Кухните - 37 тема

• 114 001
  • 780
  •   1
Отговори
# 300
За лакобела разбрах, но той не става, не искам цвета да е като плота, а като стените на кухнята. Идеята ми е, да не личи, че има гръб, да стои все едно е гола стена - така най- добре изпъква самата кухня, като мебел. Но............, отказах се, окончателно. Няма да си усложнявам живота, и ентусиазма ми намаля. Ще сложа обичйния гръб като плота и готово.

# 301
pina, и аз така - с гръб, но някакъв светъл май го харесахме,
и според мен при светъл гръб - поне той , и плот ще ти изпъква кухнята.

# 302
По- скоро към тъмен отива плота, който съм избрала, малко шареничък, дървесна шарка, и плота така го мисля. Кухнята е цялата снежнобяла.

# 303
По- скоро към тъмен отива плота, който съм избрала, малко шареничък, дървесна шарка, и плота така го мисля. Кухнята е цялата снежнобяла.

Ясно, тя цялата ще бъде в бяло ...Simple Smile))
Тогава около нея може по-тъмен нюанс на стените мисля.

# 304
zaek мерси, и ние сме много доволни, хубава стана кухнята.Относно аспиратора нямаме проблем. Според мен две са основните неща - читав кумин и добър аспиратор.Аспиратора ни е на ТЕКА и е с доста добри параметри.Е, не на всеки му харесва така да се вижда въздуховода, ама ние не измислихме по-добро решение и за сега така си остават нещата.Някои ги обличат , ама ние - не.  Grinning Успех, ако държиш ще видя дали пазя някакви документи точно кой модел беше - виж на манджа си мирише като готвим - няма как, какъвто и да сложиш, но цигареният дим яко го тегли.

# 305
lorenca , да стените ще са тъмни - кафеви, вероятно, не наситено, а по- бледо.

volwww , на твойта кухня точно това забелязах веднага, че тръбата на аспиратора ви е открита, че и аз наща така я планирам. Ако се облече в някакъв гиспокартон не мисля, че ще е по- добре, даже по- зле. То си е кухня, все пак. Та, ако можеш да напишеш модела на аспиратора, че ме интересува, щом си доволна. И аз към Тека съм се насочила, с голям дебит е, пък гледах да е с по- ниски децибели и така.

# 306
gicka да ти дам кординати на фирмата , където ни направиха кухнята, не беше кой знае колко скъпо, пък ти си решаваш.

# 307
pina , утре, че сега съм на работа.Само дано не забравя.

# 308
volwww, гипсокартонът може да е от край докрай(не само частта с въздуховода), другият вариант, който прилагат е вертикален"корниз" /бордюр над шкафовете.

# 309
lorenca да , така е, ама за сега така ще остане.... пак ремонти...нещо не ми се занимава.С гипсокартон повече ми харесва, ако го направим ще кача и новият вариант  Laughing

# 310
lorenca да , така е, ама за сега така ще остане.... пак ремонти...нещо не ми се занимава.С гипсокартон повече ми харесва, ако го направим ще кача и новият вариант  Laughing

така си е
 Hug приятно забавление Simple Smile

# 311

Попаднах на вариант - тапет и отгоре стъкло Simple Smile в показаните снимки на GTC  Design може да видиш.

Къде са тези снимки да ги погледна и аз?

Аз още не мога да реша за нашата кухня. Трябва да я съобразя с това, че ще оставяме тавана без шпакловка, на видим бетон, само ще го запечатим с лак. Ще има и други "индустриални" елементи в цялото помещение. Аспираторът ще е само "чадър", двигателят ще е изнесен на горния етаж, за да не шуми. Въздуховодът ще се вижда, няма да е скрит (още индъстри:) ) И сега се чудя за цветя. Мислех цялата бяла, но сега видях една цялата дървена, само с тъмно сиви плот и гръб ( в един филм, където помещението беше с бетонови стени, супер яко стоеше). И съм в голям размисъл! А нашите стени мисля да са бели... колкото повече гледам и се чудя, толкова по-трудно става Simple Smile

# 312

Яко звучи - задължително да показваш после реализацията:-)
Пробвай с бяло как ще стои, но металик, сиво, трева, може би по-добре.

ето тук - не мога да взема директен линк - тапет-стъкло
   - къмто 30-тата снимка (те са две в една).

Стената- тапет, отгоре си е прозрачно стъкло за гръб.

# 313
Здравейте!
Една моя приятелка иска да боядиса кухнята си в бяло. Кухнята е на 7-8 години, дървена с гравираните вратички ( не знам как се казват, когато врата не е гладка). Имате ли представа дали е осъществимо това и с какво трябва да се боядиса?

# 314
Бих искала съвети. Какво мислите за такава подредба?
http://mbenkovska.multiply.com/photos/album/53#photo=11
http://mbenkovska.multiply.com/photos/album/53#photo=12
http://mbenkovska.multiply.com/photos/album/53#photo=13-на тези снимки масата е сложена така , защото има стена.
или друг вариант- нещо по опростено, като срещу масата на стената да има комод и една от стените да е в друг цвят примерно
http://mbenkovska.multiply.com/photos/album/53#photo=14

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 01:44 от smarfieta

Общи условия

Активация на акаунт