Монодиета - 3 част

• 87 904
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
  • София
здравейте момичета! Hug
От доста време не съм се весвала изобщо и в последните ден-два намерих малко време да прочета някои неща! Поздравления за хубавите резултати!  bouquet
дива коза  Hug Заинтригувах се от английската диета! Успя ли да я финализираш? Ще се радвам да споделиш.
Аз обичам също да префасонирам диетите и да ги нагаждам към ежедневния ми темпоритъм. За английската диета се замислих, че тези 2 гладни могат перфектно да се синхронизират с 1-2 лунни дни, след което да последват протеинови и плодово-зеленчукови. Затова ще се радвам да споделиш резултат.
mimi_msm как се спреви?
ina15  Hug
Поздрави на всички и пубав ден! Hug

# 406
Snow4eva Hug Hug супер съм. Две кила съм надолу. Сега се храня разделно и ще почвам втора серия на моното. Но още се настройвам  Laughing Laughing Laughing

# 407
Момичета включвам се ! Simple Smile

# 408
Момичета включвам се ! Simple Smile
Давай Алек, че само аз пиша. Hug Hug Hug

# 409
Дано се включи още някой, аз лично досега не съм правила монодиети и незнам дали имат ефект, но като гледам вашите мнения получих стимул, смао дето не я запшочнах с вас, защото довечера ще имам гости и няма да издържа на искуженията ;Д за това започвам утре..няма да съм на стандартните моно диети, а един месец ще бъда на зеленчуци по схемата 5 дни един вид..5 дни др.. и така Simple Smile надявам се да сваля Simple Smile Hug Hug Hug Hug Praynig

# 410
  • София
mimi_msm  Hug браво за двете килца!
Алек  Hug мисля си, че на много драстичен вариант скачаш и не знам дали ще имаш сили за него. Ефект от всички монодиети има, но защо не потърсиш нещо по.кратко, по-леко... Колко килограма би искала да свалиш? Разбира се, че можеш да пробваш, но много дни на монодиета са силно натоварващи и както планираш цял месец да си на зеленчуци - не знам дали ще издържиш. Ако искаш да са зеленчуци, защо не минеш 1 месец на различни зеленчуци - различни салати, от време на време нещо зеленчуково сготвено, задушен карфиол, броколи, зелен фасул. Сутрин на някакви плодове, на обяд нещо зеленчуково и вечерта - салата. Обмисли ги нещата, трябва да е планирано и да е разумно. Иначе провалът е почти неизбежен.

# 411
mimi_msm  Hug браво за двете килца!
Алек  Hug мисля си, че на много драстичен вариант скачаш и не знам дали ще имаш сили за него. Ефект от всички монодиети има, но защо не потърсиш нещо по.кратко, по-леко... Колко килограма би искала да свалиш? Разбира се, че можеш да пробваш, но много дни на монодиета са силно натоварващи и както планираш цял месец да си на зеленчуци - не знам дали ще издържиш. Ако искаш да са зеленчуци, защо не минеш 1 месец на различни зеленчуци - различни салати, от време на време нещо зеленчуково сготвено, задушен карфиол, броколи, зелен фасул. Сутрин на някакви плодове, на обяд нещо зеленчуково и вечерта - салата. Обмисли ги нещата, трябва да е планирано и да е разумно. Иначе провалът е почти неизбежен.

Имам да сваля доста..20 килограма, през лятото свалих близо 10, но върнах няколко, имам волята и желанието..и мисля, че би трявбало да се справя, стискайте палци Hug Two Hearts  Kissing Heart

# 412
  • София
Стискам ти палци и успех!   bouquet  Все пак... балансирай храните! Hug

# 413
Непремено, днес започвам..ще си хапна от мойте любими морковчета..Успех мацки! kiss

# 414
  • София
Успех, Алек! Hug Дръж ни на течение и споделяй как вървят нещата!  bouquet
Подсети ме за морковчета! Аз доскоро не обичах сурови моркови, но миналата година на един купон моя колежка като мезе ни гощаваше освен с ядки и с морковчета, подредени като пръчици в чаши и накиснати до някъде в оцет /лимонов сок/! Така ми се усладиха! Оттогава ги харесвам много, дори и за мезе за чаша-две вино!  Sunglasses

# 415
Аз от утре на картофки. Почвам, свърши ми почивката с разделното хранене. Само да се похваля че след почивката съм още -1 кило. До тука 3 кила надолу. Имам още 7-10 ще видя след като сваля още седем дали ще се харесам или ще гоня по заветни цели.

# 416
Здравейте момичета, аз сам нова тука,но както и вие и аз се вълнувам от диети и здравословния начин на живот! Преди да забременея тежах 52-55 кг.През бременността качих 31 кг.На 5 месец си бях върнала килограмите,а на седмия вече тежах 48 кг,което е доста малко за моята височина 170см.Всичко добре,но последните години ми се случиха доста неприятни неща та трябваше да мина на антидепресани и за няколко месеца килограмите ми станаха 60. А миналата зима хапвах като за световно и без да се усетя станах 71 кг:( Март месец направих една диета,от която за 14 дни свалих 8 кг като я спазвах стриктно. После върнах 3 и така с много ограничения в момента съм 60 кг. Имам да свалям още 5! Така че се присъединявам към вас от утре:)

# 417
ДиВаНеТа  welcome welcome welcome да се отчиташ редовно.

# 418
Успех, Алек! Hug Дръж ни на течение и споделяй как вървят нещата!  bouquet
Подсети ме за морковчета! Аз доскоро не обичах сурови моркови, но миналата година на един купон моя колежка като мезе ни гощаваше освен с ядки и с морковчета, подредени като пръчици в чаши и накиснати до някъде в оцет /лимонов сок/! Така ми се усладиха! Оттогава ги харесвам много, дори и за мезе за чаша-две вино!  Sunglasses

За сега всичко е супер изяла съм 4 моркова от сутринта и не съм гладна! Simple Smile) А дано издържа baby_neutral

# 419
Здравейте момичета,след  шест месечното ми  отсъствие и хапване без големи ограничения ето ,че вдигнах 6кг. и отново съм 68,5кг.Тези дни започва пак моята вечна борба с килограмите.Днес на лека вечеря с печена тиква,утре с лунуващите и после с моно диета.Само да си избера някоя- по принцип по- лесни са ми дните на кис. и прясно мляко и месните-варено пилешко и риба печена.Обаче се получават само протеини и ще трябва да внеса и дни с въглехидрати -варени картофи и дни  със зеленчуци. Успех на всички.Е аз искам,мога и ще успея.

Общи условия

Активация на акаунт