Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
дали някой са го пращали за изследване за откриване на евентуални сърдечни проблеми на бебо? доктора при който ходя на ЖК казва че се прави 22-24 седмица и че не е задължително, но той го препоръчва Аэ не съм сигурна дали искам да се подложа и на това. Достатъчно ми беше напрежението по изчакване на резултата  от изсл. за токсоплазмоэа. Дайте съвет какво да правя?

# 1
  • София
  • Мнения: 887
Аз ходих на такова изследване. Няма защо да се притеснявш. Специалистите в Детската кардиологична клиника в ІІІ-та градска болница са на световно ниво. Голямата ми дъщеря получи увреждане на сърцето след ваксината против паротит/преди 17 години/ и там я спасиха. Ходих на профилактичен преглед докато бях бременна с втората си дъщеря/преди 3години/. Мога да ти препоръчам д-р Велковски. той има прием и в 14-та поликлиника. Но и да не е той, там всички са добри.
Иди на прегледа и не се притеснявай.

# 2
  • Мнения: 8 163
И мен ме пратиха на такъв преглед. Няма от какво да се страхуваш. Напротив, сигурна съм, че ще ти е интересно: мерят входящите и изходящи в сърцето кръвоносни съдове, камерите и прочее. Аз ходих при д-р Наталия Евтимова (моб. 0887 821 180) в педиатрията до Военна болница, София. Много лъчезарна и мила жена.

# 3
  • UK/София
  • Мнения: 7 670
Изследването е много полезно за твое успокоение и за бебето.Вижда се сърцето,камерата,клапите,предсърдие,дробовете и т.н.Какво по-хубаво от това.Препоръчвам да го направиш,въпреки че е не е много евтино.На мен взеха 50,на други 40лв., но съм много доволна.

# 4
  • София
  • Мнения: 571
И аз ходих в педиатрията до Мед.Академия,само че при доктор Спасов.Отидох по собствено желание и ми беше много интересно.Каза ми доста неща.Мисля,че ще ти е приятно!!!

Общи условия

Активация на акаунт