София МЛАДОСТ (16)

• 60 446
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Столичен инспекторат пусна денонощни телефони за жалби и сигнали
От Столичен инспекторат съобщиха, че вече има денонощен телефон, на който граждани могат да подават сигнали. Гражданите могат да звънят за всякакви проблеми, неуредици, дупки, разбити шахти, тротоари, паваж, водоотводи, осветление, котки, кучета, боклуци, неправилно паркиране на тревни площи, боклуци от строежи и всякакви аномалии и безобразия в София. Телефоните на Столичния инспекторат са : 987-55-55 и 0887 187 807; 0889 701 785. Жалби могат да се подават и чрез виртуално деловодство на общината на http://www.sofia.bg/virtdelovodstvo.asp. /БГНЕС /

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3905491

# 376
  • София
Тини, мила, този, първия телефон, като изключим водещата 9-тка, си е все същия поне от 1991-ва година - и винаги е бил денонощен... та какво точно са пуснали,освен, може би, топлата вода?

# 377
  • София
Да питам къде се записва за детска кухня? Пак в Младост 1 ли е?
В Младост 1, кухнята-майка е на гърба на Социално подпомагане /бившето Данъчно/. Работи всеки ден от 9 до 12 без последния петък на месеца. Записвате се и чакате да ви дойде реда, аз лично не съм чакала, но други майки казват, че чакат по 5-6 месеца да им дойде ред Crazy.
Като ви дойде реда, трябва да отнесете в тази кухня-майка 30 бурканчета и 30 капачки от стария тип, да си закупите купони /по 1,30 на ден струват/ и да заявите от кой пункт ще си взимате храната.

Ха, добър ви ден!  Grinning
Влизам с питане - дали можете да ми препоръчате някой ваш близък/познат, който се занимава с дограма? Дограмата ни е българска Блик, но вече навъртя бая годинки и отваряемите части се поизметнаха. Доколкото мога да прочета, на обкова пише, че е Maco refcrm Gr.5   1200

Трябва ни човек, който да регулира общо 4 крила на прозорци. Работата може да се свърши по всяко време, както и през уикенда, според свободното време на човека.

# 378
Ника, ако се обадиш в Ролпласт няма ли да дойдат да я регулират? Може и да не откажат, нищо че не е от тях.

# 379
  • София
Данте, аз питах в една от големите фирми /сега ми изхвръкна от главата как се казваха  Blush/ и имаха такава услуга - реглаж, но това ми остана като краен вариант. Предпочитам препоръчан човек, пък и като платя на фирмата, едва ли много пари ще идат при монтажника, така поне някое момче може да си изкара някой допълнителен лев в извънработно време.  Peace

# 380
  • София
  Здравейте,
искам да ви попитам дали можете да ми препоръчате някакъв център или клуб, за целодневно гледане на три деца за една седмица в Младост. Проблемът е че август ДГ не работи. Двамата с мъжът ми сме си пуснали всеки по две седмици, съответно докато единият ги гледа, другият ходи на работа. Иска ми се обаче, ако може една седмица да ходят някъде и трите и едната седмица да ни съвпада отпуската...

# 381
  • София-Младост
 Здравейте,
искам да ви попитам дали можете да ми препоръчате някакъв център или клуб, за целодневно гледане на три деца за една седмица в Младост. Проблемът е че август ДГ не работи. Двамата с мъжът ми сме си пуснали всеки по две седмици, съответно докато единият ги гледа, другият ходи на работа. Иска ми се обаче, ако може една седмица да ходят някъде и трите и едната седмица да ни съвпада отпуската...
Център Оксиния.

# 382
  • София
  Ала Бала тъкмо им писах меил, но някои ако е запознат може ли да ме ориетнира за цените?
  Защото гледах в Грами до нас, цената за едно дете е 28 лв за цял ден, като го умножа по три  и после по пет и става над 400 лв за седмица..., което ми идва в повече...

# 383
  • София-Младост
  Ала Бала тъкмо им писах меил, но някои ако е запознат може ли да ме ориетнира за цените?
  Защото гледах в Грами до нас, цената за едно дете е 28 лв за цял ден, като го умножа по три  и после по пет и става над 400 лв за седмица..., което ми идва в повече...
Нямам представа, не съм ги ползвала за гледане на дете, но пише това:
Месечен пакет: 390 лв.(вкл.програма и петъчния излет с транспорт) + 4,20 лв. на ден топъл обяд и следобедна закуска
Но определено не са евтини тези услуги Sad
Виж е другите, за които се сещам:
http://www.md-2001.com/index.php?option=com_content&task=vie … =30&Itemid=77

# 384
Хич, не са евтини тези услуги, но Aila според мен най-добре отиди на място и говори с тях - почти съм сигурна, че ще ти направят някаква отстъпка.
Това с почиването на всички градини в един месец е такова извиване на ръце, че нямам думи вече!
Твоите поне са големи и можеш да ги дадеш и в детски клуб, ми аз с мойта какавида какво да правя  Rolling Eyes- отпуската ми е чак от 27.08 .....
Другото, за което се сещам е http://www.puhenakashta.com/ - надали е по-евтино, но също не е лошо и вчера ми писаха за някаква подобна занималня в Младост 1, бл.11 Макс и Мони, но не намирам сайт.

# 385
Странно и кофти, че нямате дежурна детска градина.  ooooh! При нас двете близки ОДЗ-та са така организирани - едната почива през юли, другата през август, като децата посещават работещата градина.

# 386
според мен са длъжни да има дежурна градина, обаче не го казват, за да не ходят много деца
питай!

п.с.иначе от оксиния съм доволна, ходили сме в оксинията срещу кауфланд, за цена - нз, но може и да ти направят отстъпка навсякъде

# 387
  • София-Младост
според мен са длъжни да има дежурна градина, обаче не го казват, за да не ходят много деца
питай!
То май е късно и да пита...при нас в 76 ОДЗ пускаха още април месец списък да пишеш дали детето ти ще ходи в периода юни-август на градина, защото август мисля затваряха за ремонт. И имаше вариант за сборна градина в Мл-1... даже трябваше и сл. бележка от работодател, че видиш ли баш тогава ще си на работа.  #Crazy

# 388
  • София
питай!
То май е късно и да пита...при нас в 76 ОДЗ пускаха още април месец списък да пишеш дали детето ти ще ходи в периода юни-август на градина, защото август мисля затваряха за ремонт. И имаше вариант за сборна градина в Мл-1... даже трябваше и сл. бележка от работодател, че видиш ли баш тогава ще си на работа.  #Crazy
Да, точно за 76-та иде реч. Но, ако имаш нужда, нямат право да ти откажат Naughty Показването на бележки не е наложително Peace Просто Янкова помоли, ако наистина е много наложително, тогава Peace

Айла, мисля че в Младост 1 ще е дежурната градина, но ,пропуснах коя точно Blush

# 389
  • София-Младост
питай!
Да, точно за 76-та иде реч. Но, ако имаш нужда, нямат право да ти откажат Naughty Показването на бележки не е наложително Peace Просто Янкова помоли, ако наистина е много наложително, тогава Peace

Айла, мисля че в Младост 1 ще е дежурната градина, но ,пропуснах коя точно Blush
Това намерих:
В Младост през юли ще е дежурна ОДЗ 70 до 144 у-ще, а през август ОДЗ 17 на ХМС.

Общи условия

Активация на акаунт