!
...
!
.
)))
)). Как вашите деца спят цяла вечер не знам ......... 
Не намирам за необходимо да го отделям, така си ни е добре.Като стане голям ще си реши къде иска да спи. Засега Ева е в кошарката и я взимам само за кърмене, но аз кърмя седнала и може би затова не е свикнала да спи с гърда в устата и засега не протестира като я връщам в кошарката.
А моят сън е ужасен-всичко чувам и не мога да си почина.
А ти сериозно ли заведе Анастасия на лекции??? Утре Емил имат открит урок в градинката и се чудех на кой да оставя Ева-тя ще ореве всички там и никой нищо няма да чуе. 
Много ми е мъчно, но нашите не ме пуснаха днес на погребението, за да не се разстройвам прекалено и да не ми спре кърмата.Все пак едно е само да чуеш новината, друго е да присъстваш на всичките гадни ритуали.
Много ми е свито и дано наистина не ми се отрази на кърменето. Извинвайте, че ви натоварих.
. Когато моето първо бебе беше на 4-5 месеца, аз хванах някакъв супер жесток вирус. Имах 39.8
Сега си е голям умен батк она почти пет годинки. Разбира се , ще чакаме и от ЛЛЛ да кажат компетентно мнение, но моят опит си беше ОК.
.
... а не че сме близо . Не помня вече .
. 
.
И аз!
10-15 мин.стоеше на котлона след като заври... Та мамите,които преварят...до кога мислят да го правят? 

ето така си го пия
Не не съм от Банкя
И я взимахме на всички пътувания. Сега сме я дали на едно друго бебе и те си я ползват, та ние ще трябва да си купуваме
Но имай предвид, че обикновено децата не обичат да си играят в кошара
Дидката направо посиняваше от рев и яд, когато я оставях там за да отида до ВЦ-то
Аз обаче си го викам при мен да спи
Един рев
и така до 3-4тия месец докато можеше вече да бъде в по изправено положение и се укроти. А бе любознателни са децата не клюкарчета
Ние повече от 4 по рядко 5 часа не правим
Какво ги правите споделете
а уж се беше урегулирал на 3 часа
Чудя се какво му става
пак ли бум на растежа, ама той и без това си расте много
много странно изказване за вдигането на главичката
как ще я натискаш
за да те успокоя ще ти кажа че и каката ми беше така много жилава и здрава и си вдигаше много главата, да не говорим че в момент в който се докопаше до нещо и се напъваше да се изправя
и какво като беше малка. Нямаше 3 месеца и не искаше да лежи искаше непрекъснато в ръцете или да е седнала в количката
за да може да гледа
и тъй като аз естествено не я слагах седнала
беше голям рев
А какво означава:
Моя сладур е в стая с ТВ и не е спрял да гука при това от много малък
Да не говорим че забелязах че обича да гледа ТВ, но аз не му давам разбира се
И защо ще говори по малко баткото когато не работи ТВ-то
това ми звучи абсурдно, напротив точно обратното. И нашата кака много говори
направо не спира
но не мисля че това е проблем. Аз съм забелязала че Вики много се успокоява когато чува гласа и. Вечер когато всички сме си в къщи той е по спокоен и дори заспива въпреки големия шум. Но за разлика от кака си Вики е голям мързеланчо
не ще да си вдига главата
като го хвана за ръчичките
само от време на време благоволява да я вдигне сам
Иначе си я държи изправена от както се роди, но не обича и да лежи по корем
а бе мързел се извъди той и ми е много странно, защото кака му беше другата крайност. И баща му си мисли, че нещо не му е наред

Мен от 3 седмици ме боли гърлото и не съм спряла да го кърмя
По вероятно ти е бил подут корема от газовете и за това се е получил дискомфорта 
но без да преварявам

На нас ни ги изписа доки ама не ги харесва детето пък и всичко изцапваме с тях
Много е жилав и едва му ги слагам