Монодиета - 3 част

• 87 904
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
Аз ей това си измислих, ще го направя поне 12-14 дни и ако трябва ще сменя нещо  Whistling

кис.мляко
картоф
яйца
плод
месо
зеленчуци

# 391
Много добре си я измислила....само един съвет/ако го приемеш разбира се/-след плодовия ден не е хубаво да се мине на месо.По-добре си сложи зеленчуците след плодовете.И успех  Hug

# 392
Много добре си я измислила....само един съвет/ако го приемеш разбира се/-след плодовия ден не е хубаво да се мине на месо.По-добре си сложи зеленчуците след плодовете.И успех  Hug

така ли ,не знаех  Embarassed благодаря за съвета  Hug

# 393
Едно бързо въпросче - на диетата на ina15 съм, обаче обърках деня на яйца и картофи - третия беше яйца , днес четвърти картофи - да продължа ли утре месо и после пак в тази последователност?

# 394

трябва да е моно, последователността няма значение
аз съм си ги размествала според излизанията вечер

# 395
Здравейте момичета, аз не пиша, но много чета, но сега се вкючвам за да кажа за режима който започнах вчера казва се Английска диета http://www.moetospisanie.com/index.php?option=com_content&vi … -16&Itemid=57 ако не излезе линка по-късно ще я копирам....

Аз лично си я префасонирах по мой вкус и затова рещих да пиша и да се отчитам тук, направих я моно на принципа на 90 дневната.

Така наречените ''гладни'' дни който в оригинала са с прясно мляко аз ще ги правя с кисело по 2, 3 кофички на ден, плодово-зеленчуковите дни ще са само зеленчукови ,а във протеиновите дни за себе си съм избрала да консумирам риба.

Днес ми е 2ри ден и съм на кисело мляко, ще пиша отново как върви и резултати.

# 396
Приемате ли нови в групата. Чета ви и смятам тия дни да почвам моно диетката.   bouquet  bouquet  bouquet

# 397
и аз се каня да съм монодиетичка,но съм чуденка на коя..
mimi_msm,ти кога започваш и коя си избра?

# 398
Така наречените ''гладни'' дни който в оригинала са с прясно мляко аз ще ги правя с кисело по 2, 3 кофички на ден, плодово-зеленчуковите дни ще са само зеленчукови ,а във протеиновите дни за себе си съм избрала да консумирам риба.

Днес ми е 2ри ден и съм на кисело мляко, ще пиша отново как върви и резултати.

И аз така реших  Peace пиши как се чувстваш  Flutter

# 399
и аз се каня да съм монодиетичка,но съм чуденка на коя..
mimi_msm,ти кога започваш и коя си избра?

Инче почвам Диета от Дандулина ако успея утре да сваря картофите. Но ще гледам да го направя и от утре да стартирам. Ако искаш да се подкрепяме заедно ако си избереш и ти тоя режим.

# 400
наложително ми е.така,че от утре на линия.

# 401
наложително ми е.така,че от утре на линия.
Айде тая вечер слагам картофите. Имам кухненска везна и смятам всичко да ми е точно измерено.  Peace Peace Peace

# 402
Аз стартирах днеска. Първи ден картофки сварени премерени точно 1 кг сега обядвах и за вечерта си оставих. Сложих им малко солчица и лимонов сок.

Да питам при плодовия ден само един плод ли ядете? Знам от разделното и от 90 дневната че ако се ядат различни плодове трябва да има интервал от два часа. Спазвате ли това правило или мога да си хапна плодчета на корем и то различни?

# 403
здравей! Hug
аз съм на млека..
лично аз смесвам плодовете.теории-много,аз не вярвам в разделното.но ти си решаваш!
утре ще съм на зеленчуци или ще сменя ,според зависи..
ти колко кг искаш да свалиш?от колко започваш?
хубав ден! Hug

# 404
ina15 Стартирам от 72 боря се за 63 дай боже и 60. Смятам да направя първата десет дена и после няколко дена разделно и да повторя още веднъж. Само че си мисля яйцата с какво ще ги заменя че ми се виждат много за един ден /при условие че не съм фен и ям доста рядко/.
А ти какви килограми ще сваляш?
Аз комбинирам и диетата със спорт. Дано ни е спорен денят днеска  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт