Февруарската дружина се моли за сладур Матей и мама Ивелина

• 22 415
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
Привет! След толкова скиторене днес героите са уморени Simple Smile
Да кажа първо, че стискам палци на всички, които имат нужда от това Praynig
Днес купих Пазмонските бисквити дано успея да премахна нощното хранене с тях Thinking
Също от днес започвам да отслабвам със Спирулина пък да видим до къде ще я докарам.
Хайде, по- късно като приспя мрънчо ще пиша пак Heart Eyes
От кои Плазмонки купи-където са в металната кутия ли?

# 181
Момичета  wavey

Влизам да се похваля,че онзи ден ни изби първото зъбче,а днес още две  smile3555  tooth като гъби никнат!Нормално ли е  newsm78

# 182
  • Варна, морето, сините вълни...
Ами ние за сега имаме 1  tooth

# 183
  • Русе/Germany
Момичета  wavey

Влизам да се похваля,че онзи ден ни изби първото зъбче,а днес още две  smile3555  tooth като гъби никнат!Нормално ли е  newsm78
Честити ви зъбчета Party
 Mr. Green Hug радвай се че така лесно и бързо никнат. Ние сме допути и побелени и долу и горе и нищо, само хленца и яде ръцете и няма зъб още а е много подут Crossing Arms

# 184

Аз да задам едно въпросче Simple Smile като кърмя може ли да пия Витаслим?

Не  Peace

http://vitaslim.bg/forum/topic.php?id=159

Мар, честити ви 3 зъбчета tooth tooth tooth
Нямам идея дали е нормално, ама защо пък да не. Детето нали е спокойно и е добре Simple Smile

# 185
И аз само търся зъби, ама няма.
Изяде си ръцете това чаве!  Rolling Eyes

# 186
mar_dimitrova , радвай се, че никнат така лесно. На мен като са ми избивали е било голяма мъка- всеки зъб с температура и разстройство. Горката ми майка Shocked Дано на Лорис да му избият лесно, проверявам го всеки ден, но още няма нищо.

# 187
Ами Бенджи честно да ти кажа не знам още какво ми е детето  Thinking , дали е ревлив или не!От 10-тия ден сме с ужасни колики,плътно до третия месец!Сега заради зъбките явно реве и е доста крив.Дори го готвихме за зет на Rastina, ама като ни видя кривотиите и ни отсвири  Mr. Green.Така че от както се е родил все си хленца, но още не знам на какво да го отдам  Whistling

А Евридика, ако става въпрос за температура, не сме вдигали май досега  newsm78

# 188
  • Русе/Germany

Аз да задам едно въпросче Simple Smile като кърмя може ли да пия Витаслим?

Не  Peace

http://vitaslim.bg/forum/topic.php?id=159

Hug Много ти благодаря мила  bouquet

# 189
  • Sofia
Леле, чак 3 зъбчета. Браво на вас И аз не знам дали е нормално, но то за всичко май си зависи от детето Simple Smile Ние си нямаме...

Амидалка - правим си упражненията и си стегна вратлето маймунката. Другата седмица ще идва педито и ще я питам как да процедирам по-нататък и дали в момента всичко е наред.  Hug

Наденце, моята бандитка също спеше само на едната страна. Педито ми каза да я завъртам и да подпирам с една възглавничка, така че да не може сама да се извърти пак в нейната си посока и ми каза лекичко да масажирам вратното мускулче под ушенцето от страната, на която тя си се върти, за да се отпусне... Не знам дали го обясних добре. Май не. При нас стратегията проработи и след 2 дни вече нямахме проблем. НО това беше преди време, когато още не можеше да хваща с ръчички и не можеше да се "разхожда" из леглото. Сега изобщо не знам в кой ъгъл ще я намеря и всичко, до което се добере, се мятка насам-натам.

За обръщането - ами мъка й е. Успя 4 пъти (броя си ги и съм много горда мама, като го направи  Embarassed), но с много зор, а и много мрази да седи по корем. Иначе си вири много високо главичката и дори раменцата когато е по коремче.

Наистина Лори и Тотони се загубиха Sad

Много дълго стана. Съжалявам  Hug

# 190
Днес купих Пазмонските бисквити дано успея да премахна нощното хранене с тях Thinking
Също от днес започвам да отслабвам със Спирулина пък да видим до къде ще я докарам.
Нем, от другите дето са си като бисквитки. Грамажа на другите, прахообразните е по- малък, а са по- скъпи. Peace

# 191
Нем, от другите дето са си като бисквитки. Грамажа на другите, прахообразните е по- малък, а са по- скъпи. Peace
Питам те,щото вчера взех и аз някакви,пък като се прибрах се усетих,че не казах за колко месечно дете са  Embarassed Лошото е , че не е цяла кутия,за да прочета. ooooh! Иначе запомних,че са с дъх на ванилия и са като котешко езиче.
Ей,хич ме няма #Cussing out

# 192
Чак сега смогнах да ви прочета Tired

3 зъбчета браво точно по заглавието сме smile3521

И ние сме в отбора на преобличащите се вече и лигавник слагам,то не се издържа

Утре мисля да го пробвам с домашна тиквичка нали може newsm78  chef

Говорих с една позната която каза,че  е мислила,че детето се буди заради ядене,а то ставало заради бибата и мисля,че и ние за това се се будим понеже заспиваме с нея,което не ми се нрави Crossing Arms

# 193
bonbolina, с дъх на ванилия са за над 12 месеца, поне така прочетох в нета:
http://www.shopmania.bg/khranienie/p-bishkoti-vaniliia-plasmon-12-mies-1654728

# 194
Бонболина и двата вида на Плазмон безглутенови бишкоти за биберон са от 4 месец нататък, не се притеснявай можеш съвсем спокойно да ги даваш  Peace
Tези са гранулираните http://plasmon.adria2001-bg.com/index.php?m=320&lang=1&i … =11&prodid=54
А тези са обикновените, от които аз купих http://plasmon.adria2001-bg.com/index.php?m=320&lang=1&i … =11&prodid=52

Общи условия

Активация на акаунт