Преди около час и половина се прибраФ от котешката клиника със Котьо Ошо. Днеска по рано ми го дадоха, че ДоФтУритИ и те хора...рожден ден на детенце имат. Казаха, че съм действала като Делта Форс...и за това котето е още живо. Да видим до къде ще я докараме, защото не могат да разберат възпалението на какво се дължи. Бъбреците са чисти без грам песъчинка и не са успели да се увредят. Уретрата е била възпалена яко и от там е тръгвало възпалението за бебреците. Както знаете всеки ден на системи и инжекции. Утре ще му махат абокатите и ще слагат нови, пак боцкания
нови кръвни изследвания...и миличкото се дъжало много добре. Нямали такова кротко котенце. Държало се като малко геройче. Душата ме боли като ви го пиша това.Синът ми е говорил със баща ми, но той бил много уморен и едва говорил. Не ставал за свиждане. Във интензивното е. ...абе аз поначало съм на stand by защото и двамата със маман са със по два инфаркта и незнам кога ще ми се звъни за погребение. При всеки звън подскачам,....така съм от няколко години. Още повече, че сега и мъжО го няма и брат ми и той на път...яка да ми е гърбинката.
smilinglady

Хайде и за тебе едни тЪрлЪчки
И кафенце за Добре дошла то и без това е coffee time
bush baby,
Страотна рИцептЪ, със картофи не съм правила, ама виж пиперки съм пълнила по тоя начин. Ама сега кака ти ДелтУва е сама, може по нататъка, като си дойдат нейните мъжове да сЪ отпусне и да ги поглези
Благодаря ти за рИцептЪтЪ

, та ти е направило лошо впечатление.