Жената Лъв - тема 50+3!

• 16 496
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Здравйте, лъвички. Още веднъж ви благодаря за съветите. Прави сте във всичко, което казвате. Той няма да каже нищо, просто си е такъв кротък. Разбира ме, казва ми, че е нормално да се чувствам кофти и ще избягва излизането ни с тези хора. Аз от друга страна се чувствам малко неловко, защото колкото и тъпо да е мисля, че е важно да съм в добри взаимоотношения с най-близките му приятели. Не знам вече...

Как сте вие? Пак разменяте диетки, готвите  Grinning На мен ми беше наистина тежък ден и сега отивам да изпия по нещо студено с приятели. Но ще се върна, няма отърване от мен  Flutter  Hug

# 631
Камче, шестото ти чувствто е голЕма работа и звездата също  Wink Grinning

Вени, Хая, четете ли книги? Аз вчера прочетох една и днес почнах друга. В момента съм на леки теми, блуткави даже, ако има и хумор още по добре. Днес започнах "Скъпа, не полудявай " от Ная Грий, нямам идея дали ще ми хареса, но определно е лака....

Записах си утре сутрин час за масаж, почвам пак да ходя. Тъй са айляците  Wink

Поли 2, двата часа прекарани с онези хора, не си заслужава да се тързаеш вече нам' си кой ден. Най- важното е да забравяш бързо, особенно такива странични неща извън дома ти  Peace

# 632
  • София
Джес, нИ мЪ излагай пред новите попълнения, бре  hahaha  Hug!
Ренка, наздраве! Милото си дойде с една биричка в кенче и ще го подпия, щом не е купил и на мен  Mr. Green.
Рейчо, аз много чета, мания ми е. Не мога да остана без книга. Четох много интересни напоследък - Харем, поредицата Милениум съм подкарала сега... Тази, за която пишеш не съм я чела, ама ако е хубава, ще си я сложа в списъка  Peace.

# 633
Ками  Hug Да се обадиш ей!

Вени  Whistling аз само .... к'во да направя като щом някой каже кола и ремонт и аз почвам да си мисля за зимнина  Joy Mr. Green .. млъквам преди да си хвърлила нещо по мен smile3505

Да си призная лииии....  Blush сега чета Хари Потър на тел. си в електронен вид. Пак там изчетох и Здрач - и 4-те (т.е. 5-те ) книги от поредицата  Mr. Green

# 634

Вени  Whistling аз само .... к'во да направя като щом някой каже кола и ремонт и аз почвам да си мисля за зимнина  Joy Mr. Green .. млъквам преди да си хвърлила нещо по мен smile3505

hahaha Аз от време на време я конкурирам.  Mr. Green

Днес например като натисках спирачката и се чува едно пук. Crazy Crazy Crazy Брех припотих се сто пъти натисках спирачка, все се чува този тъп звук. Накрая се отказах. Като се прибрах обаче реших да видя, дали няма нещо отзад. Под предната седалка имало две бутилки от мин. вода, които се търкалят и като натискам спирачка се удрят една в друга в капачките и затова се чувало това тъпо пук.  Mr. Green Направих едно пробно кръгче и се оказа, че като махнах бутилките звука изчезна.  Joy Joy Joy

Дес, ще ти звънна със сигурност. Мъжо обаче още не е прочел книгата.  Whistling

# 635
Дес, ще ти звънна със сигурност. Мъжо обаче още не е прочел книгата.  Whistling

Twisted Evil Да чете през ред де Twisted Evil Шегувам се! Не се притеснявай  Hug Сега разучавам магиите  Mr. Green Вече и без друго съм яхнала метлата  afwitch

# 636
  • София
Па ние шоферки ли сме или не сме  hahaha hahaha hahaha!?

Сетих се как съм се смяла с Рени. Джес е свидетел. Пием си бирата, а аз я питам дали кара. Тя ми вика, че не карала, щото забърсвала колите. Ама, вика, забърсвам ги, както са спрели. Е, казвам й аз,  то оставаше и в движение да ги гониш и да не ги оставяш на мира, докато не ги забършеш  Joy Joy Joy!
Рени   Hug!

Джес, хареса ли ти Здрач?

# 637

smile3521 smile3521

Пък аз им казах да не се занимават с шикалки, ами ако ша правят нещо - да е качествено  Mr. Green кат мен  Mr. Green (на никого не го пожелавам, ей  Naughty )

Джес, хареса ли ти Здрач?

Ами, да - особено последната, че нали филма още не е излязъл и си беше приключение да я чета ( и после да препрочета 100-тина пъти готините моменти  Whistling )

# 638
  • София
Ахам, готина е! Не бях чела вампирски книги от сто години и тази ме изненада, защото даде друг поглед.
Аз пък не съм гледала филмите  newsm78, струват ли си?

# 639
На мен лично ми хаесват. Както каза - дават един различен поглед - а и е готино да дадеш лица на герите в книгите. Или поне при мен беше така - изчитайки последната - все едно гледах филма в главата си Peace Ама аз от край време съм си такава (да се чете : изкукала  Crazy ). И не са прекалено далеч от книгите  Peace

# 640
  • София
О, аз също много обичам да правя паралел между книга и филм. Даже ако е по действителен случай, правя така: чета книгата (или книгите, зависи, щото понякога има много  Mr. Green), гледам филм(ите), чета статии в интернет и по възможност свалям документални филми по темата  Crazy! Така че не си единствения кукумицин  hahaha.

# 641
Мдаааа  hahaha

Едно време бях върл фен на Карл Май и Винету. Щу тревички съм изследвала  Joy Кой ги е настъпил, кога... Още мога да се преструвам на заспала и всъщото време да гледам през мигли без другите да ме виждат  Mr. Green Тренировки му беше майката и баба ми за жертва  Mr. Green

# 642
Едно време бях върл фен на Карл Май и Винету. Щу тревички съм изследвала  Joy Кой ги е настъпил, кога... Още мога да се преструвам на заспала и всъщото време да гледам през мигли без другите да ме виждат  Mr. Green Тренировки му беше майката и баба ми за жертва  Mr. Green

Joy Joy Joy Hug Hug Hug

# 643
Аз имам една книга на Ст. Кинг и чакам да ми дойде настроението да я почна. Това го написах, за да вляза в темата. Mr. Green

# 644
Това го написах, за да вляза в темата. Mr. Green

Влезе Peace

Общи условия

Активация на акаунт