Пелени и гащички за многократна употреба 6

• 31 236
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Buzanche,
аз скоро порърчвах от този сайт, дойдоха за около 10-12тина дни. Т.е поръчах в неделя и дойдаха средата или края на  по-другата седмица. Имам Rump-a-rooz one size от там, мисля си, че може и да става за новородено. Стига да не е много дребно. За останалите не мога да ти кажа.

А как дойдоха? С куриер или по пощата?

# 706
  • Варна
По пощата. Получих покана от пощата и отидох да си ги взема. И от ebay съм поръчвала и от още едн сайт , все по пощата идват. Спокойно, ще дойдат, ако не получиш покана края на др. седмица, можед да отидеш в пощата да провериш. Но съм сигурна , че ще дойдат.

# 707
Искам да споделя, че много ми харесаха ПУЛ кавърите на Baby BeeHinds, мисля да си поръчам комплекта от 5 бр. за £25.

И аз ги гледах тези. Не съм ги пробвала, но ми изглеждат много добре и на страхотна цена и ми се искаше да ги пробвам. Дали може да се включа в поръчката с 2 броя примерно  Rolling Eyes
Всъшност незнам от къде ще ги поръчваш ,тук са 6 за £25 > http://www.green-me.co.uk/cloth_nappy_packs_details.php?product= … eehinds_pul_wraps
Аз също си ги поръчах от този сайт.Вече 5 месеца съм с тях,макар че отдавна сме надминали размера.Явно аз ги пристягам повечко или сме си шишави,но имаме белези понякога Wink

# 708
  • София
Супер момичета, благодаря за отговорите! Hug Аз днес мисля да си занеса тензуха да ми го нарежат. Надявам се 90/90 да е ок и да не се събере много.  Thinking

# 709
  • Варна
За дезинфекцията, мисля да почна да прилагам с пълна сила, защото като се замисля, доста бактерии се развиват вероятно в тия пелени, както се перат с малко препарат, на малки градуси и не се гладят. Почвам да се притеснявам нещо ooooh!. Относно белината, има ли значение коя и каква , като марка? А такава без хлор в България дали се продава  ?  newsm78 И масло от чаено дърво ще потърся и мисля и аз да си купя дезинфектантът на Бамбино мио, че има в магазин Сладури и ще ми е най-лесно, надявам се да е добър, всъщност с тия дезинфектанти могат ли да се обработват и самите джобове ? Така, че да мога сичко да  дезинфектирам. Дали във всяко пране се слагат или се дезинфектира отвреме на време. Вероятно на опаковката има инструкция, но все пак педварително инфо няма да е излишно.

# 710
Pow, ок.  Peace

А вие на колко градуса перете памучните пелени? Аз от самото начало ги пера на 60 и отделно от други дрехи. С дезинфектанта си обработих и кавърите, мисля, че нищо им няма, а на памучните мисля през няколко пранета да го слагам, но забравих да видя как точно се употребява в пералня.

# 711
  • Варна
Алексче,
дойде ли ти дезинфектатът на Бамбино мио. Какво пише на него, как се употребява, за джобове и кавъри става ли ?
Оф и да се оплача, днес ми дойдоха тези пелени, http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2006698 … :B:EOIBSA:GB:1123. Поръчах 3, имах си аз едно наум че нещо им има, ама нали си пише че са нови, вярно пише и, че са прани веднъж. Но са прани доста повече от веднъж, ау и така миришат на прах, на Ариел май . Флийсът е степан, на места с черни бабунки. А бамбуковите инсърти са с раздърпани краища. Буквите по етикетите са избелели. Абе дори и да не са носени, изглеждат като залежали ,  а никъде не пише че са такива. Ето на пример на Ники дайперс , където има преоценка на залежала стока си казат , хората, ако искаш си поръчваш. Писах на продвача, че искам да ги върна. Стискайте палци да мине гладко.

# 712
  • София
Един малко извън темата въпрос. За да пазаруваш в ебей трябва ли да имаш пей-пал? Никога не съм купувала нищо от там и все си имам едно на ум, че е някаква сложна схемата...  Confused

# 713
  • Варна
Един малко извън темата въпрос. За да пазаруваш в ебей трябва ли да имаш пей-пал? Никога не съм купувала нищо от там и все си имам едно на ум, че е някаква сложна схемата...  Confused
Да, трябва Pay Pall, ама аз и на др. сайтове като съм купувала, пак с Pay Pall плащах, вижда ми се най-надеждно.
Но да видим сега, ако ще ми връщат парите (ха дано) как точно ще стане работата.
И аз пак по моя въпрос, сравних мойта пелена Wonderroos дето я ползвам от три седмици  я пера всеки ден, еми , по-бяла е от тия дето ги получих. Ох, много съм възмутена, ще се боря сега до дупка. Между другото някой знае ли колко струва да се прати по пощата до Велиобритания пратка - тази е около 600гр.

# 714
maita5 мерси!
Да, видях че имат намаление, но с мъж ми решихме да изчакаме, все пак бебето се очаква края на март(началото на април), а до тогава има много време. А и аз все съм в чуденка, защото повечето много ми харесват и сигурно ще се отплесна, ако не е мъж ми да ми контролира шареничкото. И ние горе долу за 140$ ама явно по-тежки неща са се събрали, че ни казаха такава цена за шипинга(60-70). Тази твоята направо не е за вярване.
Ти какво мислиш да поръчваш от там, ако мога да попитам?

# 715
maita5 мерси!
Да, видях че имат намаление, но с мъж ми решихме да изчакаме, все пак бебето се очаква края на март(началото на април), а до тогава има много време. А и аз все съм в чуденка, защото повечето много ми харесват и сигурно ще се отплесна, ако не е мъж ми да ми контролира шареничкото. И ние горе долу за 140$ ама явно по-тежки неща са се събрали, че ни казаха такава цена за шипинга(60-70). Тази твоята направо не е за вярване.
Ти какво мислиш да поръчваш от там, ако мога да попитам?

И аз се отказах, но защото с доставка и ДДС излиза доста скъпо. Ще гледам в английските сайтове, поръчах си http://www.babykind.co.uk/mommystouchallinoneorder.htm, бях писала преди, имаше и кавъри, но явно са свършили. Там доставката е 2-3 паунда в зависимост от стойността на поръчката.
Иначе си е голяма мания ... само това гледам. Но аз имам около 2 месеца, така че мисля, че е ок. Ти наистина имаш време да гледаш за разни отстъпки.
Ще е хубаво да си споделяме тук, за да се възползваме.

# 716
  • Варна
А някой ползвал ли е Blueberry? Чудя се защо са по-скъпи от другите. Дали са по-хубави ?

# 717
  • София
А някой ползвал ли е Blueberry? Чудя се защо са по-скъпи от другите. Дали са по-хубави ?
И аз ги гледам тия.. някъде бях чела хубави неща.. чудя се дали да си взема кавъри на блубери.

# 718
  • Варна
Мда, продавачката от ebay е съгласна да и върна пелените, остава само да видя как ще ги пратя. Каза  че пелените ги била взела от хора, които са и казали че не са ги ползали , а само са ги изпрали няколко пъти(5-6 ) според инструкцията на производителя. Ама аз как да съм сигурна.
Гледам че коментирате - http://www.babykind.co.uk/mommystouchallinoneorder.htm,  Пак да кажа, че аз лично не ги намирам за особено удачни. Доста съм по-доволна от  тези http://www.ebay.co.uk/itm/110701362614?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1439.l2649. За мен са по-добри от от точно тия на Mommy's touch и по-евтини. Смятам да поръчам още няколко. Недостатъка е , че съхнат бавничко и дълго пътуват , двадесетина дена, но за без пари толкова.
Продължавам да се чудя сега какво още да поръчам. Чудя се дали да не пробам тая система с кавърите, 2в1 или как се казва. За вътрешна пелена какво бихте препоръчали, предпочитам естесвени материи, да са фиттед, не от тия дето трябва да се нагъват. Те по-бавно ли съхнат от джобовете ? И държат ли си сухо на дупето, как са кат абсорбция. Могат ли да се перат на по-висока Т и да се третират с белина? Много въпроси станаха, но аз от самото начало се насочих към джобовете, че ми се виждаха най-прости за употреба и много не съм обръщала внимание на др. пелени.

# 719
  • София
Чудя се дали да не пробам тая система с кавърите, 2в1 или как се казва. За вътрешна пелена какво бихте препоръчали, предпочитам естесвени материи, да са фиттед, не от тия дето трябва да се нагъват. Те по-бавно ли съхнат от джобовете ? И държат ли си сухо на дупето, как са кат абсорбция. Могат ли да се перат на по-висока Т и да се третират с белина?

И аз мисля да пробвам тази система сега. Взех няколко вътрешни пелени на mother ease
втора ръка и мисля да си купя бамбузълс на тотс ботс - http://www.estestveni-idei.com/prod/baby-products/peleni/reusabl … ozle-stretch.html
Мисля, че със съхненето трябва да е по-лесно/бързо защото могат да се слагат на парното, като няма PUL. Сухо на дупето не държат, можеш да ползваш нещо такова за целта http://www.cheeksandcherries.co.uk/acatalog/info_557.html

Общи условия

Активация на акаунт