Кухните - 37 тема

• 113 990
  • 780
  •   1
Отговори
# 255
Баба ми на огнището в двора правеше най- вкусните ястия. Защо сега не стават така в модерните ни кухни?!

# 256
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Pina, прекрасна е, и според мен си заслужава парите  Blush, макар че и на мен би ми приседнала доста..... Това включва ли плотове и какви?
Баба ми на огнището в двора правеше най- вкусните ястия. Защо сега не стават така в модерните ни кухни?!

Ами защото нямаме дворове да си запалим огън там  Mr. Green

# 257
  • На морето!
Само на теб така ти се струва, нали знаеш приказката "Който не работи не трябва да яде", сещаш ли се кога и защо на мързеливата мома питката й била най-вкусна?  Mr. Green

# 258
Tatitt, да включва плотове, от обичайните (не ги знам как се казват), не е технически камък или нещо подобно. Ако беше с камък, те тогава да видиш цена!  Crazy 
Не знам споменах ли, че това е цената с по- скъпите механизми - нали обичайно предлагат с обикновени, по- евтини механизми за чекмеджета и вратички и отделно с по- скъпи, които омекотяват затварянето, издържат на по- големи натоварвания... Също това е цената с монтажа. На практика самата кухня е 5000лв, а 500лв е монтажа - 10% взимат за това. Тъй, че, ако искаме, може да я 'пооглозгаме' цената, но има ли смисъл. То, в този ред на мисли, като започнах да смятам от къде можем да спестим пари и взех да нареждам - то... и без сушилня можем, че и без съдомиялна можем, пък и без ремонт можем, че и да не се местим в по- голямо жилище можем...  Simple Smile Изобщо ако я подкараме така, верно в една сламена колиба можем, и ето манджите на огнището на двора най- вкусни ставали...  Simple Smile За какво ти е индукция, за какво ти е пиролиза, братче... дъбов фурнир и вградена микровълнова...  ooooh!  Абе, верно че сме потънали до ушите в суета и сами си усложняваме живота, ама тъй ще е.

# 259
  • в града на атомното слънце :)
Кухнята на Силвина83 трябва да е от този сайт http://www.nikorabg.com/article.php?language=1&id=984&catId=26&page=1  - или поне моделът. Аз също исках да си я направя - не точно същата, но от същите материали, само че цената  и мисълта да робувам на кухня, ме спряха. Освен това моето пространство за усвояване е много по-голямо и така смених идеята. Обожавам лилавото, но... ще е в някой друг живот Simple Smile.
Другата седмица живот и здраве ще ми стане кухнята и ще пусна снимки.
Силвина - поздрави ( малко със закъснение ) за страхотната кухня.
pina - проектът е много красив - давай смело.
Хубав ден на всички.

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 09:40 от Brick

# 260
Кухнята на Силвина83 трябва да е от този сайт http://www.nikorabg.com/article.php?language=1&id=984&catId=26&page=1  - или поне моделът. Аз също исках да си я направя - не точно същата, но от същите материали, само че цената  и мисълта да робувам на кухня, ме спряха. Освен това моето пространство за усвояване е много по-голямо и така смених идеята. Обожавам лилавото, но... ще е в някой друг живот Simple Smile.
Другата седмица живот и здраве ще ми стане кухнята и ще пусна снимки.
Силвина - поздрави ( малко със закъснение ) за страхотната кухня.
pina - проектът е много красив - давай смело.
Хубав ден на всички.

Това е мебелна къща и са дистрибутори на производителите.
Кухнята е на Стефани стил,освен ако някоя друга фирма не им е откраднал проекта.

# 261
pina и на мен ми хареса твоят проект. За нещата , които изброяваш цената ми се вижда добра. Действай смело и не се отказвай от нищо. Резултата ще си заслужава.

# 262
Благодаря за хубавите думи! Извинявам се че не отговарям , но нямах интернет! Кухнята ми излезе 3800 без уредите. Това на гърба не е принт стъкло (много е скъпо) Постигнато е така - мебелиста ми сложи обикновен гръб от ПДЧ (което дори не е окантено), в една печатница си поръчах фолио , което ми залепиха върху този гръб и след това сложихме стъкло 1см.

# 263
  Здравейте момичета ,
в процес съм на правене на два шкафа и вграждане на фурна и плот , но моля за съвет. Спецификата на проблема идва от това , че терасата на кухнята ми е остъклена с алуминиева дограма, и от там по-голямата влажност. Размерите на терасата са ми височина 2.70м ,дължина 3.40м ,ширина 0.90м . За сега съм се спряла на плот от технически камък  /бял/ , вратички МДФ гланц за горните шкафове и МДФ мат за долните. Проблемът е от какво да бъде направен корпусът и дали МДФ гланца и мата са  устойчиви на студ , влага и слънце. Сама съм си измислила проекта и може би от там  идва проблема , че служителите на фирмите , които посетих се дразнят , когато те не изготвят проекта. Според тях  ,нямало да има проблем, даже ПДЧ да сложа, но не е така ....
Започвам да си мисля , че е важно само парите да вземат. Когато ги попитах за цената на плота от тех. камък ми казаха, че нямат такава и , че всичко се изчислява заедно #2gunfire newsm78 Разглеждайки различни оферти за плот от тех. камък попаднах на следните цени  2 см. 250.00 лв линеен метър и 3 см.350.00 линеен метър newsm78 Има ли вариянт да си поръчам отделно плота /90см/ и да ми го изрежат , да има ли подлепка.Гърбът ще бъде полиран гранитогрес  , пода също.
Моля , ако някой има идеи или съвети да каже , защото за нещо толкова дребно съвсем се  #Crazy , сега чакам да ми кажат цена , и сигурно като я чуя ще  Shocked

# 264
Явно тези
http://www.nikorabg.com/article.php?language=1&id=192&catId=26&page=2 взаимстват идеи и от тук

http://www.irimbg.com/.

Освен това стана ясно за кухнята на silvina83, че е на съвсем друг производител,  но пак е в техния сайт или нейно много близко подобие...
Дори не са се постарали да сложат снимки, без оригиналното лого на производителя ИРИМ /кухни 8,9,10,11,12,13,14,15/.
Никъде не виждам да са партньори с ИРИМ и затова съм леко скептична към НИКОРА.

# 265
И нашата ни излезе 4 000 лева като мъжът ми сам я прави( дърводелец е),но това са само  акрилните плоскости ,плотове,механизми,без уредите .

# 266
Явно тези
http://www.nikorabg.com/article.php?language=1&id=192&catId=26&page=2 взаимстват идеи и от тук

http://www.irimbg.com/.

Освен това стана ясно за кухнята на silvina83, че е на съвсем друг производител,  но пак е в техния сайт или нейно много близко подобие...
Дори не са се постарали да сложат снимки, без оригиналното лого на производителя ИРИМ /кухни 8,9,10,11,12,13,14,15/.
Никъде не виждам да са партньори с ИРИМ и затова съм леко скептична към НИКОРА.

Не бъди скептична.
На сайта отгоре на партньори ги има всичките Wink
Ето:
http://www.nikorabg.com/partners.php?language=1

# 267
Това на гърба не е принт стъкло (много е скъпо) Постигнато е така - мебелиста ми сложи обикновен гръб от ПДЧ (което дори не е окантено), в една печатница си поръчах фолио , което ми залепиха върху този гръб и след това сложихме стъкло 1см.

Яко! И ние смятаме така да процедираме  Peace

# 268
В тази връзка да попитам - 1см стъкло достатъчно здраво ли е, за да се ползва за гръб? Някакво закалено ли е или обикновено? Аз си мислех, не мога ли за гръб да си сложа просто едно стъкло, може и боядисано от задната страна. Иска ми се да е цвета на стените, да стои едва ли не все едно няма гръб, а е стената там. Някой има ли идеи за подобен ефект?

# 269
В тази връзка да попитам - 1см стъкло достатъчно здраво ли е, за да се ползва за гръб? Някакво закалено ли е или обикновено? Аз си мислех, не мога ли за гръб да си сложа просто едно стъкло, може и боядисано от задната страна. Иска ми се да е цвета на стените, да стои едва ли не все едно няма гръб, а е стената там. Някой има ли идеи за подобен ефект?

В рекламна агенция да ти направят фолио / стикер , който да се залепи , подобно на рекламите . Предполагам , че може да се залепи на тънка плоскост МДФ или ПДЧ newsm78

Общи условия

Активация на акаунт