Показа, че го може сега защо да се мори детето 

, то внимавайте как го правите. 
Надявам се да намериш с кого да излизаш на разходка, че много самотно звучиш.
Добре че поне таткото е щастлив
Дано да му се размине на малкия 

Може да му даваш резен морков или краставица, а може и плод - ябълка или парче круша, с което да си чеше венците. Хем приятно хем полезно. А това, че детето не знаело какво да прави парченцето, което е отчупило е защото цялата храна която приема е пасирана.
Ако ти не му даваш само напълно пасирана храна, няма да имаш никакви проблеми
А после и парченца за да се научи да дъвчи
Аз познавам и едно дете дето не можеше да дъвчи до 3г. защото все пасирана храна ядеше. Ама кайката каза че така и било по лесно и после...
Така че хората на село не само че не ползват интернет, но и не се интересуват от новите неща в повечето случаи си карат по старому /е не всички разбира се, никого не искам да обиждам/.
Иначе към 9-ти месец е нормално да е въведено вече киселото млекце и дори може да се замени АМ с кисело, ако детето няма алергия към него.
Баткото ми ядеше бисквити и солети със зъби. Рядко се е давил, пък и бързо се оправяше като се задави. Няма страшно.
Сега ще се обаждам на калекото на мъжа ми,че той е лекар УНГ в Сф и мнооого си разбира от работата..поне на него имам пълно доверие...пък после и на педито ще я заведа за консултация,че тоя месец пак ваксини ще пропуснем и ще вървим 2 месеца назад...лекаря който замества личния неможело да слага ваксината,трябвало личния да си е тука...По този повод....имам спомен,че имапе мама чието бебе също имаше бактерии в носа...Те проблем ли са за слагането на ваксините...Те доколкото знам не са болесно състояние и се чудя при наличие на бактерии позволено ли е да се слагат ваксини...
на бебето със стафилококи в нослето.Пропуснахме приемът на ваксини,докато не изчистихме бактериите.Предполагам,че ще ти предпишат Бактробан,локален антибиотик,с който мажещ вътре в носленцето.Да не те притеснява отлагането на ваксините,лекувайте бактериите и след това

, то внимавайте как го правите. 

Ще пиша когато ще се присъединя към вас! Много благодаря за поканата 
на бебето със стафилококи в нослето.Пропуснахме приемът на ваксини,докато не изчистихме бактериите.Предполагам,че ще ти предпишат Бактробан,локален антибиотик,с който мажещ вътре в носленцето.Да не те притеснява отлагането на ваксините,лекувайте бактериите и след това 
Може да му даваш резен морков или краставица, а може и плод - ябълка или парче круша, с което да си чеше венците. Хем приятно хем полезно. А това, че детето не знаело какво да прави парченцето, което е отчупило е защото цялата храна която приема е пасирана.
Ако ти не му даваш само напълно пасирана храна, няма да имаш никакви проблеми
А после и парченца за да се научи да дъвчи
Аз познавам и едно дете дето не можеше да дъвчи до 3г. защото все пасирана храна ядеше. Ама кайката каза че така и било по лесно и после...
.
, обаче детето не е добре. Аз лично внимавам с тези неща, това че баба ми го е правила не означава нито че е "близо до природата", нито че е добро, щот те и пиявици са си пускали за високо кръвно и много други страховити неща можем да се сетим, ама извинете във всяко семейство е имало поне по едно мъртво дете/бебе, някак си предпочитам да се водя от новите тенденции.
.
?
.
, сега се върнах по-напред та видях.
От кога спят заедно в една стая с баткото? Не се ли буди през нощта като се кърмите?
. Другата пък каза, че детето не харесвало АМ, но кисело мляко със захар харесало иза това 

С децата и ремонт да правиш и то без мъжа ти...как се справяш нямам идея...

Преди ставах като фурия - навикам се и после си продължим по старому, а сега как съм можела с толкова спокоен глас да му казвам еди какви си неща... определено го плаша Препоръчани теми