Февруарската дружина се моли за сладур Матей и мама Ивелина

• 22 407
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
Добър ден мацки.
С риск да ви досадя и ако ни харесате естествено ,да дадете по един глас тук-http://www.facebook.com/pages/Bebeshki-dreshki/109890045706653?s … ype=1&theater

Е как няма да дадеме  Hug

Пчеличке, ич да не ти дреме  Mr. Green

Малкия заспа, аз се изкъпах, отивам да си пооправя веждите, че съм замязала на Крали Марко... Rolling Eyes Mr. Green

# 166
Ехоо wavey, пак си бъбрите сладичко мамчета Hug
Миленка,честит ти рожденник  bouquet
Да Ви е жив и здрав,много да ви радва и глези Hug

Ех как ми се иска да се запознаем,но ще ви се радвам на снимките, които ще чакаме с нетърпение!
Адии-стискам палци всичко да е наред при малък сладък Венци Praynig, а по какъв повод го водиш на невролог (извинявам се нещо съм пропуснала ooooh! Peace), бързо да му минава и на батето ви!
Лории, дай малко от твоя позитивизъм бе жена Praynig, много ми е трудно да бъда позитивна когато калпазанка не иска да яде ooooh!
Днес след като на обяд изяде 100 гр. пюре картоф с тиква,абсолютно отказа след това АМ, а бях приготвила само 60 мл Crossing Arms
На следващото ядене в 15.00 с триста зора изяде само 80 мл. АМ.
От сутринта в 5.00 когато й е първото ядене до момента е изпила само 265 мляко Cry
Тинитам - дано твоята калпазанка да яде повечко от нас,че това да не ти яде детето е голяма мъка!
За 1 седмица отново не е качила нищичко ooooh!
Оф стига съм мрънкала,че ми омръзна  и на мен  Crossing Arms
За обръщане и Борянка не се обръща още, само веднъж ,дава пъти и то по-скоро беше случайно!
Иначе и тя си хваща бибата и си я разглежда и после се опитва да си нацели устата, докарва я почти, къде  на обратно,къде с твърдата част я забучи Laughing
И тя крещеше,докато се беше поохранила преди седмица две и много повече бърбореше Rolling Eyes,но пък като види баща си след работа и веднага започва да му разправя колко съм й досаждала с яденето Rolling Eyes
Летен кош- още си дреме във портбебето което си е към количката, и не съм пробвала да й повдигам количката newsm78
А още нещо главата й е бая сплескана и си я държи постоянно на дясно, неще и да чуе да я врътна на ляво!
Какво казват вашите педита за това,помня че някоя мама беше споменала,че некое детенце предпочита определена страна newsm78
Ох стига толкова че стана длъжко Blush

# 167
Здравейте сладури  и в  новата темичка(Лолита, благодаря) Hug Имам спешен въпрос и после ще се връщам да ви чета Peace. Вчера беше трети ден на захранване на Росен ( с пюре от ябълка и морков, мислех, че е тиква и морков, толкова съм сдухана вече), та..днес  ака вече три, четири оъти, по принцип ака веднъж, два пъти на ден. Акото е почти като вода, сега последния път и има  като сопол вътре, иначе беб си е весел, играе си, суче.. Какво да направя, да спра захранване, да ходим на док, ..някой ако е имал нещо подобно да помага Praynig Или пък е от нещо дето аз съм яла... newsm78. Уфф.. Попрочетох малко, да се изкажа  по каквото запомних..Амидалка, честит рожденник, мнооого да  те обича и да ти помага HugЛори, бързо да я  махате тази ОВИ, в дън гори тилилейски да бяга Naughty.Борянчето да  не тревожи мама Heart Eyes. Ади, бързо да се оправя малкия  сладък Венци Praynig.Дрехи сменяме често, мнооого лигави, все е мокър Crazy.Булче, браво на Никола, гладно няма да остане   Heart Eyes.Варненска среща, ако  мога ще дойда, а ми се иска много да се запознаем на живо Peace. Друго имаше ли... newsm78

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 17:49 от Galiki

# 168
  • Varna, Bulgaria
Привет!
Преди обяд успях само да Ви прочета, и след като излязохме за около 4 часа, връщайки се - бум още 5 страници  Shocked
Първо пожелавам на Ади скорошно оздравяване на децата  Hug
Второ честит рожденник на Миленка-само радостни моменти да имате  Heart Eyes
И трето...май забравих  ooooh!
За Варненска среща съм за, стига да успея де. Ние така или иначе сме почти всеки ден в Морската градина. Аз се запознах(покрай братовчедка ми, която е от Априлките) с няколко Априлски мами и бебета вече и често обикаляме градината заедно.
Аз захранване ще започвам със зеленчук, но още умувам дали да не си му приготвям аз пюретата. Кака му така и не заобича купешките-каквато и марка да са  Thinking Е, плодови със сигурност няма да правя, но останалите вероятно аз ще му ги приготвям. Но чакам да видя когато млякото няма да му е достатъчно и май този момент наближава.
Булка и Дени прави опити всеки път да си държи шишето, но все още не е съвсем координиран. Чакам момента, в който само ще подавам шишето и ще си хапва сам  Laughing
Дадох и аз едни глас за desitacheva.
За майчинските и аз имам вече превод за последните 3 работни дни на Май месец, вече чакам включване на 5 Юли, когато е първия възможен вторник на месеца  Peace
Хайде хубав ден от нас, аз отивам да си направя някоя маска на лицето докато Дени спинка сладко сладко  newsm51

# 169
записче чак на 12 страничка  Crazy

по темичките - все още сме си в зимния кош, бибата я вадим и се опитваме пак да я набутаме от 10 дни, шишето държим, ама само с водата (по малко е) и и го оставям да се лигави и учи да уцелва устата с него , за лигавенето и преобличането - тук там се лигави и почти изкарваме деня с едни дрешки, освен ако аз не реша за мое разнообразие да я преобличам  Laughing , обръщането - не го владеем, а като сме по корем си ядем ръцете и хич нбе щем да си вдигамее главата

Ади, чакаме дасе включиш с добри новинки

Бързо оздавяване на всички бебчета и не толкова малки бебчета  Hug

# 170
Честит празник на Миленка, че то рождените дни в семейството са си общ празник! Да ти е живо и здраво мъжлето и мнооооооооооого да те слушка (за големия мъж говоря Grinning).
Драйвърче, оправяйте се бързо, дано не е нищо сериозно и леко да минете.
На нас ни биха ваксините днес - и двете, за последен 3-ти път (засега), дано да няма проблеми, че в събота пътуваме...
Ние също сме от отбора на връщащите, лигавещите и преобличащите по 100 пъти на ден - добре че имаме много дрешки, иначе ... А тъй като сме си постоянно по корем, че вече само се обръща в креват, количка, навсякъде, постоянно застилам с пелени, че то лиги ли са, що ли е това Mr. Green
Галики, проблема според мен е в стомахчето, спри за 1-2 дена пюретата и после почни нещо друго, но за твое успокоение си търси и лекар. Винаги гледам общото състояние на детето, ако се държи както всеки друг ден, съм спокойна.
Бибата и ние си я вадим, но това защото искаме да я заместим с пръсти - къде само на едната, къде и на двете ръце, чудо е, а пък като си докопа палеца.....

# 171
Ятзе, благодаря за отговора, ще поизчакам давидим..дано отмине Praynig. Росен пълзи по гръб като  гъсеница отдавна, а от вчера някъде и по корем вече... Party. прави мноого странни и  изискващи много усилия движения, но се мести около 20см.  А тази сутрин   се  усети, че и кракът ,,става за ядене,, Heart Eyes

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 19:10 от Galiki

# 172
Eй, не мога да ви смогна...
amidala, честит празник, много да те обича и да те слуша мъжа, а ти оправяй веждите бързо и да си изкарате супер вечерта навънка Peace.

детски - не получавам, но НОИ са много мили с мен напоследък, отдавна ми преведоха парите за май, та се сетих да ви питам вие получавате ли СМС? На мен ми пращат една седмица след като съм си получила парите Sick. И по повод на тези преизчислявания - при мен има разлика между болничния и сега при декларацията в размер на 0.0001лв Shocked, а от много години не ми е променян осигурителния доход, кой ги знае какво са сътворили.
количката - още не съм минала на летен кош, ама моята госпожица още няма 6кг Embarassed и така си и е широко все още.
Хепи, свекърва ти да не е консултирала сценаристите на "Виж, кой говори", че е толкова наясно с бебешкия език Mr. Green. Не и се вързвай!
Булка, смяла съм се на глас, като си представих диалога с инкасаторката ти.

Момичета, скрихте ми шапката как кръстосвате града с бебе, количка и (гр)адския транспорт Sick. Аз лично се опасявам, че ако нещо ми се счупи колата, няма да мръдна от квартала с дни.

Палчета за болните бебоци - много е коварно това време за съжаление. Дано бързо се оправят.

# 173
Амидала да ти е жив и здрав рожденника   bouquet Пожелавам ви много романтична вечер  Party И тъй като "рожденият ден е веднъж в годината" се сетих за една много сладка песничка
Поздравче  Heart Eyes

Галики и аз бих изчакала преди да продължа захранването  Naughty И нас тиквата много ни разхлаби ... казвам "нас" в буквалният смисъл, че нали му дояждам пюренцата  Crazy
Лори къде се губи днес  newsm78 да пише бързо, че Боби е добре, да не се притесняваме Hug
Драйвърче и вие бързо да оздравявате вкъщи  Hug
чакаме и Ади да пише Hug

# 174
  • област Варна
Kremena_Mama при декларацията среднодневното го закръглят до стотната. Да не би от там да ти идва разликата?

# 175
Деси и аз гласувах Simple Smile

ох за мен е ДРАМА преизчисляването  ooooh!

така да се похваля : Направих пърленки,пължолки и пресни картофки задушени и салатка от моркови,десерт сладолед и череши

Готова за днес-утре ще мисля пак Mr. Green

Лори и Тони да пишат ....къде се губят???

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 19:48 от anilevI

# 176
  • Варна, морето, сините вълни...
Ох да ви се оплача при преместването май съм загубила рецептата за лекарствата на малкия ooooh! Питах в една аптека но не искат да ми направят без рецепта. А аз си носих шишенцето и то на него си пише какво е, и хапченцата от които трбва да направят прахчето... Confused Обясних че е с операция на сърцето и тя хем ми вика ми то сиг не може да пропуска, и пак не ми даде. Поне да ми беше казала кой може да ми напише  Cry Не знам какво да правя. Утре ще го записвам при една педиатърка че днес я нямаше, дано тя да се съгласи да ни напише рецепта. Praynig Те добре че са през ден и за утре (15.06.) имаме само 2, но пак е нещо ( трябва 3х1). За 17 нямаме  Cry
Сори но ми е много мъчно че съм толкова заблудена, много ме е яд на мен Embarassed

# 177
Ох да ви се оплача при преместването май съм загубила рецептата за лекарствата на малкия ooooh! Питах в една аптека но не искат да ми направят без рецепта. А аз си носих шишенцето и то на него си пише какво е, и хапченцата от които трбва да направят прахчето... Confused Обясних че е с операция на сърцето и тя хем ми вика ми то сиг не може да пропуска, и пак не ми даде. Поне да ми беше казала кой може да ми напише  Cry Не знам какво да правя. Утре ще го записвам при една педиатърка че днес я нямаше, дано тя да се съгласи да ни напише рецепта. Praynig Те добре че са през ден и за утре (15.06.) имаме само 2, но пак е нещо ( трябва 3х1). За 17 нямаме  Cry
Сори но ми е много мъчно че съм толкова заблудена, много ме е яд на мен Embarassed
не се притеснявай ,разбира се че ще ти напише СЛУЧВА СЕ,но гледай да ти я напише за МНОГОКРАТНО ползване Peace,надявам се утре да не се притесняваш вече  Praynig

# 178
Привет! След толкова скиторене днес героите са уморени Simple Smile
Да кажа първо, че стискам палци на всички, които имат нужда от това Praynig
Днес купих Пазмонските бисквити дано успея да премахна нощното хранене с тях Thinking
Също от днес започвам да отслабвам със Спирулина пък да видим до къде ще я докарам.
Хайде, по- късно като приспя мрънчо ще пиша пак Heart Eyes

# 179
  • Русе/Germany
espinoza, Evridika, snejinka86 (+ 1 Скрит/и) и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Къде сте девойки?

Аз да задам едно въпросче Simple Smile като кърмя може ли да пия Витаслим?

Общи условия

Активация на акаунт