ще е зор.
,колко са организирани за разлика от нас

. Като спряхме кърменето, той отново не поиска да спи отделно, сега е на 4 години и 10 месеца и още спи между нас с баща му. Само като сме на почивка ,ляга на другото легло. Но, това не ми пречи /е, малко на секса, ама се справяме някак/. Като характер не знам дали е имало значение, но момченцето ми е много любвеобвилно, кротко и доста послушно. Другите му положителни качества не са свързани със спането с нас, но това мисля - да. Беше цицоман до скоро, но мисля, че вече преживя и цицата. Лошото е ,че ще започне да спи самостоятелно може би чак след една-две години. Но ние ще ги изтърпим.

),а я взех при мен на 8 месеца.Сега тя спи с баща си в детската,а аз с бебето в спалнята.Да ви кажа и на нас това не ни пречи.В началото се ядосвах,но после започнах да гледам положително на това,колкото повече любов и топлина можеш да дадеш на детето си,толкова по-добре.Люба съгласна съм с теб 

Сега като е хубаво времето гледам да съм максимално дълго време навън. Миналата седмица бяхме на консултация - малчо е наддал 1100гр и 4,5см

Аз така преди години, тъкмо бях родила големият и бях на косъм да се откажа , а бях само първи курс.
Сигурна съм,че и вие ще успеете 
Аз съм фен на Некст и всичко тяхно е перфектно.

Но при мен ситуацията е съвсем, съвсем друга. Аз съм от Бургас, а учих в Пловдив редовно.... Тааа малко трудно, мислих какви ли не варианти. И накрая стигнах до извод, че спирам до тук , а пък после to be continued
. Аз живея със свекърва ми , но тя е много готин и разбран човек. Е, понякога изтърсва някоя глупост, но аз и обяснявам моята гледна точка и , че това е моето виждане за нещата. И като майка на това дете съм заявила , че мнението ми не подлежи на коментар! 
много ми е трудно да преценя
Сега като чета, че им обличате само чорапки, а аз й слагам чорапогащник
ама ме е страх да не настине
май ще се поправя
А пък и по лицето има едни пъпчици и се чудя дали наистина не я претоплям?! Не знам как да разбера
ако е претопляне, то в момента в който не я обличам много, би следвало да се махнат, нали така?!
ама понякога, ако е много раздразнена - само гушкането в мама и тати помага

за да ни е спокойно спането и ние я слагаме м/у нас в леглото. С нагласата съм, като се затопли повече времето, да я сложим креватчето
но като гледам някои мами с опит какво са писали..... 
и аз смятам, че с оченцето й е по-добре, но не знам - не смея да се радвам. Док каза ли ви да ходите на контролен преглед? На нас ни каза, че като се оправи оченцето, сами ще разберем....

), а и с увеличаване на нощните кърмения , реших , че е по-добре детенце да остава при мен в спалнята . Така и аз и той бяхме много по-спокойни . Аз си поспивах повече , а той не се будеше толкова често . И така с много гушкане караме и до сега
.
!
...
!
.
, явно са по-сериозни от нас

Аз не мога без него
а уж не будувам толкова много. 
и то все такива че не трябва да се спи с бебето в леглото.
Тогава такова беше ...хммм течението/ модата да го кажа. И аз много се изтормозих защото тя се събуждаше всяка вечер
и така почти до 3-тата година
Понякога май е по добре да не се чете прекалено много.
Но пък от друга гледна точка секса не беше мираж.
20 рокли
браво на вас и ние бяхме така с каката. Дадох ги почти неизползвани на една моя приятелка
Не можах повече от 2 преко сили 3 пъти да и ги облека.
А за чорапогащника
нищо чудно пъпчиците да са от претопляне. И да ще минат е не за един ден
И аз съм си поръчала
ЧЕТОХ ЧЕ НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ДА СЕ ДАВАТ ПРЕПАРАТИ С ПАРАЦЕТАМОЛ СЛЕД ВАКСИНА,НО АКО ДОВЕЧЕРА МИ Е НЕСПОКЙНА И ВДИГНЕ ТЕМПЕРАТУРА ЩЕ И ДАМ.За спането и ние сме заедно-тримцата на спалнята-добре че е голяма отначало ме дразнеше че заема почти цялата стая,но сега ми е добре има място и за нас и за бебка.Изобщо не ме интересуват мненията че не трябва да спи бебето в леглото на родителите.Първото ми дете спеше при мен и да ви кажа не го отчитам като някакъв проблем.така че и сега бебка е при мен и така поне имаме повече спокойствие през ноща.За обличането на вън направо не знам не мога да преценя и постоянно гледам бебетата в другите колички за сравнение.Каката я навличах много и резултата -изнежи се и боледуваше щом я лъхне малко,сега искам да е по-калено това дете и затова процедирам така-изваждам дрехите които преценявам да и облека и махам по нещо преди това.Така с една дрешка мисля че е добре.