Пелени и гащички за многократна употреба 6

• 31 265
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
  • Edinburgh-UK
salyаз съм поръчала ето тези:
http://www.ebay.co.uk/itm/320746728021?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … 49#ht_2587wt_1396
и съм доволна за сега,дори мисля да си поръчам още,но те са тип джоб.

по въпроса за омекототел не бих пробвала.ако ми станат твърди пелените слагам малко оцет(  но само на памучните не на кавърите)

# 676
# 677
  • Варна
Има ли някой , който да е ползвал  и Fyzzi bunz elite one size и стандартния Fyzzi bunz V2one size за да направи съпоставка между двата, аз имам само Елите и сечудя кой да поръчам, дали разлика в цената има покритие ?

# 678
И на мен ще ми е интересно за разликата между старите и новия FuzziBunz, че наистина има доста намаления  на по-старата версия.

За дезифенкция аз позлвах на БамбиноМио препарата, не много редовно, но пък и не съм имала проблеми с миризми.

Аз не издържах и поръчах един вълнен кавър на BabyBeehinds. Какъвто излезе, такъв, поне беше евтин Wink
Иначе засега съм се спряла за начало на 24 прифолда, 3 кавъра от пул и 1 вълнен, 2 FuzziBunz размер хс с допълнителни конопени инсърти. Имам сушилня и честото пране не ме притеснява. Как ви звучи?

# 679
ФБ Елит са по-тесни между кратата от нормалните ФБ. Това би било плюс, ако се купят в самото и ползват от новородено, защото ще има по-малко обем, а и биха пасвали/уплътнявали по-добре. Но за мен в момента е минус, защото не ми се събират обикновените памучни прифолди, набират се и е неудобно и грозно. С по-малкия размер прифолди е ок, но пък те попиват и по-малко.
Елит идват с нови подложки, минки, пак е някакъв микрофибър, но не е толкова гаден като стандартния. Твърдят, че миришел по-малко. Аз лично не съм ги ползвала моите и не възнамерявам.
Други разлики аз лично не намирам.

# 680
  • Варна
Да наистина микрофибъра е хубав, тънък е, съхне ужасно бързо, колкото джобовете и много лесно се изпира дори на ръка наакания инсърт и самия джоб съхне много бързо , но по незнайни причини , инсърта е по широк от най- тясното място на джоба (между краката) и както казах , при мен само един инсърт ако сложа се сбива по средат и съответно протича.
Солей , а самия джоб на стария ФБ освен между краката има ли разлика в кройката и големината? 
Между другото резервните  латици дали са същия размер? Да не би да са по-големи ? Струва ми се , е в джоба може опеделно и по-дълъг ластк да е събере.
Мисля да си поръчам още 2-3 ФБ и се чудя кой да бъде.

# 681
Новите са малко по-малки. Най-вече на дълбочина. Ластиците са еднакви.

# 682
  • Варна
Soley,
а вътрешния fleece и външния слой на джобовете как са като материя, има ли разлики ?

# 683
След няколко пранета изглеждат еднакви. Честно казано не намирам разлика, сигурно има някаква невидима. Но определено рекламата, че съхнат по-бързо не работи у дома. Съхнат еднакво бързо в нас.
При подложките си личи, че са различни, както писах и по-горе, но са си все микрофибър.
Ето ти сравнение с големи снимки: http://nickisdiapers.blogspot.com/2011_10_01_archive.html

# 684
Здравейте!
Някоя от вас дали е ползвала Thirsties или Bummis covers?
За първите четох много добри отзиви, за вторите също, но не ги хвалят чак като Thirsties.
И също така мамите ползвали nikisdiapers, колко ви излиза горе долу шипинга до бг? Сега ще им пратим и запитване, че бая неща станаха, но ако и вие може да споделите ще е чудесно.
  bouquet

# 685
  • Варна
Satori,
като ти върнат цена за доставка до БГ би ли я споделила ?

# 686
Здравейте!
Някоя от вас дали е ползвала Thirsties или Bummis covers?
За първите четох много добри отзиви, за вторите също, но не ги хвалят чак като Thirsties.
И също така мамите ползвали nikisdiapers, колко ви излиза горе долу шипинга до бг? Сега ще им пратим и запитване, че бая неща станаха, но ако и вие може да споделите ще е чудесно.
  bouquet

Аз също си бях харесала някои неща и им писах. Те ми отговориха, че доствката е в зависимост от теглото и би трябвало да ми излезе, но не ми излезе.
"It will be based on weight Simple Smile Once you enter your items into your cart, and put in your shipping info, various different options will be there!"

Освен това обаче, мисля, че тъй като са от САЩ се начислява мито и ДДС. точно това търсих сутринта, но не ми остана време да се задълбоча и се отказах.

# 687
Преди по-малко от 3 години ми взеха малко на 30 долара за дузина прифолди, 4 кавъра и разни дреболии. Взех си ги от пощата и нищо не съм плащала допълнително. Избрах най-обикновена доставка, а стигнаха за по-малко от 10 дни (като се сетя как им се радвах Heart Eyes)

Сатори, аз имам и от двата вида кавъри - не намирам особено голяма разлика, Търстис са една идея по меки от Bummis Super Brite, а Bummis Super Whisper Wrap са по-различни отвътре - не е гол ПУЛ, а има слой полиестер и нямат gussets (не знам как е на бг Embarassed). Напоследък много хвалят и Търстис дуо, като един размер покрива по-голям диапазон - от 0 до 9 месеца и от 9 до 36. Мисля, че хваленето идва от това, че са хубави кавъри, а са и по-евтини от Бъмис (рамерните, дуото е по-скъпо).

# 688
  • Варна
Раздела International shiping пише: IF YOU WOULD LIKE A SHIPPING QUOTE BEFORE PLACING YOUR ORDER PLEASE EMAIL info@nickisdiapers.com

"Once you enter your items into your cart, and put in your shipping info, various different options will be there!" това нещо не ми се получи, зашото можеш да вкарваш само ZIP code,  няма държава , няма континент, така за моя ZIP излиза адрес в Щатите.
За това сега писах и аз да ми дадат цена за доставка на  3 джоба.  Laughing Да видим.

А иначе за митито и ДДС , по принцип при внос от Щатите има мито и ДДС, но може да е над някакава стойност. Мисля така защото и от Китай има Мито и ДДС, но аз няколко пъти си поръчвам малки пратки по 1-2 джоба и няма такова нещо. Ако някой е поръчвал от САЩ нека сподели .

# 689
  • София
Здравейте момичета, записвам се при вас, тъй като се надявам, като се появи малкия човек, живот и здраве, да сме с многократни пелени. Аз отдвна чета и се интересувам, но пак не ми е ясно съвсем кое как е, но май ще се уча в движение. За сега поръчах от тук: http://www.funkymonkeypants.com/  три джоба Rump•a•rooz® One Size, и два One size covers плюс ето от тези 2 бр. medium http://www.funkymonkeypants.com/prefolds.html, като и снапита които мисля да ползвам с обикновен тензух. Въпроса ми е следния: на колко големи парчета да си направя тензуха, за да става за новородено и изобщо тези пелени, които съм поръчала стават ли за новородено или ще са големи в началото? Дали трябва да си купя от тези които са newborn или onesize ще ми свършат работа?
А и още нещо, някой от вас поръчвал ли е от този сайт и за колко време и как пристигат нещата, че нещо не се доразбрах с тях?
Поздрави!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт