Жената ОВЕН 24-морска

• 30 996
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
  Аз кично ще бъда 12 часа там. Днес минахме с мъжа ми и даже запазих маса за поне 6 човека Wink Мислете му Grinning

# 496
Значи сме два броя сигурни Grinning

# 497
Ели,направо си се уляла Joy. Много градини ,много нещо Shocked
Незнам на майка дали и хареса,но на мен ми беше интересно.Досега не бях гледала смяната на караула пред двореца и днес я видях.Толкова е тържествено и величествено.Определено ми хареса. Peace

Момичета,преди време ви писах,че съм шила дрешки за кукли и вече са ги публикували в списанието.Днес ги видях.Имам ги на файл ,но сега не мога да ги пусна.

Айде лека седмица на работещите овенки  Hug
А на неработещите   Hug

# 498
Лека нощ на цялото стадо и много късмет през новата седмица на всички  Hug

Утре аз няма да мога да дойда на срещата, в 12 все още ще съм на работа.

# 499
  • при моите деца .....

Привет!
Вчера пак ме предаде "приятелка", та сега се опитавам да се справя с разочарованието....
Опитвам се да се справя с негативните си емоции и да погледна живота от хубавата страна....
Пожелавам ви весело изкарване на срещата!
Днес съм почивка от учирище, но си станах рано - от 1 часа съм на курс.
Хубав ден! Спорна и усмихната седмица!

# 500
Добро утро!
Боби е сложила кафенцето, аз пък спретнах едни палачинки

Боби не се тормози за такива неща. Усмихни се и започни седмицата с добро настроение.  Hug

# 501
  • при моите деца .....
kokoshinkata, да, такива са и моите планове....
Доста плаках снощи.... не се струва "да плачеш за нещо (или някого), което не плаче за теб"!
Трябва да се науча да бъда по-малко раздаваща се за хора, които не го заслужават!
Усмихната седмица!

# 502
  Да, Боби, отдавна се опитвам да ти внуша да не се раздаваш чак толкова..Знаеш ли колко често наричат такива хора глупаци? Знам го от собствената си гърбина, не плачи  Hug
Кокошинке, жалко че няма да се видим..

# 503
Привет, момичета!  Hug
Добре дошли на новите овенки!
Аз бях на море. Ели, ти още ли си на Албена? Ние бяхме там миналата седмица, оглеждах се за теб, исках да те изненадам, но не би... Мислим да прескачаме пак за по един ден до там, та тогава може и да се видим.
Хубав и усмихнат ден на всички!  Hug

# 504
Как сте овненца  Hug
Боби, аз пък бих ти препоръчала да плачеш. Наплачи се едно хубаво, изкарай си мъката, после се усмихни и продължи нататък. Винаги има такива моменти в живота, няма как, и хора има всякакви. Но и Ели е права, че обикновено хората, които се раздават и гледат да угодят на всички ги мисля за глупаци или най малкото им се качват на главата. Все пак трябва човек да има мярка, не може само да искаш и да не даваш. Така, че не се тревожи, виж колко приятелки имаш тук, и съм сигурна, че в труден момент ще се намери кой да ти подаде ръка, и по-вероятно е да очакваш да е друг. По някога не знаем кои са ни истинските приятели. Лошото е, че в този свят сега все по малко приятели има човек, по-малко си говорят хората и обикновено само се оплакват, вместо да си живеят живота по най добрия начин с приятели и веселби. Това лично мен ме натъжава. Но горе главата!

Колко сме овенките от София, правихме преди ....година и повече май една среща, не знам правили ли сте от тогава. На есен бих се радвала да се съберем отново  Hug

# 505
И аз да се разпиша днес.Преди малко се прибираме от срещата ни.Благополучно си дойдохме в този пек с малката,остана да почистим и наготвим,че така набързо изхвърчахме в 11.30 часа за града...... Wink

# 506
  • Varna
БОБИЧ,
Кажи- майната му- на такава "приятелка.  " Знаем какво ти е във душицата сега, ама и това ще отмине. Отсвири я!!! Прегръщам те силнУУУУ Hug И не само аз,  тука всички във темата Hug

Абе, Цветенце,
аз си спомням, че направихте една среща софиянки и след това се скатахте всички и спряхте да пишети. След това направихте ли някаква друга среща.? От всички които се срещнахте на първата среща там, само ти пишеш. Иначе ние  си имаме една Софиянка-Бургазлийка която не само че пише, но и си ни идва редовно на гости- Корсетчето.

Варненки, беше ми много, много хубаво пак със вас....ама многУ бе Hug newsm68

# 507
  • при моите деца .....
Привет!!!
Много благодаря за  милите думи!  Hug Heart Eyes
При нас времето е доста хладно.... като чета за пек и си мисля, че живея в друга България....  Laughing

Хубава вечер!

# 508
  • Varna
БОБИЧ,
При нас е топло. Абе да те питам....що не вземе да дойдеш за два дена насам, вместо да ходиш до София постоянно? Хем ще те развеселим, ще ти дадем силици, ще ти се порадваме, а ти ще се заредиш положително. Пробвай бе. Ето Мирамича ще идва скоро, Лейди и тя....що не си помислиш?.  Ще спестиш от няколко ходения до София и ще дойдеш.

Ей, така шЪ напраЙм със тебе като дойдеш Wink 

# 509
Бобииии, обещавам да пием по едно такова няколко пъти и морския бриз да ни гали, галииииии..........Simple Smile))))))

Общи условия

Активация на акаунт