Жената ОВЕН 24-морска

• 31 007
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
  • Varna
Привет-мревет КрасУти Hug
Преди около час и половина се прибраФ от котешката клиника със Котьо Ошо. Днеска по рано ми го дадоха, че ДоФтУритИ и те хора...рожден ден на детенце имат. Казаха, че съм действала като Делта Форс...и за това котето е още живо. Да видим до къде ще я докараме, защото не могат да разберат възпалението на какво се дължи. Бъбреците са чисти без грам песъчинка и не са успели да се увредят.  Уретрата е била възпалена яко и от там е тръгвало възпалението за бебреците. Както знаете всеки ден на системи и инжекции. Утре ще му махат абокатите и ще слагат нови, пак боцкания Sad нови кръвни изследвания...и миличкото се дъжало много добре. Нямали такова кротко котенце. Държало се като малко геройче. Душата ме боли като ви го пиша това.
Синът ми е говорил със баща ми, но той бил много уморен и едва говорил. Не ставал за свиждане. Във интензивното е. ...абе аз поначало съм на stand by защото и двамата със маман са със по два инфаркта и незнам кога ще ми се звъни за погребение. При всеки звън подскачам,....така съм от няколко години. Още повече, че сега и мъжО го няма и брат ми и той на път...яка да ми е гърбинката.

smilinglady wavey
Хайде и за тебе едни тЪрлЪчки Wink   НалУзвай ги и сЪ мятай на миндерЯ до нас Hug   И кафенце за Добре дошла то и без това е coffee time

bush baby,
Страотна рИцептЪ, със картофи не съм правила, ама виж пиперки съм пълнила по тоя начин. Ама сега кака ти ДелтУва е сама, може по нататъка, като си дойдат нейните мъжове да сЪ отпусне и да ги поглези Hug Благодаря ти за рИцептЪтЪ  bouquet

# 451
  • при моите деца .....
Привет!
Делтич,  Hug Hug Hug Hug
Ти си невероятно силна и добра! Hug Hug

smilinglady,

Овенки, хубав ден!

# 452
DELTA_DELTA, много съжалявам за случилото се.
Момичета благодаря ви за посрещането! Heart Eyes

# 453
  • Varna
smilinglady,
Абе, хич не съжалявай, ами сЪ наслаждавай на наша милУС УвнИтИ. Wink Проблеми, като при всички хора...кО да праЙш. Важното е, че се подкрепяме и една добра дума дори да си кажем и ни идва една сила невиждана.
ХаДи да видим кога шЪ сЪ наканиш и ти да дОдиш на Варната, като други твои съгражданки...спИСиалнУ да нЪ видиш, а ниЙ да ти сЪ пУрадвамИ Wink Някои дажИ, пУФтаргат...влюбвЪт сЪ във нас и Варна newsm03 newsm03 smile3503

# 454
...влюбвЪт сЪ във нас и Варна newsm03 newsm03 smile3503
O! СКРОМНОСТ неземна! Joy

smilinglady  wavey

# 455
...влюбвЪт сЪ във нас и Варна newsm03 newsm03 smile3503
O! СКРОМНОСТ неземна! Joy

ми така де, скромността красяла човека...някой са си достатъчно хубаво, к'во да се красят излишно, няма прайм натруфени Сигански работи, я Wink

smilinglady, добре дошла  bouquet

Делтичка, гледай да не ги мислиш лошите работи /едно че така предизвикваш Вселената, второ че то лошото няма да ни подмине, като е решило да дохожда/, настрой се на позитивна вълна и си мисли за прекрасните дни, които тепърва предстоят в живота ти Hug

Аз днес к'во да ви кажа...едно ми е настроено такова да изляза и да се разбия алкохолно в някой пъб, ама милото цяла седмица е с час и половина добавено работно време и ще си дойде клекнал петъчно. Ще взема да си сипя едно винце, на него една биричка и ще пусна да гледаме Ironclad, пък каквото такова Simple Smile

# 456
  • Varna
Абе Ламаренке ти де ме видя черногледа бе момиче #Crazy
Там за Вселената го знам и не се сугестирам отрицателно. КъФ акъл си ми дала, сякаш съм най-черногледия човек на зИмятЪ Simple Smile
Ко ли писах толкова отрицателно, че не се сещам newsm78, та ти е направило лошо впечатление. newsm78
Ако, е че писах за родителите ми какво очаквам и съм ти направила със това кофти впечатление...sorry...пиша това което са ме предупредили лекарите.
Колкото и да ми е тежко, винаги пиша със усмивка....още веднъж се извинявам, че съм ти направила кофти впечатление, Hug Но някой път  пиша и не на майтап, а просто споделям със момичетата и истнското положение около мене.

Ама, Лейди,
Кажи си сИга без полиция, не сте ли ФлибенИ във нас които сте дошли, а Wink Ич не е фукня  newsm03

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 19:21 от DELTA_DELTA

# 457

Ама, Лейди,
Кажи си сИга без полиция, ......................

AAAAAAAAAAAAA, не казвам, че ще ви пораснат ушите hahaha
LamaRina, тез варненските овенки са грозни и зли, пу да не им е Уроки  Joy

# 458
  • Varna
Лейди Hug Heart Eyes Hug  love001  love001права си мацко newsm51

# 459
  • при моите деца .....
Привет!!!
Наздраве!
Направих си мента с...... исках с тоник, но при нас има само на Фреш безалкохолни - глезам тоник и съм безкрайно щастлива, взимам шишето плащам, правя коктейла и то.... не е тоник, а скайт  Laughing но каквото - такова!
ЛамаРинка, наздраве!
Хубава вечер!

# 460
Делте, дано бързо се оправи котака и татко ти Hug.
Боби, аз пия мента със спрайт Mr. Green.
smilinglady, добре дошла Hug

LamaRina, тез варненските овенки са грозни и зли, пу да не им е Уроки  Joy
много сме грозни #Silly smile3534

# 461
Момичета, аз мисля да си лягам. Пожелавам ви лека нощ.

# 462
  • Varna
ДобрЮтрУУУУ Hug

Днеска малко по късно искат ТайгърчУ във клиниката, така, че ида да ви поздравя, да си ударя един душ и да си бия камшика към клиниката.

МЕДУЗКЕ,
Благодаря Душко. Котьо май шЪ излези късметлия, че бързо съм реагирала. Докторите казаха, че ветеринарната медицина във България е на много ниско ниво по отношение на такива бързо развиващи се болести и спеСиалнУ за бъбречните заболявания. Така, че тези от вас които имат
животинки да действат наистина като Делта форс. Да не чакат много като видят, че животинки-
те се мъчат когато искат да пишкат.
За баща ми Божа работа както писах по нагоре. По нас хората ходи...разсъждаваш филисофски и
продължаваш напред. Ти поне Душе знаеш, минала си по тоя път Hug А как е Ивчо след Юнжекцията? По добре ли е?

ЕЛИ,
Беше ми на гости снощи Hug И такива красоти ми беше нарисувала, ама такивааа, точно такива съм си представяла, че ми майсториш. Благодаря ти, още са във съзнанието ми...на стъкло беше тази красУтЪ  bouquet

За всички останали, неспоменатите, но никога забравени една силна  Hug

# 463
  • при моите деца .....
Добро утро!
Делтич, благодаря за кафето и закуската. Мечтая си за палачинки, но днес правих принцеси с кайма.
Допивам кафето и ще пошетам.
Днес мислим да ходим до София - да заведем Марти на кино и малко шопинг....
Ако не стане - мисля да посетя родителите си в Правец.
При нас времето е хладно.
На мен ми е мързеливо....
Хубав ден!

# 464
  Добре дошла на новичката овенка- smilinglady. Какъв хубав ник- Усмихнатата лейди Simple Smile Сигурно често се усмихваш? Simple Smile
 Делти, никой не се съмнява, че че оставиш бедната си животинка в беда  Hug Много се радвам, че оранжевата красота оздравява!
Снощи такъв дъжд пра на Албена и по целия път ни гони лятна буря..А влизайки във Варна се оказа, че даже тук-таме е сухо, като дъжда пристигаше в полунощ. Най-интересното е, че в Аспарухово така и капка не капна. За съжаление..обожавам дъждовете през лятото.
Днес ще се отдам на разкрасяване (досадното боядисване на коса..), маникюр, това-онова Grinning
И ще пържа тъмно-зелени и жълти тиквички Wink

Общи условия

Активация на акаунт