Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мъжът Риби

 • 109 177
 • 579
 •   1
Отговори
# 570
 • Бургас
 • Мнения: 3 725
Абсолютно точно

+ не спазват чужди граници,  но техните си ги крият и пазят повече от необходимото
+ никога не се случва ясен и точен разговор с тях

+ подкрепям съвета да се провери къде и как се усамотява, че както ги гледаш смотанички са способни на големи номерца

# 571
 • Мнения: 10
Е,проверява се, разбира се,без да се разбира,че се проверява,и все пак,е важно и той да ми има доверие и да ми споделя как е прекарал дните си без мен.
И това за границите го забелязах,че всичко иска да знае за мен, пък иначе не всичко си казва 😃😃😃 уж деликатно ми поглежда телефона,ама ....
Но както се казва,от много панаири сме върнати,знаем им номерата 😃😃😃.

# 572
 • София
 • Мнения: 23
За съжаление малко хора с този знак проявяват високите му нива, тъй като е много неясен като енергия. Прави връзката между двата свята, преражданията и настощето и хората, които нямат Риби в наталната си карта е трудно да разберат такъв човек, понеже той живее с свой свят, много сензитивен е, попива много от енергията на другите хора и затова и често има нужда да бъде сам. Тези хора във високото си проявление са носители на Божията енергия в любовта и да те не познават граници, зашото тази любов не познава такива на едно по-дулбоко ниво. Обикновено се раждат по-материална среда, за да успеят да се издигнат над нея и да бъдат по-велики, хора с мисия, като лекарите например, неслучайно има и такава организация "Лекари без граници", БЕЗ ГРАНИЦИ, От една страна това е най-голямото благородство, знакът, където егото е размито, а ние с момента живеем в общество, където егото се тачи, защотоне сме научили все още за ценим себе си, а за да достигнем нивото на рибите, като нация е нужно да преминем през всички останали знаци, знакът на развива на егото и на Аз-ът е едва Овен. Рибите символизират мъдростта на цялата вселена и затова и на самите представители на този знак им е толкова трудно да влязат във високото му проявление, тъй като ако не са развили всички останали знаци, те лесно могат да се изгубят в енергията си и да не се върнат на земята в ментален план, вероятно и това е скритата приина някои от тях да се лутат без посока и да търсят смисъл. Затова според мен е важно да умеем да бъдем до тях и да ги насочваме, да им даваме куража да продължават в развитието си, тъй като оставайки на ниско ниво те разпиляват енергията си и започват да бъдат манипулативни, измъкващи се рязко, неспособни да свържат интуицията със съзнанието си и затова се получава така, че мислят едно, а казват друго.

# 573
 • София
 • Мнения: 11 645
Набирам средства за основаване на благотворително дружество "Да намерим спасение за рибките".

# 574
 • Бургас
 • Мнения: 3 725
Набирам средства за основаване на благотворително дружество "Да намерим спасение за рибките".

Ха -ха Smiley
Да спасим златната рибка от самата нея

# 575
 • Мнения: 1 627
Хахахахаха, Кечи!!!
Седя и избухвам в смях и сълзи до една риба, чудеща се какво се случва🤣🤣🤣

# 576
 • Мнения: 228
Да се изкажа и аз по темата...че вкъщи си имам две златни рибки Grinning
Едната е брат ми - доста отговорен,с чувство за хумор,загрижен.Трудно се разговаря с него - започне ли разговор,който не го интересува не очаквай да ти отвърне.Но има ли какво да каже...100 часа не можеш да вземеш думата Grinning Прекалено е доверчив бих казала,бързо се адаптира и много наивен.Семейството му винаги е на 1во място.
Втората рибка е съпругът ми...доооста трудно съжителство е с него Grinning много суетен,егоцентриг на моменти дори бих казала.Нарцистичен,взискателен.Иска всичко да знае,но за себе си с ченгел да му вадиш думите от устата пак не всичко казва.Доста вглъбен на моменти.Сериозен разговор - Няма шанс!Върти суче и накрая другият е винаги виновен...той все е неразбран.В началото на връзката ни май не беше такъв...хм..по отворен беше,всичко беше спонтанно..сега всичко се прави едва ли не по график и оо ужас ако плана не се развие спроде очакванията му Grinning Аз съм телец и търпението ми е доста голямо...но на моменти си е чисто изпитание.Доста са потайни като цяло тези рибки.Никога не признават грешките си и почти никога не се извиняват.Не си дават много зор в една връзка,по повърхностни са.Лесно бъдат манипулирани от външни хора(имам в предвид приятели,колеги) .Променят се мигновенно - гледаш го загрижен,отдаващ се и баам за 2 секунди е друг човек.

# 577
 • Бургас
 • Мнения: 3 725
Абсолтно така е.Може би мъж Телец и жена Риба е успешна комбинация, но обратното е тежест.Когато са с добрата Риба могат много, но за съжаление другата не позволява.

# 578
 • Мнения: 94
Скоро четох статия за мъжът Риби,в която пишеше,че трябва да си малко мазохист за да имаш връзка с него.Те в началото се представят като принца на бял кон,влизат ти под кожата,защото имат много развита интуиция и после когато се хванеш на въдицата се отпускат и стават пасивни.Ти си влюбен в първоначалния им образ и трудно можеш да се откачиш.Държат се добре само когато имат интерес.То май и жените Риби,които познавам са така.Докато имат полза от теб са перфектни,нямат ли могат да те накарат да се чувстваш ужасно,постъпвайки подло и отмъстително.Има и много мили,разбира се,но им е присъщо.

# 579
 • Бургас
 • Мнения: 3 725
Много точно и такива са.

Големи артисти са и големи таланти, жалко, че не винаги ползват качествата си за добро и напредък.Много лесно се изкушават да злоупотребяват.

Общи условия

Активация на акаунт