Февруарската дружина се моли за сладур Матей и мама Ивелина

• 22 415
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
Мами,добро утро!
Разбихте ме с тези мекици и опънати трапези   newsm20
Честито на всички имащи повод!И Албена треа да почерпи,става на 4 месеца!  Heart Eyes
Пожеалавам ви топъл и усмихнат ден!

# 211
Честоти месечинки на Лора, Любов, Албена и Пламена, както и на Матей на Кловърчето, Кристиян ( Булка, не се скатавай) и Монката! Да са много усмихнати и добрички!

Честити зъбчета!

Честито Деу на Мим!

Ей, много разгулно тази сутрин - мекици, торти, коктейли и какво ли още не. #Crazy
Ама ще се почерпя, няма да остана...

Маймунката хапна и заспа и започвам със задачките!
Цунки! И умната с тез мъже

# 212
Вчера явно е имало разходки, щом успях да ви изчета бързо.
Честито на малките ни месечинки!
Мим, безаварийно с новата кола!
А мекиците ............ мноооооого ги обичам, ама ще ги ям ... друг път, че нали съм на диета, противопоказни са ми.
Ние от вчера се обръщаме и от корем по гръб - върти се като пумпал в кревата. Биха ни и двете ваксини (май писах за тях).  Thinking
Вече сме 7800 гр и 65 см (дължината малко ме съмнява, ама ще мълча за сега) - меченцето на мама!!!
Е, наспахме се, по-скоро дремнахме час време, мисля да излизаме след малко. Хубав ден и мноооого разходки днес!

# 213
  • Варна, морето, сините вълни...
Ехее много почерпки днес и аз да се наредя да почерпя:

Моят герой днес става на 4 месеца Heart Eyes

# 214

Хайде почерпете се  Hug

# 215
Добро утро,
Честито на месечинките Hug
Мим, честита кола Grinning
Аз ще си счупя кантара, писна ми. Бях свалила 2 кг, и последните два дни свалих още 1 кг, след много дълъг застой и днес пак съм си го качилаа ooooh! Ми не мога да се понасям. Кога ще сваля 15кг. newsm78  От другата седмица започвам да ходя на фитнес, дано да помогне.
Утре 12:00 ч, на езерото Ариана
Мен ще ме познаете, дебела лелка със синя количка Joy

# 216
Мерси за почерпките да сте живи здрави всичките  bouquet!

Ние няма да можем да доидем утре татито не може да ни докара Cry!

След малко отиваме на разходка,само да видя Гълъбина какво ще каже днес Mr. Green

# 217
Ей,нямате жалост към нас с диетите  badscaleАйде за мекиците си замълчах,че и аз съм се присетила за тях от няколко дни,но то не са мезета,понички,торти... #Crazy
Моят кантар замръзна на -4 кг,колко още имам... ooooh!

Кремена мама,чести зъбчета! tooth

# 218

Това съм аз!  hahaha

# 219
Добро утро!
Честито на всички,имащи повод за честитки!  bouquet
И аз ще се почерпя от всичко-нали съм си ящна,а откакто родих нямам мяра  Embarassed
За муфлони и т.н.-аз съм си малко слонче направо-като бях бременна тежах по-малко,айде да го кажа така-сега тежа колкото като влязох да раждам-80 кг.  Whistling Мислех да мина на една диетка-Системата минус 60.Да,ама аз като съм свикнала да хапвам и на другия ден привечер и кръвно ми падна,и кво ли не.Не съм за диети,не че някога съм пазила,ама не мога да си вляза в нищо.А не искам да сменям целкия гардероб,че ще взема да свикна и да се харесам с тия кг и...  hahaha
Засега толкова!
Спорен ден

# 220
Момичета,най-сърдечно ви моля да сложим край на темата с килата,че се депресирах от рано сутринта  #Cussing out

# 221

Това съм аз!  hahaha

Ееее, значи няма как да се объркаме ние двете Laughing

# 222
Говорят за АД при Гала.

# 223
Мммммм, че вкусноооо newsm22 /търсих друг емотикон, ама не го намерих/. Вземам си от всичко. Честито на месечковците ни, да са живи и здрави  Hug
Мим, честито возило. Леко и безаварийно каране  Hug
Аз уж не пропускам сутрин кафенцето, но вече няколко пъти докато давам на Мариян вафла или нещо друго /понеже както съм споменавала е глезльо и аз го храня/ и разсеяна в разговор с мъжа ми се опитвам да дам на Пепи да си отхапе и се чудя защо не иска  hahaha

# 224
Добро утро и от нас.Вчера цял ден на път, вечерта бях скапана и не ми остана ред да пиша. Благодаря на всички, които ни мислиха... Hug
Прегледа мина добре, филма се оказа,че не е само в моята глава, но е поправимо. От известно време забелязах, че предпочита да гледа надясно. Върти и главата на ляво, но определено предпочита дясно.И ми се струваше,че на ляво е леко ограничен, не може да извие хубаво докрай,както го прави на дясно. Споделих с педката и понеже и двете ми племенници имаха, проблеми от този род, ме прати при невролог. Докторката, много мила и обстоятелствена жена- прегледа го и каза, че за нея това е "придобито" , един вид ,е свикнал вече така. Дава още 10 дни, да видим ,като се стремим да изместваме интересните страни на другата страна, дали ще има ефект. Не е родова травма, не е скъсен мускул, което е добре. Трябва, обаче да се вземат мерки, защото мускула от другата страна,ще става все по- мързелив и ще се скъси накрая (нещо от този сорт) То и затова му е леко ограничено вече движението. Иначе си му е симетрична главичката, не я държи наклонена...Каза да го държа 10 пъти по 3мин по корем,подпрян на лактите и да му правя маймунджулъци, за да върти главичка след мен.И едни масажчета на пръстчетата на ръчичките, понеже ги държи почти постоянно свити в юмруче. Да спи на лявата страна и след 10дни да отидем пак на контрола, с готовност, ако се наложи да останем там за 3дни, за да може да му направят физиотерапия и да ме обучат мен,за да си я правя аз сама вкъщи и да не се налага,да оставам там през целия период на терапията (поне 1м) С мъжо се сдърпахме снощи по този повод. Crossing Arms  Та в общи линии това.
Не съм изчела всичко, за това няма да се включа по темите.
Честито возило на Мим, леко и безавариийно да си го ползва.
Честито и на месечинковците ни. Взех си от всичко, благодаря, че така добре се грижите да не заслабна. Mr. Green
Бягам да се оправяме да излизаме,че после трябва да се готви вече нещо.

Еее, поспрете се малко де...12 нови отговора докато пиша, не мога да публикувам... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт