Жената Лъв - тема 50+3!

• 16 505
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Добър ден!
Полинко, не мога да ти помогна с 90 дневната...
Поли 2, да се изкажа и аз по твоя проблем Grinning По принцип съм много тактичен човек, все гледам да не обидя някой, все се поставям на местото на другия, обаче в последно време така ми е паднало пердето, че казвам всичко направо! Усещането е невероятно! Съветът ми е да действаш направо. Щом нещо ти е неприятно, кажи си го. Само смятам, че трябва да сте си поговорили с половинката по въпроса. Ако той не смята да предприеме нещо по въпроса, все пак те са негови приятели, тогава ти да вземеш нещата в своите ръце smile3508 Това ми прилича, като нескопосан опит да те изгонят и да върнат бившата Crossing Arms... И все ми се струва, че мъжлето ти трябва да говори с тях. Туй-то, изказАх се!
И за Джулката нещо чу ли се?
Джес,  Hug повече е от приказки разни...

# 616
Пол, не си намаза 2 филий с лютеница да ти е мирна главицата, а спагети си взела да ядеш по обяд и то малко  newsm78 Joy

Аз бях на плаж с децата, че нали трябва да събирам тен за съботната сватба  Grinning

След малко ще ходя да си взема от обущаря обувките, че мернах едната капачка на обувките решила да издава багажа  Mr. Green

# 617
Ай да се разпиша и за днес.

Чух се с Джес, тя се е разписала снощи, ама аз не знаех и я подкарах. Сега пък се чух с Джулката, не ѝ остава никакво свободно време и работи през деня и т.н. и т.н. Ще се появи, когато намери време.

Тед, как е дребс? Плюе ли още  Joy

Реа, късно идвам за закуска, но не бих отказала следобедна  Mr. Green

Джуджето ме тормози да излизаме, а аз трябва да измисля нещо да ѝ сготвя и нямам никаква идея какво да е, а кога ще го готвя съвсем не знам.

# 618
  • София
Джуджи, утре по кое време искаш да смучем кафета  и да smokeuu  Mr. Green?

Мале, днес мислех да водя детето (и себе си, де) на плаж след тренировките, пък те взели, че го затворили заради ешерихия коли  Crazy. Добре, че не отидохме.

# 619
  • Балчик
Ко правите девойки ,  Hug
утре се глася да съм на работа ,
Браво , че ходите на плаж , и на мен ми е
за липсвало ми е слънцето и мързелуването на шезлонга
обикновено ходя на "Нептун"- а, някоя пловдивска лъвичка , ако
е навита  Heart Eyes да се видим там , ще ми е мнооого гот.
Хаясче аз им правих гювечета постни , само с картофи, доматче
и за миризма сложиш топено сиренце и яйце.  Ако ми харесаш идеята за
вечеря ...заповядай  Hug

# 620
Тъййййййййй, кака ви пак сЪ напи  Blush! Ко да напра'я кат' ме черпят с жива бира -пия, ама след 2бр. съм ухилена до ушите  Joy Joy Joy!
Снощи бяхме на среща с една дружка, която живее от 10 години в Испания и от толкова време не се бяхме виждали. Ударихме по 3 бири с моя, омотахме се и се прибрахме да спим. Днес пък с една дружка ходихме да купуваме скейт на синчето и, после минахме през сестра и да и видим градинката, а той зет и взе, че се върна и се почна едно черпене... едва се прибрахме от Мл.4 до Мл.2  Joy Joy Joy. Добре, че преди обяд спретнах едни чушки със сирене, че поне за вечерята няма да се тормозя  Mr. Green.
Поли поли, от опит ти казвам, че с цупене, мрънкане и скандали пред благоверния няма да стане. освен да го накараш да се чувства между чука и наковалнята друго няма да постигнеш. Чисто и просто, тихо и кротко му заяви, че ти се чувстваш така и така в компанията на тази девойка и го осведоми, че следващия път няма да и мълчиш и да и се усмихваш кротко, а ще и отвърнеш подобаващо. Едва ли ще ти възрази, а ако го направи пак му обясни тихо и кротко как се чувставш и го попитай той как би се чувствал ако някой постоянно му разправя твои случки с бивше гадже. Тогава, вярвай ми, ще си затрае  Mr. Green.
  Майкооо, след тая жива бира много ми се отвори апетита  Embarassed. Трета чушка омитам без свян  Embarassed

# 621
Рени, айййй наздраве и от мен. И аз си отворих една биричка  cheers

Кво правите бре?

# 622
  • Пловдив
Правя катми...

И аз си отворих биричка...Наздраве, РеаWink

# 623
аз бирата я пих по-рано и на въздух. Преди малко мушнах 2 чушки с една голяма доматена салата. Мъжете много ми одобриха вечерята, а Вили дори каза, че съм страхотна майка  Joy Joy Joy. И това само заради едни пълнени чушки със сирене и яйце  Mr. Green. Чудно ако нещо друго направя каква ще му е реакцията  newsm78?

# 624
Аз сготвих и чакам моите да се приберат от морската да ядем, че вече ще изям някой.  eat

Големи сте пиандурници, бре.  Mr. Green

# 625
Станахме 3 бироманки  Joy

Бенджи, аз се чудя що шкембарата ми не олабва, ама знам от кво е от любимата ми бира  Joy , но няма да я откажа щото мн я обичам  Whistling

Ренко, отвори си още една бира, бре  Joy
Браво на Вили, една такава дума разнежва много  Peace

Камче, ти кво сега да не ни обиждаш, а?а?а? Зла си щото си гладна  smile3534

# 626
А, здрасти. Тук една салата ми се върти пред очите, ама още ме мързи да стана да я направя - доматки, сиренце.... такива работи  Mr. Green и моооже би консерва риба тон  Thinking

Тедико, да нацелуваш бузан от мене ( и 1 щип по памперса  Mr. Green )

Рейче, прати една биричка насам, че забравих да се обзаведа с такава от магазина Flutter А за майката .... то аз бях сърдитата цяла седмица. Че като бях в Сф бях добра, а като се върхнаме - станах лоша - аййййййй стига! Naughty (Ама чукам на дърво да не стана и аз такова.... зло... че  Crazy Confused )

Поли- поли - не цепи басма, че от тая ни хмммм...коректност ли да кажа  Thinking ами не се сещам за точната дума сега - само ние си патим, пък другите на главите ни се качват Crossing Arms

Хаяяяясчеее  Flutter много се радвам, че се чухме днес!  Hug

Вени, изкушавам се да питам значи....  Mr. Green в тоя сервиз някой буркан не откриха ли  Mr. Green

Ренка, че к'во пък - яяя Хлъц и ти мен уважа'аш ли мЪ?  hahaha

Камиии  Hug Що чинеш, моме 'убава?

Аааа Бенджи, с тия катми - разваляш въздуха  Mr. Green От тук ги подушвам  Flutter

Пуснете мееееее  Laughing

# 627

Камиии  Hug Що чинеш, моме 'убава?

Ааааа хУбУ че питаш. В петък ще ти идвам на гости.  Joy

# 628
Камиии  Hug Що чинеш, моме 'убава?
Ааааа хУбУ че питаш. В петък ще ти идвам на гости.  Joy

Еха, завид  Flutter

А към Варна кога ще идваш?

# 629
По скоро предвиждам ти да дойдеш в Бургас.  Mr. Green Звездите ми го говорят.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт