Февруарската дружина се моли за сладур Матей и мама Ивелина

• 22 408
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
bonbolina, с дъх на ванилия са за над 12 месеца, поне така прочетох в нета:
http://www.shopmania.bg/khranienie/p-bishkoti-vaniliia-plasmon-12-mies-1654728
Тези са,.верно!Мале,една позната ме уверяваше,че нищо нямало да й стане ако й дам.Добре че не съм я послушала ooooh!

Бонболина и двата вида на Плазмон безглутенови бишкоти за биберон са от 4 месец нататък, не се притеснявай можеш съвсем спокойно да ги даваш  Peace
Tези са гранулираните http://plasmon.adria2001-bg.com/index.php?m=320&lang=1&i … =11&prodid=54
А тези са обикновените, от които аз купих http://plasmon.adria2001-bg.com/index.php?m=320&lang=1&i … =11&prodid=52
Утре ще отида за вариантите,които си ми пуснала.
Мерси , момичета!   bouquet

# 196
момичета, какви упражнения правите за да си вдигат бебоците главичките когато са по корем, че мойта хубавица преди не можеше да я вдига, после се научи, ама сега като я сложа не ще да си вдига главата а си налапва веднага ръката и хич не и дреме на шапката  Sad . Аз и повдигам гърдите уж да се подсети какво да прави а тя си вдига ръката и пак я лапа ли лапа  :о: . Направо не знам как да процедирам с нея  NeWS78

Честито на озъбилите се   bouquet , дано лека излизат тези зъб ки. Аз всеки ден я проверявам ама нито са ни подути венците нито нищо, само дето цилите ръце си лапаме, а гризалите кат и ги държа ги гризе малко и после се нерви и ги бута. Вашите деца ползват ли гризалки?

# 197
bob4o_f

С едната ръка бебeто се хваща през гърдите, а с другата - за стъпалата. Така то се вдига от пода, като целта е да си извие главата нагоре.

Но малката може да си вдига главата, споко Mr. Green Просто ръцете са й вкусни. И Лорис така прави, иначе си държи главата много добре, просто ги сърбят венците децата и в тази поза им е много удобно да си лапкат пръстите Grinning
Иначе ето го линка към всички упражнения. Аз правя повечето от тях, но май не всички.
http://www.letsgym.com/2007/03/05/bebe-1-6/

# 198
  • Русе/Germany
Тази вечер много постничко тука.
Бебе спи вече и мама мисли и тя да ляга, пък как ме ядоса тази вечер ама айде Crossing Arms

Лори драсни някой ред

Какво ли става с clover_d  newsm78

# 199
Ехоо, героите май са уморени.  Hug

Ще лягам и аз, че краката вече не ме държат.

Евридика, много полезен линк! Благодаря!!! Hug

Спирулината е много хубаво нещо, давах на децата преди време. Но не мисля, че е за отслабване. По- скоро пречиства организма и действа благотворно, одобено на имунната система.

Драйвърчето Hug

Лори, дано Бобчето се подобрява!!!!

Тотони, да не правите второ сватбено пътешествие? Hug

Лекинка, милички! И цунки гунки!

# 200
  • Русе/Germany
Добро утро  Mr. Green
Хайде пак аз да сложа кафето, на мен ще е приза "Най-ранно слагане на кафе" Laughing
Някой беше споменал мекици newsm78
Малееее няма отслабване ей ooooh!

Бегааааааам Hug

# 201
Добро утро на всички!
Нека днес да ви почерпя! Ставаме на четири месеца!

И днес аз да сложа компанийка:

Честито на всички астрални близнаци!
Болничките бързо да оздравяват! Hug

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 07:05 от Shine On You Crazy Diamond

# 202
Добро утро!
Аз пия кафенце  kaffeetrmker_2 и чакам Лина да се разсъни ,за да яде. Misc Baby Bottle
Теди,хайде на мекицитеее... Wink
Честити месечинки на всички бебечета днес!

# 203
  • Sofia
Добро утро! Къде сте момичета?

Взимам си от мекиците, а и компанийката не е за изпускане Simple Smile

Стискам палчета на всички, имащи нужда.

# 204
Добро утро!
snejinka, взимам си с удоволствие от мекичките и искам да ви почерпя за месечинката на Лора

И не пропускайте кафето, както аз понякога правя, защото вчера вечерта тръгнах да сипвам АМ в шишето на бебето, но машинално съм извадила кутия Лаваца и само търсенето на мерителната лъжичка, беше причината да забележа, че нещо не е наред... Sick

# 205
  • Полски Тръмбеш
ДОБРО УТРОО  Grinning  Praynig Praynig Praynig БОЛНИЧКИТЕ ДА ОЗДРАВЯВАТ ПО-СКОРО  Praynig Praynig Praynig
Благодаря за мекичките, но така ми е уморено  че чак и не ми се дояждат  Tired  (не че пък ще ям, нали 4 кг. имам да смъквам от 1 мес. май не са мръднали  #Cussing out  )
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕННИК НА МИЛЕНКА!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МН ДА ГИ ОБИЧА!!!
Честити зъбчета  Heart Eyes  ние нямаме още  Wink

Цитат
И не пропускайте кафето, както аз понякога правя, защото вчера вечерта тръгнах да сипвам АМ в шишето на бебето, но машинално съм извадила кутия Лаваца и само търсенето на мерителната лъжичка, беше причината да забележа, че нещо не е наред... Sick
   Joy   
незнам вие как се чувствате, но аз понякога (почти всяка сутрин) съм като пребита  Tired  и изпушвам...  Confused  говоря несвързано, правя не свързани неща и даже и мисълта ми е несвързана  ooooh!  сигурно вече съм превъртяла  newsm78

хайде и аз да ви почерпя, че от вчера съм официален собственик на Деу  Flutter

Embarassed не се стърпях  Joy
 айде отивам да пускам парата, че ЙО ще зяпне че е гладна  Crazy 

# 206
МЕКИЦИИИИИИИИИИИИИИ!!!
ОХ, как ми се ядааааааааат!

Добро утро исках да кажа първо, ама ...  Blush

Честити зъбииии, честити месечинкиииии, честита колаааааа, честити бисквитиииии!   bouquet
Извинявам се, ама пак ме е хванал лигоча!   bouquet

Искам да ви кажа, че ми трябва спешна диета, щото съм абсолютен муфлон!
Вчера се погледнах в огледалото и видях поне 20 кила целулит по крачонките ми нежни. Отгоре на всичкото пак ме гепи среднощното разстройство и реших, че съм наказана понеже много ям.  Mr. Green

Вчера си мислех нещо да ви питам и забравих ... Карай!
Хайде, до след малко може би ...   bouquet

# 207
Добро ви утрооо момиченца  Heart Eyes
Миленка честит ти рожденник , много да те обича и слуша , е и ти него де , ама той повече  Joy 
Наденце - аз по едно време се оплаквах , че Мила си държи главата на едната страна само , почнах да я слагам да спи предимно на другата и се оправи положението.  Hug
аЗ да се отчета , че вчера бяхме на мерки и теглилки - 6200 г / 63 см - доволна съм  Wink
Биха ни 2-те ваксинки , добре сме
За пловдивската група не можах да разбера остава ли срещатата и за колко часа или другата седмица  newsm78
Засега това измъдрих

# 208
Мим,да ти е честита!Леко и безаварийно шофиране!
Пчеличке,за титлата на "муфлон" ще се конкурираме! Hug
Чак сега Лина яде,смених я,тръгвам да я слагам в коша и какво да видя-почти цялата калъфка в коса  ooooh!.

И да попитам:Утре последно в колко часа на езерото? newsm78

# 209
Привет, мацки  Hug
Тотони и Лори наистина дълго липсват като за тях  Thinking Как е Бобчето?
Ади, какво става с вас? Как мина прегледа при невролога?
Миме, честити ви зъбчета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт