. От няколко дни бебо много яростно си дъвче палците на ръцете, а понякога си напъхва палеца толкова дълбоко, че след минутка повръща. Казах "дъвче", защото неговото не е смукане, а направи дъвкане. Няма начин да го накарам да спре, биберон не иска. В добавка много се лигави... Възможно ли е скоро да започват да му никнат зъби и затова сега венците да го дразнят?
Знам, че зъбките започват да излизат към 6-и месец...
....
. Имам причина, която с никого не мога, а и не искам да споделям, но ми е много болно и мъчно и кофтито е че в тези моменти намирам най-много кусури на мъжа ми, който се опитва да прави всичко да ми угоди. Иначе тази вечер уж трябваше да сме на Вонеща вода-запазих аз места,гледам минерален басейн,доволна,че ще плуваме с малката и отиваме,облякохме банските,слизаме на басейна,взела съм я аз да влизаме двете,стъпвам на стълбичката и ледена вода ме докосна
оправяй бързо проблема и си слагай усмивката на лицето-Анастасия не иска мама да е тъжна, нали?
Качеството на тези,които се продават било следено на 100%,а при домашните зеленчуци не било така 

, ако ще ти олекне сподели с нас
Горе главата

) че купешките пюрета са пълни с боклуци. Давам пример. Ходихме на 1 парти по случай 1 юни и там естествено имаше представители на различните марки детски храни и козметики. Та подариха ми пюре на Хип Круши Уилямс, подходящо за след 4 месеца. Състав: Плодове 96% (круши 50%, сок от круша от концентриран сок от круша), оризов грис, оризово нишесте, витамин С.
За моето дете предпочитам да взема 1 круша, да я сваря на пара или в малко водичка и да знам, че като му давам пюре от круша, то действително е от круша, без нишестета, концентрати и т.н.
А и като са частни фирми, не могат да си позволят да развалят качеството, защото просто ще си изгубят клиентите. Все пак има конкуренция и като не ти хареса, има къде другаде да идеш.
Качеството на тези,които се продават било следено на 100%,а при домашните зеленчуци не било така
. От няколко дни бебо много яростно си дъвче палците на ръцете, а понякога си напъхва палеца толкова дълбоко, че след минутка повръща. Казах "дъвче", защото неговото не е смукане, а направи дъвкане. Няма начин да го накарам да спре, биберон не иска. В добавка много се лигави... Възможно ли е скоро да започват да му никнат зъби и затова сега венците да го дразнят?
Знам, че зъбките започват да излизат към 6-и месец...
....
Хич не се и опитвам да му вадя ръцете, невъзможно е. И аз се чудя дали не е подготовка за зъбки. В добавка последната седмица е и доста нервен, не иска да си играе повече от 10 мин, спи му се, не може да заспи, нощем се буди по 100 пъти 
Хубав ден

Благодаря предварително.
А и като са частни фирми, не могат да си позволят да развалят качеството, защото просто ще си изгубят клиентите. Все пак има конкуренция и като не ти хареса, има къде другаде да идеш.
от мен

от мен. Докато учех в Търново и аз редовно бях в "Щастливеца". Хубаво е, че още го има! Препоръчани теми