През Септември сладкото тумбаче ще е малко пеленаче!

• 28 594
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Здравейте момичета,

Отдавна не съм писала, но Ви чета редовно Simple Smile

Ние в общи линии сме добре. Правих си стерилна урина и всичко беше Ок. При кръвните изследвания хормоните, които следя са в норма, но утайката ми е доста завишена - 45 при норма до 20  Confused Лекарката каза, че предвид това, че другото е Ок, ще проследим нещата и няма да взимам друго лекарство, освен фолиева киселина, чиято доза ми увеличи и която аз вече бях спряла да взимам.
Някой имал ли е завишена утайка от Вас ?

Персил сенситив съм ползвала и съм доволна, но вече ми беше омръзнал и затова сега съм с друг. След някой друг месец мисля обаче пак да мина на него  Heart Eyes Хубаво, че всички дрехи пера с него и не се налага да купувам 2 вида прах. Много майки са доволни и от Тео бебе, но аз нямам лични впечатления, а и от години пера само с течен перилен препарат.

Обиколниците първите месеци на са от първа необходимост  Peace

Между кошарка и легло, аз съм за леглото  Peace

С педиатъра на детето се срещате малко преди термина и се уговаряте. След като се роди бебчо и се приберете вкъщи, педиатъра Ви посещава вкъщи.

Джой  Hug

# 676
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ето ме и мен.Голяма жега е днес.Ходих до НОИ да си взема ПИК кода и сто часа направих прибирането,иначе там за 5мин. и бях приключила.Аз днес отскочих до Биберан и си харесах една страхотна резидава кошора на Чиполино,та сега се вкарах в дилема.Бертонито е със 6м. гаранция,а Чиполиното е със една година.Повивалника е много хубав,изцяло облечен и отгоре има друга подложка,която може да се пере.Та сега съм в дилема,но в събота ще отскоча до Метро да видя какво е положението.ДЖОЙ силно те прегръщам и да се оправяш по-бързо,от една страна е по-добре,че са те прибрали отколкото да търчиш през няколко часа до болницата и да гадаеш какво става с бебо.

# 677
Хелоу Simple Smile
Ето ме и мен вече спокойна след очния преглед, още съм малко като прилеп, ама взе да ми се прояснява пред погледа. Всичко е ОК и няма проблем да си раждам нормално, така че започвам да се настройвам психически Simple Smile

Аз също съм в чуденка за кошарките, ама май в крайна сметка ще се доверя на шестото си чувство и ще спра с четенето на отзиви, в крайна сметка няма едно нещо, което абсолютно всички да харесват, така че...

# 678
Джой, всичко ще е наред, горе главата  Hug

# 679
Здравейте мами!
Минавам набързо да се отчета. Вчера бях на консултация бебо си отговаря на седмиците вече е 1,400кг и най-хубавото заели сме позиция че до 10.06 беше седалищно.
Купих първото нещо за бебечо едно комплектче от ританки и блузка в комплект с лигавник много сладки. Ей така излязох от кабинета минах през МОЛ ъф София набих се в Мадър кеър и го купих Simple Smile
Джой всичко ще бъде наред, радвам се, че резултатите са добри стискай краката още малко Hug
На всички останали приятен ден ще се опитам да ви почета сега да видя какво съм изпуснала, че много пишете. Hug

# 680
Джой Hug

Наистина си е гадничко това да си овързана с колани, но за бебчо е по-добре така. Да се поуспокои малко, пък после ще те пуснат и пак ще си свободна Hug

За матраците, на Диди вече не се сещам какъв беше Blush. Май беше пенолатекс 12см. Сега тук ще видим какво се предлага на пазара, че има и по 1000 долара матраци Crazy

Лилето, браво на бебчо  bouquet

Лилеби, тук кошарите ги препоръчват до около 90см, т.е. докато не могат да прескачат и нямат цип за врата. На мен това ми е голям проблем, защото Диди така хубаво си влизаше и излизаше оттам и не ми се налагаше да я вдигам като натежа. Ще видим тук как ще го измислим Thinking

# 681
Аз пък съм се навила на тези кушетки, които после стават на легло , шкаф и бюро. Не че ще ги ползваме толкова дълго, но ми допадат като дизайн. Вие на какво мнение сте за тях?

# 682
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да ви кажа честно това със прескачането ми се струва мисия невъзможна.Преносимите кошари са по-дълбоки от решетъчните.Племенницата ми,когато беше на 1,5год. само главата и се виждаше,като се изправи(м/у другото си вървеше едричка и височка)та ми е доста чудно как ще си вирне крака до главата и оттам ще и се получи прескока?Абсурд.То като застанеш до кошарата тя ми идва малко над бричовете на ханша,следователно аз ще я прескоча без да се пъна ама мъник,който е висок един метър е невъзможно.

# 683
Teia_s, и аз си мисля за нещо такова мултифункционално.  Харесват ми като дизайн, а и цената им е приемлива. А пък ако се запази здраво леглото, защо да не се ползва?
Момичета, да ви се похваля, че запазихме дата за сключване на граждански брак - следващия четвъртък, 30 юни  Party Никой от родата не знае, само ние и кумовете. После ще ги съберем някъде да ги почерпим, че и двамата не си падаме много много по сватби  Sunglasses

# 684
Вио, стискаме палци всичко да е по вода LaughingТя родата няма да дойде ,ама ние ще дойдем hahahaАз знам къде се сключват бракове -до театъра Mr. GreenЧакай ни около 20-30 корема,няма нагощаване hahaha hahaha

Джой, стискаме палци скоро да си почиваш вкъщи Peace

# 685
Ей, Дидка, само си търсиш къде да отидеш - оглеждаш се за адресите на хората, сега пък на сватба се самопокани  hahaha Ако толкова ти се ходи на гости - чакам те утре в нас, да гледаш племенника, а аз на шопинг и на кафе през това време  hahaha hahaha hahaha

# 686
Елате, Дианка, тъкмо ще сме "най - бременната" сватба на света, с толкова много тумбаци  Grinning Пък за гощавката не му мисли - все ще измислим нещо   chef

# 687
Е,то аз къде съм на легло ,ако не отида навсякъде кой друг  hahahaТе още Галка и Джой   не са каза ли не съм тръгнала Laughing Канада и САЩ са ей тук зад Витоша  hahaha
Май като родим никой няма да ме иска да му ходя на гости  hahaha hahaha

# 688
Джой, дано в най - скоро време нещата се нормализират  Hug

jaded, браво за добрите резултати от прегледа. Кажи - боля ли те? Че мен ме наплашиха, че не бил никак приятен, дори малко болезнен. Ако искаш може и на лични, че да не спамим темата  Hug

Вио, супер  Hug Много се радвам за вас  Hug Пък ти Дидка не я слушай, тя само така си говори, в момента е под строг тъмничен режим, щот много слуша мъжа си Mr. Green

Дид, то това, че никой няма да те иска, не пречи да ходиш на гости - просто ще си нежелан гост  Joy

# 689
Дид, то това, че никой няма да те иска, не пречи да ходиш на гости - просто ще си нежелан гост  Joy
hahaha hahahaС това заключение направо ме заби  smile3501 smile3533

Общи условия

Активация на акаунт