Кухните - 37 тема

• 113 998
  • 780
  •   1
Отговори
# 270

Не бъди скептична.
На сайта отгоре на партньори ги има всичките Wink
Ето:
http://www.nikorabg.com/partners.php?language=1

Моя грешка.  Peace Гледах дали на сайта на ИРИМ ги има - пропуснала съм ги на НИКОРА.

# 271
Ето и нашата кухна.Правихме я в АР ДЕКО ООД www.ardeco-bg.com
Доволни сме, стана бързо и като цяло екипът им е на ниво.

# 272
Уф, как се качват снимки?

# 273
  • Банкя
Уф, как се качват снимки?

Прочети тук! Peace

# 274
Мерси Акси, боря се в момента  Blush

# 275
В тази връзка да попитам - 1см стъкло достатъчно здраво ли е, за да се ползва за гръб? Някакво закалено ли е или обикновено? Аз си мислех, не мога ли за гръб да си сложа просто едно стъкло, може и боядисано от задната страна. Иска ми се да е цвета на стените, да стои едва ли не все едно няма гръб, а е стената там. Някой има ли идеи за подобен ефект?

В рекламна агенция да ти направят фолио / стикер , който да се залепи , подобно на рекламите . Предполагам , че може да се залепи на тънка плоскост МДФ или ПДЧ newsm78

Нашият човек каза, че е добре да е закалено стъклото.
А стикерите се лепят върху всичко, но не можеш да си оставиш гърба на стикер, защото няма да можеш да го почистваш.  Peace

# 276
http://volwww.snimka.bg/properties/nashata-kuhnyayayaya.600026[img][/img

Ей, качих я най-накрая....... то зор голям, ама да се изфукам и аз. АР ДЕКО ни правиха и 3д обаче не го знам къде е .Ами това е. Нали се виждат?

# 277
volwww, виждат се, да. Ами, какво да кажа, идвам у вас да готвя Simple Smile Толкова е хубава! Направо ми легна на сърцето! Със здраве да си я ползвате и много вкусотийки да приготвяш.

# 278
  • Варна
В тази връзка да попитам - 1см стъкло достатъчно здраво ли е, за да се ползва за гръб? Някакво закалено ли е или обикновено? Аз си мислех, не мога ли за гръб да си сложа просто едно стъкло, може и боядисано от задната страна. Иска ми се да е цвета на стените, да стои едва ли не все едно няма гръб, а е стената там. Някой има ли идеи за подобен ефект?
На кухнята на майка ми гърба  е от стъкло. Не знам да ли е специално, но нейното се напука, тази част зад котлоните, предполагам че от парата от готвенето.  Sad

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 21:42 от Анет

# 279
  • София-в сърцата на моите деца
На майка ми гърба е стъкло. Не знам да ли е специално, но нейното се напука, тази част зад котлоните, предполагам че от парата от готвенето.  Sad
Направо като го прочетох и  Shocked

# 280
Е, аз я разбрах, дори изобщо не ме подразни израза.
Анет, благодаря за предупреждението, ще взема да се откажа от тия идеи и да сложа един стандартен гръб, десен като на плота и готово.

# 281
  • Варна
Аз в момента също си поръчвам кухня и в проекта са ми заложили от вертикалния тип абсорбатори, но много се притеснявам да ли ще успява да издърпва всички миризми и пари. Някой ползва ли такъв
http://www.teka.com/html/cat/prod.php?producto=PR-0002183&ca … D0%BE%D1%80%D0%B8

# 282
Момичета намествам кухня в много малко пространство.Ще се ползва само от 1 или 2 човека ,но пак трябва да е....Обмислям доста варианти ,за да открия оптималния и сега издирвам малки уреди за готвене.Намерих мини печките на Елдом и Дипломат и не откривам комбиниран плот с1 газов и 1 ел. котлон.Та ако някой ползва такъв моля за препоръки.

# 283
  • Бургас
Ох момичета мисля другата седмица да поръчам кухнята в Рилус в Бургас някой има ли отзиви.

Peace

# 284
Ох момичета мисля другата седмица да поръчам кухнята в Рилус в Бургас някой има ли отзиви.

Peace

Имат ли сайт? Май само за тази фирма незнам още? Имаш лш представа как са цените?

Общи условия

Активация на акаунт