Кухните - 37 тема

• 113 959
  • 780
  •   1
Отговори
# 180
  • Троян
Ето ви и една фирма производител на маси и столове,от скоро са започнали да изработват и кухненско обзавеждане http://www.adisbg.com/

# 181
здравейте, и аз сега си правя кухнята, но имам проблем значи живея в къща и кухнята е допълнително престроявана към хола, та са преходнии между тях е било врата със залепен прозорец и сега се чудя какво да ги правя или какъв свод да си направя иска идеи моля, не искам така да седят че са със дървена ламперия направени представлява нещо като Г, може ли някой да ми даде идеи как да го направя например с кнауф, че се прави основен ремон ....МОЛЯ ви за помощ, гледах много неща в инернет и нещо немога да си избера как точно да го направим, искам нещо красиво и с 2-3 малки лампички, благодаря предварително...!!!!

# 182
Здравейте!
Следя темата с много голям интерес и чаках да дойде ред и на моята кухня. Още не сме боядисали стените  вратите дюшемето и дограмата са дървени (бял бор). Питанката ми е какви цветове за стените и шкафовете ще бъдат най-подходящи?
Благодаря предварително!

# 183
http://www.cucine.com/en/stosa/certosa
http://stosa-aran.ru/category/klassicheskie-kuhni/
Такава искам Heart Eyes

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 17:41 от vivaldi

# 184
bibsy, нашата кухня е така както описваш вашата, но горният ред е тъмния, а долната част и високата с микровълновата е светла Simple Smile Относно разположението: мисля, че няма да ти е удобно високата част да е до хладилника, а до нея и котлоните. Когато вадиш разни неща от хладилника, няма да има място, на което да ги извадиш наведнъж, а ще трябва всеки път да се разхождаш. Защо не сложиш високата част преди прозореца, а на мястото на мивката да сложиш котлоните? Така както си мислиш да са котлоните, незнам дали ще ти е удобно...в дясно нямаш пространство.  Thinking

# 185
здравейте, и аз сега си правя кухнята, но имам проблем значи живея в къща и кухнята е допълнително престроявана към хола, та са преходнии между тях е било врата със залепен прозорец и сега се чудя какво да ги правя или какъв свод да си направя иска идеи моля, не искам така да седят че са със дървена ламперия направени представлява нещо като Г, може ли някой да ми даде идеи как да го направя например с кнауф, че се прави основен ремон ....МОЛЯ ви за помощ, гледах много неща в инернет и нещо немога да си избера как точно да го направим, искам нещо красиво и с 2-3 малки лампички, благодаря предварително...!!!!

Виж тук - на стр.1 експертите спорят затова я прескочи и отиди на стр.2 , където авторът си решава проблема сам http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?f=51&t=29227&start=20
А това е крайния резултат:

Успех

# 186
Здравейте.След като ми дадоха 2 оферти за кухня от пдч,сега ми е дошла идеята за кухня от чам.Тази седмица ще идват да взимат мерка и да дадат цена.И много се чудя,ако цената е горе-долу същата,като на такава от пдч,дали да и си я направя от дърво.И другото чудене ми е,ако реша да е от чам какъв цвят да бъде.Натурален не  искам.Първоначално мислех да не ми лакират вратичките,а аз да си ги боядисам в бяло с боя или бял байц,но сега се замислям и за вариянта те да си я байцват в некакъв цвят,но се чудя в какъв-орех ли,махагон ли.....Моля ви,който има такава кухня от дърво или е виждал някъде на живо,но оцветена,не натурална,да даде съветче.

# 187
  • София-в сърцата на моите деца
Рискът при мебелите от чам е , че някои от фирмите използват недобре изсушен материал , който по-късно се измята и се получават пролуки, недобро затваряне и ред други....Аз си поръчах такъв преди известно време гардероб от чам- ами вратите се изметнаха , не се затварят добре, при снадките зейнаха аралъци и т.н.ако са ти познати от фирмата може да ти  гарантират и сух чамов материал Peace

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 20:06 от didiela

# 188
  • София
Здравейте.След като ми дадоха 2 оферти за кухня от пдч,сега ми е дошла идеята за кухня от чам.Тази седмица ще идват да взимат мерка и да дадат цена.И много се чудя,ако цената е горе-долу същата,като на такава от пдч,дали да и си я направя от дърво.И другото чудене ми е,ако реша да е от чам какъв цвят да бъде.Натурален не  искам.Първоначално мислех да не ми лакират вратичките,а аз да си ги боядисам в бяло с боя или бял байц,но сега се замислям и за вариянта те да си я байцват в некакъв цвят,но се чудя в какъв-орех ли,махагон ли.....Моля ви,който има такава кухня от дърво или е виждал някъде на живо,но оцветена,не натурална,да даде съветче.

Изцяло от чам ли имаш предвид или корпуси от ПДЧ и чамови врати?
А за цвета ще те посъветвам да накараш фирмата да ти боядисат мостри в няколко нюанса на цвета,който искаш,за да си наясно какъв ще е крайния резултат.Има едни натурални масла Osmo,които са много хубави и много лесно се нанасят дори в домашни условия,стига да ти пасват на интериора.

П.С.  didiela много точно е описала проблема,който се получава при дървения материал.

# 189
  • Троян
Да проблема при мебелите от масив е че винаги се получава искривявания.Аз имах един шкаф на който само вратичките бяха от масив и въпреки че бяха качествени зимата когато вкъщи е много топло се получиха малки свивания.Много добре стават от МДФ с естествен фурнир и няма искриявания и други проблеми.Ето снимка на такава кухня

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 11:51 от albenapd

# 190
         За любителите на масива - кухня от МДФ с естествен фурнир е най - удачния избор. Изглежда точно като масив, може да се шари по същия начин, но е много по - устойчив и удачен за най - експлоатираното място в дома - кухнята.  Peace

# 191
# 192
  • Варна
Момичета,някой може ли да каже отзиви за българските мивки на Фат-Пловдив.

# 193
  • Пловдив
Момичета,някой може ли да каже отзиви за българските мивки на Фат-Пловдив.
Освен, че са красиви засега друго не мога да кажа. Все още не я ползвам. Моята е от граниксит, цвят черен гранит.

# 194
  • Варна
И аз искам черна,но се чудя дали няма да оставят следи от варовик.

Общи условия

Активация на акаунт