Февруарската дружина се моли за сладур Матей и мама Ивелина

• 22 433
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
Огнена как си ? Драсни някой ред

# 286
  • Варна, морето, сините вълни...
Иве сега причетох Cry бъди силна мила и вярвай че всичко ще се оправи. Малкия е герой както всички бебоци от нашата темичка! НИе сме с теб  Hug Hug Hug

# 287
Добър вечер и от нас
Иве  Hug моля се тази диагноза да е грешна  Praynig Praynig Praynig

Ще се самоцитирам, сори за спама.

За софийската среща - Ще направя всичко възможно да съм там и да не закъснея. Моля, някой да ми пусне телефон на ЛС, за всеки случай.
И къде точно се чакаме, че аз с Борисовата съм на вие?

# 288
  • Полски Тръмбеш
Не съм спирала цял ден да ви мисля и да се моля по-бързо да минават тези болести  Praynig Praynig Praynig
Прегръщам ви силно  Hug и съм сигурна че с всички сладки бебоци нещата ще се оправят  Hug   Praynig Praynig Praynig

Моята принцеса от 2 дни яде пюре в 10-11 около 10 лъжички пие вода и цял ден отказва мляко  Crossing Arms  ooooh!  огладнява мляска нон-стоп, аз й давам мляко тя го плюе и мрънка  ooooh!  ВЕЧЕ СЪМ   newsm61  Мисля си че вече АМ-то не й харесва и си търси другата манджа  Rolling Eyes ииначе нощем го пие, но стане ли 8-9ч. сутринта и започва да мляска, храня я с пюре, пие вода,спи и почва омагюсания кръг  ooooh! Вече не знам какво да я правя, страх ме е ако и давам пюре повече от веднъж да не й пренатоваря коремчето  Rolling Eyes

# 289
Добър вечер и от нас
Иве  Hug моля се тази диагноза да е грешна  Praynig Praynig Praynig

Ще се самоцитирам, сори за спама.

За софийската среща - Ще направя всичко възможно да съм там и да не закъснея. Моля, някой да ми пусне телефон на ЛС, за всеки случай.
И къде точно се чакаме, че аз с Борисовата съм на вие?
На езерото Ариана Peace

# 290
Иве, кураж! Бъди силна! Искрено се надвам да не е това и аз мога само да те посъветвам да потърсиш още едно мнение! Прегръщам те! Praynig

# 291
Анилеви,  Hug Praynig Praynig дано са сгрешили докторите. Дано намерят правилния начин да го излекуват. Всички сме с вас!
Драйвърче и вие бързо да се оправяте, че да сте на линия в Понеделник в 13:00 за срещата ни!
Зелда и Софи ще Ви чакаме!
Днес дадох пюре от тиква на Симето - 2 лъжички и много го хареса. Изака се по-късно и спа на обяд 3 часа (такова нещо не му се беше случвало досега:)) Утре продължавам с 4 к.л.
Лори, Ади бързо малчовците да оздравяват!

# 292
На мен не ми се пише... Confused Скапа ми се настроението...нямат ли край тея болести бе, само една майка знае какво е детенце да ти е болничко... Sad Е затова не съм вярваща - какъв Господ, щом позволява да се случват такива работи на невинни малки душички сладки  #Cussing out Много ми е тъпо, ше прощавате...Знам, че малкия сладурко със сините оченца ще е добре и няма да се потвърди тая диазноза, ама пусто що такива нерви за майка му и близките им...Хайде лека, сори за отвратителния пост, ама такова ми е на душата...

# 293
Не съм спирала цял ден да ви мисля и да се моля по-бързо да минават тези болести  Praynig Praynig Praynig
Прегръщам ви силно  Hug и съм сигурна че с всички сладки бебоци нещата ще се оправят  Hug   Praynig Praynig Praynig

Моята принцеса от 2 дни яде пюре в 10-11 около 10 лъжички пие вода и цял ден отказва мляко  Crossing Arms  ooooh!  огладнява мляска нон-стоп, аз й давам мляко тя го плюе и мрънка  ooooh!  ВЕЧЕ СЪМ   newsm61  Мисля си че вече АМ-то не й харесва и си търси другата манджа  Rolling Eyes ииначе нощем го пие, но стане ли 8-9ч. сутринта и започва да мляска, храня я с пюре, пие вода,спи и почва омагюсания кръг  ooooh! Вече не знам какво да я правя, страх ме е ако и давам пюре повече от веднъж да не й пренатоваря коремчето  Rolling Eyes
И моят синковец пие вода , мляко- не #Cussing out

# 294
 Hug бързам да се похваля и тичам, досега съм приспивала...
Бобчето си изяде цялата порция мляко и кашля само два-три пъти вечерта.
Захранването ни върви-яде по 150мл. пюре, но още дояжда с към 20-30 мляко след това. Днес яде картоф-тиквичка /аз ги правя/ с добавено купешко пюре от пащърнак-изяде го едно бурканче от 125мл и след това му предложих и морков-много му се ослади и си похапна яко.
Бисквити Плазмон  Stop повече няма да давам-какво ли нямат вътре, то бива захар, захар, ама Бобо се буди по два-три пъти да пие вода. Ми то по-добре да стана да го нахраня.

Кураж на Ивка  Praynig дано да са сгрешили и този път нашите родни светила на педиатрията. От личен опит казвам-според мен се презастраховат и почват от най-лошата диагноза  #Crazy

Моя син пие и вода и чай и мляко и всичко  ooooh!  
лека от нас, отивам с кучо и после ще ви чета  Hug

# 295
Кой ще идва, освен аз, Евридика и Цветка? Май и Хепи мама каза, че ще идва ... Да знаем колко ще сме горе - долу.

# 296
Здравейте и от мен!
Ееееееееее, защо все имаме проблеми с нашите бебчета! smile3518
Иве, стискаме силно палци и се молим всичко да се оправи и да не е това диагнозата! Ще видиш, че всичко ще е наред, както при останалите бебчета!  Hug
Честити месечинки на всички днес, а те са много!   party041
Мим, честита ви кола! Безпроблемно и безаварийно шофиране!

Ние днес бяхме на невролог! Нищо му няма на детето! Доктора докато го преглеждаше се усмихваше, все едно че казваше, че моята докторка не си е добре! Grinning Просто е трябвало да го слагам повече по корем, и ми каза да продължавам с упражненията!
Ох, ще си лягам, че съм изморена!
Лека нощ и сладки сънища на вас и на малките бебоци!  Hug

# 297
Привет пак..
Благодаря ви за окуражителните думи. Вярвам, че всичко много скоро ще е наред. Няма как иначе.
Иве, силно се моля, това да е поредната грешна диагноза.  Praynig Ще видиш,че нищо му няма на детенце и само притеснението ще Ви остане.  Hug
Софт, радвам се че при вас прегледа е минал и нищо му няма на детенце.  Hug По-добре един излишен преглед, отколкото закъснял такъв.
ЛориHug браво на Бобчето. Утре вече никакви кашлици.  Naughty

Ние си продължаваме АБ и включихме едни други хапченца, понеже има леки хрипчета. Sad Бати изглежда по-добре, ще видим в понеделник като свършим с инжекциите, дали се е изчистил вече.
Ама много е коварен тоя вирус, тъй че пазете се. Всеки втори се връща пред кабинетите със снимка в ръка, или се връща с торбичките с инжекции за проба.  ooooh!

Весело изкарване утре на срещата.Ще ви чакаме следобед с много снимков материал.  Peace

# 298
много сте мили Simple Smile
опитвам се да се оттърся от депресарските мисли...а май и развалих темата Sad така че сменете името....то нашето ще е за доста дълго време...днес му правиха очен видеозон и мериза колко е образуванието...за да следим дали нараства Cry...не е истина как за стотни от секундата животата се променя ooooh! Confused...съжелявам пак се отнесох Stop

а сладурко е толкова малък и невинен...много е мъчно,но няма да се спра и ще открия АДЕКВАТНО менение как,защо и сега какво...

Благодаря че ви има

пп: искам простичко нещенце ЗДРАВЕ за всички ни Praynig

# 299
Иве, миличка, не искам да повярвам в тая диагноза, грешна е , ГРЕШНА... потърсете още мнения! Имате всичката ми положителна енергия, и на мен и на всички момичета от форума  Praynig Praynig Praynig Мати ще се оправи!

Ади  Hug, дано скоро и при вас всичко да е наред!

Друго не ми се пише  Sad

Общи условия

Активация на акаунт