Лятото е тука вече, февруарчетата разсъблече!-Teма 10

• 35 786
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
ООО Булче, добре си ни дошла  Hug

# 226
Булче, радвам се много, че си на линия! Разкажи как изкара! Мислихме те много, даже подозирахме, че си заобиколена с мъже в басейна  и прочие, та в този смисъл сме те мислили. Heart Eyes

Пюрета на сравнително добра цена намерих тукhttp://www.supermag.bg/za-bebeto/hrani/pureta-i-kashi/index.html?p=0&

# 227
  • София
Хепи aз от Baby shop на Нишава купувам  Hug Най-най заредения магазин  Hug

# 228
# 229
Добре заварили  Hug  Heart Eyes
Хепи, какво да ти кажа. Наистина бях заобиколена с мъже в басейна  Laughing Ама те едни мъже  ooooh! 75+ ...  Joy и тъкмо да си тръгна и същият ден взеха, че надойдоха все свежи попълнения ... карък съм си аз, знам го  Laughing Последната вечер обаче не бях сама в леглото  Twisted Evil Една огромна хлебарка беше решила да си легне до мен, ама нещо не ме хареса и избяга бързо  Rolling Eyes Иначе няма такова удоволствие и почивка момичета! Плоьк в калната вана с топла минерална вода, пльок в басейна и той с минерална вода, хоп на другия ден едно джакузи или тангентор мммммммм Пак мисля да ида  Mr. Green Сега остава и положителен ефект да получа, че имало някои хора, дето до 20 ден след санаториума им се засилвали болките и аз както споменах съм късметлийка  Laughing
Да питам, че хем ми е ред, хем ми се пада майчинство да почвам да взимам за май месец. Кога се плащат? Ще трябва ли да чакам чак края на юни или? Имам и болничен, но него го видях  на статус изплатен и утре ще си чакам парите, ама майчинството? То впрочем има ли къде да се проверява?

# 230
Честит празник на децата и от мен !

Моето голямо момченце е прието в държавна детска градина  ,че и утре имаме родителска среща  Flutter .
Сега съм със смесени чувства ,защото свикна с частната и ще е доста стресиращо преместването .Иначе тази,държавната,е от няколко години и направо е лукс ,но това не е важно за едно дете .

Ох ,ревнаааааааааа.........

# 231
happy-mamma,в кауфланда са по-тънки цените,а по кварталните магазинчета са даже под 2 лвеа(125 гр.)
Мамите дето си правят справки за майчинството в НОЙ,от къде са получили този персонален идентификационен код?Може ли по интернет,че не ми се разправя с опашки....

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 14:04 от gucomecanka

# 232
Ха такааа!Бебка спи,каката е при баба си за няколко дни. PartyДнес такъв смях му удари,че чак на нас с татито сълзи ни потекоха  Heart Eyes.
Булче,добре си ни дошла.Как се смях с поста ти за попълненията   hahaha.
Детелинка,честито ви класиране.Пожелавам ви бързо да свикнете! Praynig
За пореден път се убеждавам,че Пчеличката ми оправя настроението.
Фентъзи,забравих да ти честитя взетите изпити!
Мецанке,попълва се една молба в централното НОИ,за да си вземеш ПИК.Там мисля,че няма опашки,става за има-няма 5 минути.

# 233
Честит празник мили малки и по-големи дечица! Растете ни здрави и щастливи!

Поздрав за мами и бебоци! Heart Eyes
Отивам да ви доизчета,докато най-послушното дете днес си поспива!Вчера заспа към 21 часа,а днес се събуди чак в 7 да хапва bowuu

Честито на Елиза и другите месецинковци от вчера и днес! (извинявайте,но малко съм разсеяна Blush)

Добре дошла Булче Марулче! Hug Знаехме си ние,че мъже бол около теб... за възраста не сме я коментирали Joy Дано има и лечебен ефект, така както релаксиращ за теб! Hug

За въртенето от гръб по корем- слава Богу Крис още не го може, та да има мама още малко спокойствие Mr. Green

Тодорче, по повод твоята питанка дали има бебоци с по-големи глави от обиколката на гърдичките- ИМА, поне нашия Главун Joy Уж трябваше да е с малка глава това дете,пък то какво излезе!Роди се нормално с обиколка на главата 37см! Беше с най-голямата глава сред децата та hahaha Ама то било от мозък,каза баща му,иначе къде щял да се побира Joy
Хубав ден и весел празник на всички от нас,ние отиваме да празнуваме в Пратера най-вероятно! Hug

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 15:08 от Totoni

# 234
  • софия
ехооооооо

Привет !

Ние обикаляме да си търсим нов апартамент от известно време и като седна на компютъра е за да гледам обяви, после по огледи и така...

Липсвате ми, мисля ви, ние сме добре... не съм чела, че сте изписали цяла тема... надявам се да сте добре, всички, всички ....

Целувки !

# 235
  • Sofia
Момичета, честит празник на всички бебчета!!! Да са ни живи и здрави, и послушни Simple Smile

Аз нещо изостанах с четенето днес, че съм подхванала хиляда неща, а и на разходка излизахме, та няма да се включвам с коментари засега.

Хубав ден на всички!

# 236
Честит празник на всички деца и на всички съхранили детското в себе си   bouquet
  Аз не мога да смогна с четенето, нещо ...
  Булче, ако идеш пак първо разпитай за компанията и си поръчай нещо по- мускулесто в леглото  Simple Smile

# 237
  • Sofia
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДЕЦА! НЕКА НАШИТЕ СЛЪНЧИЦА ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

Нямам възможност да ви чета и пиша тъй като поработвам, а в същото време гледам и да отделям достатъчно внимание на Денислава. Излизаме на разходка около езерото в Дружба 1. И в този ред на мисли някоя мама ако ме види да свирка. Аз съм със светло бежевата количка Gordani  с розово чадърче  Grinning, имам качени снимки в групата във фейсбук, както и на моя профил Genka Dimitrova.

Поздрави от мен и хубав празник на всички!

# 238
  • София
Честит празник и от мен! Да растат здрави и щастливи всички дечица и много радост да ни носят! Изтъпанчихме се с моя синковец във Фейсбука  Embarassed

Честито на всички месечинковци днес! Добре дошла на була Марулка- нещо не хващам вяра за тия мъже 75 плюс, ама хайде- от мен да мине  tooth

Ние вчера бяхме ергени с мъжа- оставихме Аспарух на сестра ми, разходихме се и купихме някои неща за дома- една скаричка хихих, щото то не може само бира да се пие, трябва и пържолки за мезе  cheers cook

# 239
Привет милички   bouquet

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ПО-ГОЛЕМИ ДЕЧИЦА, И НА ТЕЗИ, КОИТО ВСЕ ОЩЕ СЕ ЧУВСТВАТ ДЕЦА ПО ДУША!!!

Ние сме добре. Определено дреб не хареса картофа на ХИП и днес му направих аз. Ми кво да ви кажа, чак ме биеше през ръцете че се помотвам с лъжицата  hahaha  Излапа малко повече от половината на едно Авент-ско контейнерче.

Амидалка, почни ги двукомпонентните или пак от началото. Аз в интерес на истината давах на баткото всякакви плодови (без ягодите де) - и праскови и кайсии....Според мен са по-опасни тези плодове и ягоди/малини в натурален вид.

Булче, добре дошла..
bouquet

И хайде да ви почерпя - днес имаме годишнина от сватбата с мъжо. Цели 5г. откак сме бракувани, и почти 8г. откакто сме заедно.

Общи условия

Активация на акаунт