за тези пелени? От кой магазин ги взе, къде пише че са произведени?
Ако може  и снимки да качиш, за да открия разликите с ментетата... Praynig

Ние успяхме да се разходим 2 часа, тук беше много хубаво, докато не дойде изневиделица един тъмен облак. Че бягах да го изпреваря и успях. Ама голям фитнес е да бягаш с количката...Не можех името си да си кажа накрая... Joy

# 107
Аз имам и от трите вида, но нямам представа как да кача снимките newsm78

# 108
http://www.picvalley.net/
Качваш тук снимки, които искаш. Излиза ти един код, който копираш и поставяш в съобщението , което пишеш тук. Ако не е станало ясно, питай. Hug

# 109
poli.t , благодаря за инфото  Hug

В ляво цвета е по-напит и не боядисва. Ляво - румънски, дясно - турски, отдолу е английски. Всички са размер 3
Дано се вижда ясно  Praynig

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2329/173006340591047854813050 … l9LiH4g1olw2K.JPG

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2637/162153353710641037513050 … 7X0BBoOhJMxjj.JPG

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2721/793412898572263628130503 … uPMnEQLnbgalh.JPG

# 110
mama_jelly ,  Hug
Видях ги снимките. Ще се опитам да намеря и аз оригинали.
 Ако искаш да качиш снимки тук трябва да копираш PHPBB кода, който е отдолу и той се появява, когато натиснеш PHPBB код за цял размер например. Тогава в прозорец ти излиза кодът, който копираш и слагаш тук. Това ти го обясних, за да можеш ако искаш да слагаш виртуални почерпки и др. снимки направо тук в темата.

# 111
Мамета, от два дни имаме лишейче на бедрото отзад, разбира се, че се обадих на педи, обаче тя ми изписа една паста, ега си кортикостероида  Shocked, обадих се и на кръстницата и тя е педи, тя ми каза друга паста, в нея има също някакъв слаб кортико-препарат, ама не е като първата. Не знам вече, ще ми се нещо хомеопатично, ама тук в Монтана не зная към кого да се обърна, трябва да поразпитам ама дали ще имам късмет. Ето предимството на София, навсякъде има всичко и по много, аптеки, лекари, хомеопати и т.н. и т.н. Ако сте имали такъв проблем дайте съвет  Sad

# 112
Здравейте,

Monkas не оризовата каша не се препоръчва, а всички каши:( иначе им бях хвърлила око. Аз се бях спряла на оризова и овесена каша, защото се приемат по-добре. Сега ще захраня с пюре от картоф, ама още не знам кога. И на нас са ни били само Синфлорикс- два пъти, така че няма как да чакам да ни минат ваксините и да захранвам.

Ние от един  месец си върнахме нощното хранене и сега ядем на 3 часа. Ама това е.

Мама Ива, провери дали не ти се е запушило каналче на гърдата, седи като бяла точка на зърното и млякото не може да излезе и почват да се образуват бучки. Може и от това да те е втресло.
Виж тук за повече информация.

http://xedra.wordpress.com/2008/01/02/79/

Ceci88 на нас дерматоложката за лишей ни изписа Physiogel, каза да мажа около седмица, но по 4-5 пъти на ден. Ако не мине да мажа с някакво кремче- кортикостероид за да изчезне.

# 113
  • София
Ох, абе как ги изписват тея кортикостероиди беееее - щедро, та щедро.
И на нас така - хоп и кортикостероид. И като спреш да мажеш, пак се появяват.

Като ми изпати достатъчно душичката, вече знам, че няма смисъл от кортикостероиди. Просто се молете да не е алергична реакция към храна....

Цеци88, няма универсален хомеопатичен препарат. Трябва ти консултация с хомеопат.

# 114
  • Шумен
Здравейте

Днес при нас времето е чудесно , та направихме една дълга разходка , че не ни се стои в къщи! Дано по-често да е такова!
  Момичета, аз захраних с еднокомпонентни пюрета и вече е изяла няколко такива- 4 вида(морков, ябълка, пащърнак, круша)! Искам да Ви питам нещо! До кога мислите да давате само еднокомпонентни пюрета или давате и двукомпонентни ?Мога ли вече да давам примерно ябълка и тиква? Благодаря!

# 115
poli.t , благодаря за обучението  Hug Аз уж работя с компютри, ама за някои неща хич ме няма... И снимките от срещата в Сф не знам как да видя, но да не товаря излишно темичката

ceci88 , и ние имахме лишейчета; и на нас ни изписаха КС. Половината ги мазах, а останалите не. Тези, които не бяха мазани си изчезнаха сами, само че не за 3 дни, както другите, ами за седмица. Само мазах с емолиент. 

recito , първото пюре, което дадох беше от тиква и моркови. Нямах алергична реакция, въпреки АД. Но давах по много мъничко - първия ден 1лъжичка, 2-рия 2л, 3-тия 3л и сега му давам по 3-4л колкото сам поеме, не повече. Днес дадох ябълка и морков, но не му хареса

# 116
ceci88 ние имаме такъв проблем за сега го мажа със балсам на д-р Тайс и изчезнаха мажа го всеки ден да чукна на дърво не са ни излизали от както го мажа с него... и му смених шампоан с на "Авене" много съм доволна от него... преди като го къпех със "чико" излизаха постояннно все повече и повече след всяко къпане...

recito аз вече му ги смесвам Simple Smile и му харесва много Simple Smile

# 117
Здравейте, да се отчета от вчерашната консултация -  5,900кг с дрешките (наддала е 700гр) и 63см (+3см), биха ни и втората ваксина Инфанрикс.

rossy-pm, честит празник! Още дълги години да се обичате и уважавате! Peace

Честита годишнина и на Бебешондел! Този месец много празници при вас!  bouquet

Честита месечинка на Йоан и на другите бебоци! Hug

Памперси сменям по 5-6 на ден. Моята мишка от няколко дни взе да пропуска храненето в полунощ сега яде към 21ч. и после към 4-5ч. сутринта което ме устройва идеално. Наспивам се като бял човек и в 7 сутринта съм свежарка. Laughing

Някой ползва ли биберон-термометър? Понеже имам от каката, го използвам и сега, но не си спомням трябва ли да се махат 5 десети или не? newsm78

recito, щом си ги въвела по отделно, можеш и да ги смесваш. Peace

# 118
  • София
здравейте Simple Smile

Ние днес добре се разходихме Simple Smile

Recito, щом не е имало алергична реакция към някое от въведените вече зеленчуци може да се смесват.

# 119
Kimbarly , много сте финни Simple Smile
Ние сме с биба термометър и в упътването пише да се държи около 6-7 мин за по-точно отчитане. Сигнала е някъде на 2мин и след това понякога качва до един градус. Не пише нищо за махането на  5 стотни от показанието.

Аз днес не издържах и  звъннах на НОИ.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Груба грешка от моя страна. Едно че не си вдигат телефоните ами като ги вдигнат само глупости  говорят. Първо ми вика ами тя ви е изтекла едната година какви пари чакате.  Joy Joy Joy Joy Joy И аз : Ами детето е на  5 месеца няма как да е  изтекла. После ми вика колко пари сте получили за Март и аз "Ами  *** за 7 дена " И  тя ами не за цял месец е  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire И аз: " ама на мен дневната ставка ми е ** лева и това е за 7 дена и онази ми вика " ама защото сумата е голяма и си помислих, че е за цял месец- звъннете утре, че сега не ни работи системата"  довечера сигурно ще пали свещи утре да не  звънна пак на нея. Бива, бива безхаберие ама чак толкова. Би трябвало тя да вижда колко пари съм взела и за какъв период а не аз да и казвам. Естествено пак  каза, че били в годишно преизчисляване и как днес нямало да  имам превод ала бала  -накратко съжалих, че звъннах -по-добре да си живеех в заблудата, че ще си получа парите в четвъртък.

Ако някой смята да им звъни това са им телефоните за майчинските  за София:
 926-19-39,  926-19-71, 926-19-86, 926-19-90 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт