София МЛАДОСТ (16)

• 60 450
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Извинявам се за страничния разговор, ако досаждам, сигнализирайте ми.

На мен ми е приятно да ви чета  Hug

# 361
  • sofia
Да питам къде се записва за детска кухня? Пак в Младост 1 ли е?
И мен много ме вълнува този въпрос. Знам, че е в Младост - 1, но къде точно?

# 362
Намира се на гърба на социалната служба в Младост 1. В близост до ул.Йерусалим.

# 363
  • София
Малко история на първите копки за храм в община Младост:
http://www.pravoslavie.bg/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D … 0%BE%D1%81%D1%82-

# 364
И част от отговора на г-н Кмета на всички жители на Младост
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/06/19/1108793_natrapeniiat_i … kva_ili_gradinka/ смеел се човека - ми то си е смешно!!!! Twisted Evil
Да налееш един куп пари за да направиш тротоарите и да ги разбиеш след това .... ooooh! един смЕЕЕХХХ какво да ви разправям, само дето парите за този смех излизат от нашето джобче!

И недоумявал откъде се били взели всички тези недоволни родители!
Кмееттеееее! Кметееее! Ние сме жители на "твоят квартал" от доста повече от 30 години ( някои от нас) и си живеем тук кротко и спокойно докато не се появи поредния плиткоумен мозък, който се опита да ни употреби за поредната предизборна пиеска, с цел да се задържи още едно мизерно мандатче и да се нагуши още по-яко!
Аман!
И браво на авторката - казала е всичко перфектно, който има акъл ще разбере, който няма .... никой не може да му помогне!

# 365
  • София
Много е хубава статията!

# 366
  • София
Много добре е написана статията - само повече хора да й обърнат внимание...

# 367
От коментарите под статията:

Не мога да разбера защо, вместо да бастисват градинките, не използват доста популярните напоследък надуваеми църкви. http://www.inflatablechurch.com/

tooth

# 368
  • Страната на чудесата
От коментарите под статията:

Не мога да разбера защо, вместо да бастисват градинките, не използват доста популярните напоследък надуваеми църкви. http://www.inflatablechurch.com/

tooth

Уха, ето това е Идеята Mr. Green Когато не я ползват по Божии дела, ще могат децата да я ползват като батут Wink

# 369
Здравейте,
Аз лично нямам против църква в Младост, и без това си нямаме. Ама и бизсес сграда, много идва. То само само такива неща.
При нас например ( зад 50 блок, в градинката на бсп-то) има една порутена детска градина. Не знам какъв и е случай, но скоро няма да се оправи. А ако се махне ще стане чудна площатка.

# 370
Здравейте,
Аз лично нямам против църква в Младост, и без това си нямаме. Ама и бизсес сграда, много идва. То само само такива неща.
При нас например ( зад 50 блок, в градинката на бсп-то) има една порутена детска градина. Не знам какъв и е случай, но скоро няма да се оправи. А ако се махне ще стане чудна площатка.

Май и тази ДГ си я е купил някой и никой не го гони да си поддържа имота. А и никой не гони тези, които са му я продали.

# 371
  • София
Вероятно чакат да се саморазруши, поне до степен да стане опасна за гражданите, че да могат да я бутнат и на нейно място да построят нещо полезно за обществото - я молче, я църквичка, я бизнес- сградка, абе - нещо за гражданите, какви са тез детски градини, пръкнали се под път и над път! И изобщо, за какво са ни деца навън - те само създават шум и смут, никога не са там, където ги поставиш, тичат, продуцират мръсни памперси, искат площадки, дървета, тоалетни, вода...  ooooh! стига! Да си седят по домовете поне до пълнолетие - а за тогава ще имат и спортни центрове, и църкви, и молове! Кеф ти футбол (ако можеш да се движиш), кеф ти хамбургер.

# 372
Тази градина има шанс скоро да се превърне в нещо хубаво, но не всички документи по статута са й уредени. Чака се общината нещо да разреши, а тя се бави, доколкото разбрах от канидат-собствениците.

# 373
И изобщо, за какво са ни деца навън - те само създават шум и смут, никога не са там, където ги поставиш, тичат, продуцират мръсни памперси, искат площадки, дървета, тоалетни, вода...  ooooh! стига! Да си седят по домовете поне до пълнолетие - а за тогава ще имат и спортни центрове, и църкви, и молове! Кеф ти футбол (ако можеш да се движиш), кеф ти хамбургер.
тъкмо днес щях да бия едни мъже в автобуса. Ходим в 14 ОДЗ на ясла и съответно ми трябва 76 за 3 спирки. Едно, че няма кой да ти стане с детето, едно че те гледат като прокажена. Та днес решиха и да я прескочат на стълбите на автобуса. Побеснях.
Ще ме пишат и мен някой ден по весниците.

Иначе тази ДГ миналото лято се пробваха да я правят нещо. Влизаха едни камиони, сечаха се дървета. Ние майките с тайна надежда обикаляме, видиш ли ще има ясла и за нас. Дръжки. Така си и остана.

# 374
Щом се оплакваме да си кажа и аз, че вече 2 пъти ме ругаят защото ходя по велоалеята. Не е самоцелно, преследвам и подвиквам след детето и все пак им се видях пречка на ентусиастите. Вчера предложих на един младеж да се пробва срещу дамската ми чанта, която е 5кг в нормални дни.

Общи условия

Активация на акаунт