simply_blue само на кърма е Йосиф. В горещите дни се замислям за вода, но до сега не съм му давала. Но той явно си е едър - роди се 3 седмици преди термин с тегло 3 450.
И да ви се оплача - горещо ми е

После се налага аз да се изтеглям надолу и да му завъртя с ръка главата назад, но след малко пак се извърта. Ужас! Но нощем толкова ми се спи, че да яде, както си иска, само да не ме тормози!
подаръка вече си го получи сега остава само да ти носят много радост и щастие малките сладури и много, много здраве разбира се!
, да сте живи и здрави и още много, много години щастливи заедно. Разказа ти направо ме разчуства, много се радвам на такива мъже, че моя хич не е от тях.
, дръж се ще мине нали знаеш периоди, пък и не напразно се казва, че "лесно майка не се става".

забравям. Освен това за нас сутрин е много относително. Понеже сега реших, че сънят ми ще бъде преди всичко и нагласих нещата така, че да спя максимално дълго, та ставам около обяд. Това брои ли се за сутрин
или просто около 6 или 8 ч. като се събуди Рали трябва да й дам витамина. Дано утре да не забравя

. И Дара е много неспокойна от снощи, сигурно е жегата...

- я виж ВАЧЕ, и аз съм като нея!
Засега съм го давала веднъж в 6 и веднъж в 10 
, браво.

, но определено имаше по малко колики, имат нужда от паузи за да не им се натоварва корема.

Само хемороиди нямам, но добивам някакви болки в яйчниците (или горе-долу в тая област), като напъна...
Аз опитах да се погледна, но нищо не видях, дори не виждам къде е шито... И конци не съм видяла да падат, изобщо ми е странна тая история, но пък нищо не усещам, така че се надявам да съм добре

Детето го прегледа и частната и държавната педиатърка и никоя не го е споменала
Тя обикновено спи на излизане и на прибиране, това значи да я събуждам, а не ми се иска...Ох, много е сложно това с количките, когато нямаш асансьор 
Защо не звъннеш да питаш, обикновено го изписват на всички бебета, мисля, че след 20-ия ден