Жената ОВЕН 24-морска

• 30 998
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Ихааа, Ели, от тия тиквички какво кадро става! Ако ми бяха в ръчичките!!!!
Делте, продължавам да стискам палци за Котьо Ошо, а на теб  Hug
Медузич, кефиш с оранжева коса и оплезена!  Joy

# 466
Привет, мацки Grinning!
Бях дала обет за една седмица без социални мрежи и Скайп, но за бг-мамата не бях казала нищо. Домъчня ми за вас и се разписвам Hug

# 467
smilingladywelcome и от мен.
Ягодке сладка, много се радвам, че се разписа  Hug.
Зайче, мома каза доктора пък ще видим  Grinning.
Делте, дано котьо скоро напълно се оправи  Hug
Ели, до сега не съм виждала такива жълти тиквички  newsm78, ама много хубаво изглеждат.
То и аз не пиша много, но ми е или жега, или шантаво, пък и чакам да ставам леля тия дни  Mr. Green. Чакам мъжо да се прибере от извънредна работа и да отпрашим към Търново да занесем малко багаж на сестра ми.
За всички по една голяма  Hug.

# 468
Здравейте, момичета и от мен днес.
Нямах интернет и затова не успях да пиша. За сметка на това си направих една хубава разходка до един приятел и си побъбрихме. Той работеше де  Wink и то извънредно - ремонтираха банята на една баба.
Ходих и на пазар - купих чушки и ще ги пълня с извара.
Елинор 777, благодаря, че ми харесваш ник-а. Опитвам се да се усмихвам повече.
DELTA_DELTA, чакаме с нетърпение новини от днес. Дано всичко да е ок при теб.
pepa_25, благодаря за радушното посрещане.  Blush
Ще пиша пак по-късно ...... СЕга ще готвя   chef

# 469
  • Varna
Много сте грижовни Овнички, ама много бе Hug Heart Eyes
Бива го ТигърчУ, още е със абокатите но не ги маха. До срядата е на Юнжекции. От утре вече няма да е на системи но ще е под постоянен контролЬ. Добре, че кабинета работи и във неделя, че да не губим ден за боцкане.

ПЕПИЧ,
Хехехехеее, направо армия от мУми имамИ У темЪтЪ. newsm47 Все красоти около нас ще са Wink Леко бременеене мацко Hug

smilinglady,
С тоя ник Душко, не повече да се усмихваш....постоянно трябва да сЪ хилиш Hug

ЯГОДКЕ,
не ти изтрая търпилото, Hug Аз като прочетох какво си си обещала, и ти се поядосаФ...викам си
браво бе, и нас ли ни отсвирва и иска да си почине от нас rotfImao newsm45

# 470
Така е,моми,моми,края на другия месец,ще разберем и ние за пола.
Какво ще кажете за среща в понеделник?!
За час ,нямам претенции,ако е сутринта е по-добре май,докато не е станало много топло.Аз ще съм с детето,съжалявам,но е ваканция и се гледаме.Мъжо е на работа всеки ден и нямам на кого да я оставя.
Забелязах,че колкото по късно стана сутрин,ми става лошо,а ако стана рано около 7.30-8 часа се чувствам доста по-добре.
Лека вечер.

# 471
Момичета, аз чакам мъжО да се прибере всекио момент. Понаготвих, както обикновено: Правих таратор, шопска салата, чушки напълних с извара, сирене и яйце, а за десерт пъпеш.  Laughing
Инак в момента съм пред компютъра. Чета из разни теми тук във форума, а и не само. Wink
Иска ми се да ви почерпя с  десерт-а :  Laughing

# 472
Здравейте, мили мои овенки!
Привет на новите мацки Hug Hug Hug

Пепи, давай пиши в бука да видим кой как е в понеделника.Аз съм на линия.

Момичета, супер си изкарахме във Влас- жалко, че само за 2 дена.Чакам от сега края на август, че да отидем за повече време.

Бременелки, пазете се!!!

# 473
  • Сливен
здравейте момичета
ето малко морски поздрави от нас (не бях виждала лебеди в море)
върнахме се,качих си снимките във фейса,ошетах малко и сядам да ви наобиколя
делти мила  Hug уф по-голяма прегръдка искам да ти дам ,много мерсаж за палачинки и кафенце ммммммммммммммммммм,и за биричката и мезето  Hug
ламаринка дивака е страхотен  Party
пепи по-малко работааа ,сега ти е време за почивка и ваканция  Hug
ели пак страхотна картина си сътворила ,аз пък не бях виждала жълти тиквички  newsm78
Вush baby много е сладък малчугана
честита половин годинка на Ан-Мари на патерица,нека е здрава и послушна,да има безоблачно детство и да расте умна и талантлива  Hug  bouquet
smilinglady добре дошла  Hug и мерси за пъпешчето

# 474
  • при моите деца .....
Привет!
Прибрах се преди малко от София, уморено, но доволна, щастлива....
Гледахме Колите 2 на 3 D.
Сега вечерям и пия бира.
Ще наваксам малко с новините и ще лягам...
Ягодке, аз такива обети не давам, че знам, че ще ги загубя  Laughing
Мириамс, много хубави снимки!
Дано си си починала поне малко!

Хубава вечер!

# 475
  • Сливен
боби то почивка със мъж и деца няма  Whistling Party
но поне разнообразихме атмосферата  Party

# 476
Ей, овенки пак ви изтървах аз. Пишете бе, не си поплювате. Гледам много моми в темичката има и ще се появяват, няма ми остане синчето без мома  Joy
Ние вчера пристигнахме в Търново и ще съм тук с децата целия месец, с кратки прекъсване от 6 дена, когато ще отидем на море в Св. Влас (то ще е една почивка  hahaha), ама дето викате, разнообразие малко, пък и децата да не казват на всяка локва и рекичка, че е море  Laughing
Делте, ще се оправи котарачо, бързо си реагирала. Дано и баща ти се оправи, но каквото такова, важното е да не се мъчи си мисля аз, че то пък да живееш в мъки не си е живот.  Hug

А как ми се иска да ви видя, ама Варна ми е малко далечко от пътя, а и цялото домочадие много ще ви дойде  Joy

А за усмивките, хубаво е човек да се усмихва. И както в четвъртък в трамвая една жена ми разправя, че всеки си има тревогите, но не пречи да се усмихне на човека отсреща вместо да бъде груб (като контрольорите например, чак и се била сопнала една такава, като й казала, че ще и даде карта само като й се усмихне  Mr. Green). Така, че повече усмивки и позитивни мисли смятам, че ни правят живота по приятен.  Hug

Пожелавам ви сладни сънища мили овнета и да се наспите, да сте отпочинали, бодри и свежи на сутринта   love001 smile3524

# 477
Делте, бг-мама не се брои Naughty. Все още устисквам без Фейса, Нетлога и Скайпа. Да ме пита някой откъде ми дойде тази идея Embarassed...
Цвети, ние сме яки българки и цялото домочадие не може да ни уплаши.
Пепи, и аз съм навита за среща в понеделник. Ако се уговорите- пишете тук от колко часа ще е.

# 478
  Ето ги само нарязани:
https://picasaweb.google.com/elica676/DropBox?authkey=Gv1sRgCKPj … 35269282430362882
А тук приготвени, а още неометени тиквичките  Laughing
https://picasaweb.google.com/elica676/DropBox?authkey=Gv1sRgCKPj … 35268915353911618
  Радвате ме, като ви чета  Hug Почивки на море, позитивизъм, хубави манджи Simple Smile
За понеделник съм навита и ще дойда с кеф, стига да е преди 3 следобед  Hug
А за утре си изкрънках един почивен ден за да се видя с любимия, да идем на плаж, на пица вечерта и т.н  Blush И то ми дойде сега. Карай, поне пицата остана  hahaha

# 479
  • Varna
ДобрЮтрУУУУУУУУУУ Hug

МИРИАМЧИК,
Много красиви снимки бе Hug Обаче ЕмкотУ, обра точките със неговИтИ снимки Laughing Ние във Варна имаме лебеди на мУрето и зимата. Идват тука на топлата вода да се спасяват от няколко години.

ФРАН,
На Влас къмпингувахте ли, или на хотелЬ бяФтИ?

ЕЛЧО,
Тия тиквички сега ги виждам, но и сега за закуска бих си ги омААла Wink

ЦВЕТЕНЦЕ,
Благодаря, ...и да, важното е да се усмихваш и стига да го правиш от сърце, че то личи когато не е.  За нас овнетата и сп
ИСиално тези които аз познавам това не е хич трудно. Във много трудни
моменти съм виждала момичетата, но винаги усмихнати. Само ние можем да се разберем, друг може и да каже, че се хилим и нищо ни няма, но от вътре ни иде, въпреки всичко да сме ухилени. И каквото такова...аз нали това съм писала....И това ще премине smile3521...По едно време като се уговаряхме за среща, май бяхме споменали Търново, но сега незнам дали ще стане newsm78 Ели е на работа, Пепича бременее и по път май ще и е кофти, че спомена нещо такова. Франи и тя лятото е заета, Кокошинчето и тя и то кО станаааа...

ЯГОДИНКЕ,
Писа ти, че Мамата не се брои Wink Peace поВня аз, ама те закачих. Оставила си си ти вратичкаааа, да не си съвсем капоооо Wink Пък що ти е дошла тази идея.....ами щото е трябвало, все има причина някаква, дори и да не можеш във момента да си я обясниш Hug Важното е, че си със нас тука  bouquet

И преди да забия на Клиниката със Тигърчето да ви метна закускЪтЪ, че може да сте гладни Wink

Общи условия

Активация на акаунт