Пелени и гащички за многократна употреба 6

• 31 260
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
Аз влизам с един по-особен въпрос. На сина ми му изолираха стафилококи в изпражненията. При това положение можем ли да продължим да ползваме пелени? Хайде тензуха мога да го пера на 90 градуса и да го гладя, но джобовете и кавърите?

# 691
Момичета, получих мейл от nickisdiaper- попитахме за следните неща в една пратка:
4 Diaper Covers, 2 dozen prefolds , 10 Hemp Inserts , 2x Reusable Fleece Liners, diaper bag and 3 snappi-което е горе долу 140-150$. Oтговориха, че шипингът ще излезе някъде 60-70$ до бг, поради тежестта на пратката.
Дано да съм помогнала. Peace
Ние още се чудим дали от там повечето неща да поръчаме или да комбинираме с/и от funky monkey. Thinking

# 692
  • Варна
А на мен за 3 джоба 11-17$.
Сметнах, че дали от там ще ги поръчам или funkeymoney - еднакво излиза горе долу. Всъщност ако е 11$ излиза същото.

# 693
Алексче, кавъри/джобове - пране с малко БЕЗхлорна белина и/или няколко капки масло от чаено дърво. Изпери ги 2 пъти. Ако улучиш слънчев ден, ги метни на простора.

# 694
  • София
Относно поръчката от щатите - това, което знам е, че от едно известно време сумата, над която се плаща ДДС е 15 или 20 евро.. преди беше 150. Това включително транспорта.  За мито незнам.. някои стоки май имат мито... Някой ако е поръчвал скоро да каже. Друг варянт са разните прекупвачи... при тях май излиза по-изгодно - спестяваш скъпата доставка от сайта и ддс/мито, понеже се поръчва до техен адрес в САЩ и от там плащаш на фирмата известна сума за доставка и комисионна... ето един примерен сайт - http://www.buynowfromusa.com/faq.php
На сайта има калкулатор и можеш да си изчислиш колко ти излиза всичко, май по-евтино е така... Надявам се да съм била полезна.

# 695
Вижте какво намерих по въпроса за митата и ДДС: http://shipito.bg/blog/2011/11/%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%BE-%D0%B4%D … 1%81%D0%B0%D1%89/
Питам и търся и аз толкова настойчиво, защото скоро поръчахме в офиса едни книги от САЩ и за платена сума от 200 лв ни взеха още 50 лв. А ако дам и още толкова за доставка, май няма да има много смисъл в цялата работа, освен голямото разнообразие, разбира се.

Имам и следния въпрос, каква е разликата между inserts& doublers?

# 696
Здравейте, имам пак въпрос към ползвалите gDiapers, има ли смисъл от купуване на допълнителни лайнери в случай, че разполагам с 3 чифта гащички и съответно с техните 3 лайнера. Става въпрос за използването им при новородено. Благодаря!
 Peace

# 697
Алексче, кавъри/джобове - пране с малко БЕЗхлорна белина и/или няколко капки масло от чаено дърво. Изпери ги 2 пъти. Ако улучиш слънчев ден, ги метни на простора.
Благодаря за съвета. Изпрах тензуха и прифолдите два пъти на 60 и си поръчах дезинфектанта на Бамбино мио, че най-бързо може да дойде.

Искам да споделя, че много ми харесаха ПУЛ кавърите на Baby BeeHinds, мисля да си поръчам комплекта от 5 бр. за £25. Прилягат добре, ластиците им са меки и не се отбелязват много върху кожата, не протичат отстрани и не правят дупето прекалено обемно. Само не знам колко ще са издръжливи на употреба, но за тази цена - ок.

# 698
  • София
Искам да споделя, че много ми харесаха ПУЛ кавърите на Baby BeeHinds, мисля да си поръчам комплекта от 5 бр. за £25.

И аз ги гледах тези. Не съм ги пробвала, но ми изглеждат много добре и на страхотна цена и ми се искаше да ги пробвам. Дали може да се включа в поръчката с 2 броя примерно  Rolling Eyes
Всъшност незнам от къде ще ги поръчваш ,тук са 6 за £25 > http://www.green-me.co.uk/cloth_nappy_packs_details.php?product= … eehinds_pul_wraps

# 699
Да, точно оттам, те били даже 6 броя. Няма проблем да се включиш, но не знам кога точно ще поръчвам, чакам НОИ.   Mr. Green

# 700
  • София
Да, точно оттам, те били даже 6 броя. Няма проблем да се включиш, но не знам кога точно ще поръчвам, чакам НОИ.   Mr. Green

То и аз трябва да чакам НОИ  Grinning Ако искаш пиши като го дочакаш и тръгнеш да поръчваш  Simple Smile

# 701
Момичета, получих мейл от nickisdiaper- попитахме за следните неща в една пратка:
4 Diaper Covers, 2 dozen prefolds , 10 Hemp Inserts , 2x Reusable Fleece Liners, diaper bag and 3 snappi-което е горе долу 140-150$. Oтговориха, че шипингът ще излезе някъде 60-70$ до бг, поради тежестта на пратката.
Дано да съм помогнала. Peace
Ние още се чудим дали от там повечето неща да поръчаме или да комбинираме с/и от funky monkey. Thinking

Има за Black Friday отстъпка 10% ако си решила да поръчваш от този сайт. Важи до 26.11.
http://www.nickisdiapers.com/black-friday-sales.html
Както и отстъпки по случая: http://www.nickisdiapers.com/black-friday-sales.html

Сега ми отговориха за доставка - около 135 $ си избрах неща, но сигурно ще редуцирам.. казаха ми около 25$ направо невероятно ми се струва.

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 21:32 от maita5

# 702
  • София
Никой ли не може да ми отговори на въпросите?  Confused
Поне за сайта? Виждам, че го коментирате, но някой пазарувал ли е от там? Направих поръчката миналия петък, но все още нищо не съм получила.  Rolling Eyes

# 703
  • София
Никой ли не може да ми отговори на въпросите?  Confused
Поне за сайта? Виждам, че го коментирате, но някой пазарувал ли е от там? Направих поръчката миналия петък, но все още нищо не съм получила.  Rolling Eyes

От въпросите ти мога да изразя мнение само относно размера на джобовете... Според мен зависи колко голямо се роди бебето ти. Аз купих универсален размер пелени когато малкия беше на 20тина дена и му бяха добре, но той се роди 4 кила.. предполагам  зависи и от кройката на пелените до колко плътно ще прилягат.  Иначе и аз преди да се роди мислех да поръчвам размер за новородено.. сега се  радвам, че не го направих.

# 704
  • Варна
Buzanche,
аз скоро порърчвах от този сайт, дойдоха за около 10-12тина дни. Т.е поръчах в неделя и дойдаха средата или края на  по-другата седмица. Имам Rump-a-rooz one size от там, мисля си, че може и да става за новородено. Стига да не е много дребно. За останалите не мога да ти кажа.

Общи условия

Активация на акаунт