За да не отговарям на всеки поотделно, ще обобщя, че почвам да не го разбирам това същество "мъжът", а имах претенции, че съм специалист
И това ми го казва човек, който е чел книга по въпроса и сме обсъждали колко е важно за бъдещото отношение към живота на детето как ще се чувства първата си година
Верно е, че е най-трудно да паднеш от върха, но по-добре да падна и да стана, отколкото да стоя в прахта и то не сама, а заедно с децата си. На всичкото отгоре преди да стигна до мисълта за развод говорих с него и предложих да помислим заедно какво да направим и ако трябва и към брачен консултант да се обърнем... Аз поне не гледам на брака като на нещо, което трябва да се опази на всяка цена, наясно съм, че хората се развиват и се променят в различни посоки и ако вече не ни радват едни и същи неща приемам различията, но не съм съгласна да ги понасям, особено, ако засягат и развитието на децата ми. И хич не ме успокоява мисълта, че и всички други мъже така правят. Сега някой, ако има идеи, моля да сподели, че наистина не ми е ясно какво друго да направя. Май успях да обясня, спирам с излиянията 
))
), сега ще прочета още малко дали да не и дам морковче, пък колкото стигне до устата
.
Ок, ама като стане достатъчно голям, за да направи сам правилния избор. На 4 как ще прецени кое е добро и кое лошо?! Та ето ти го спорът-аз съм се опитвала да го предпазя от всичко-типичната майка -орлица, а той иска Емил сам да се оправя и да реши с кого да играе. Може и да е прав, ама ми писна да идва разреван от въпросното хлапе, а родителите му нехаят за поведението на детето си, даже според тях не е агресивен синът им, а просто по-буен.
Огромен проблем с агресията има това дете.
Както и педи ме успокои....каза, че не е наддала много, но не е болка за умиране
И съм спокойна! 

. Къде какво удобство има, има го и в твоята торба. Препоръчани теми