Жената Лъв - тема 50+3!

• 16 496
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Хахахах Рейски, не сме смей  Joy Жената беше луднала с мене : беше й писнало да се промъквам тихо зад нея и да й изкарвам ангелите Twisted Evil Само дето индиански боен вик не надавах

Поли, Кинг ми е другия любимец  Peace "То" - и книгата и филма ми докараха кошмари за доста време   newsm43

# 646
Вийче, тЪз е някаква, дето сега не мога да и напиша заглавието. Ама "То" и аз го помня, бррррр

Това го написах, за да вляза в темата. Mr. Green

Влезе Peace

И мога да си излизам, защото и без това не знам какво друго да напиша. Crazy

# 647
  • София
Джес, обра ми точките  hahaha hahaha hahaha!
А, Пол, напъни се малко, де, не се предавай без бой! Ще продължиш ли да спазваш диетата?

# 648
Венче, да сА напъна, ама душицата ми спи. Спах сутринта след работа 3 часа и това беше. И утре съм пак. Диетата я продължавам. Има вероятност да я видоизменя според собствените си нужди, но засега я карам по оригинал почти.

Лека нощ, любими! Hug Наистина много ми се спи и ще лягам.

Норче, драсни ми два реда когато можеш за следващият ден някоя идейка за манджа. Hug Утре съм на плодове и добре, че съм на работа. У дома сигурно ще ми е много трудно да ги дъвча цял ден. Twisted Evil

# 649
  • София
О, иди спинкай тогава! Аз помислих, че ти е избягала музата, пък тя ти била заспала  Laughing  Hug.

# 650
Лека нощ, Пол! Аз рушкам из форума и се опитвам да накарам малкото дяволче да си легне  Rolling Eyes Мисия невъзможна преди да гракна след малко (още повече че в момента ми е виснала на рамото и чете това, докато го пиша и си подритва здравната книжка  Twisted Evil  )

# 651
  • Кьолн
Е,не си лягайте. Аз тъкмо сядам и няма с кого да си говоря.

# 652
Джес,  Hug Hug Hug

Вени, утре като се събудиш ми се обади, защото от сега не знам каква работа ще имам и до кога.

Джуджи ако я видите как вилнее, все едно съм я държала вързана, а до 22ч. бяхме навън и тича, тича, тича аз само от гледане се уморих, на мен ми се спи и лежи, обаче тя може да откара така поне до 12ч.

Hug Hug Hug Hug Hug

# 653
  • София
Добре, Джуджи, ще ти звънна като се излюпя  Laughing.
Моз, ти най-малкото детенце ли беше изпратила при някоя баба?

# 654
  • Кьолн
Не,не. Средното ми детенце. Но вече ще си я взимам

# 655
  • София
Не,не. Средното ми детенце. Но вече ще си я взимам

Сори, объркала съм се леко  Blush! Ама помня, че ти беше мъчно и щом ще я взимаш, значи ще си щастлива сега  Heart Eyes.

# 656
  • Пловдив
Ей, де сте, бРе? Всички ли изпозаспахте вече? Laughing
Систър и зет ми ни бяха на гости...ядохме, пихме бири до сега....Изпратих си ги и сядам на компа...
Преди малко изпратих децата по леглата, най -сетне... Whistling

Джес, и аз бях върл фен...всичко бях изчела не само на Карл Май, но и всичко наоколо за индианци и трапери...хихихих..Правехме си типита и стъпвахме тихо като индианци..само дето не пушехме от лулата на мира.. Mr. Green
Моз, как си? Не пишеш нещо...

# 657

Джес, и аз бях върл фен...всичко бях изчела не само на Карл Май, но и всичко наоколо за индианци и трапери...хихихих..Правехме си типита и стъпвахме тихо като индианци..само дето не пушехме от лулата на мира.. Mr. Green

ХАУ!  Mr. Green

# 658
Добро утро!

# 659
  • Балчик
Добро утро !
Реа страхотна закуска , както винаги ' особено когато половината сте на диета  Mr. Green
Хубав ден момичета.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт