Оризови спагети???

• 7 404
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте на всички!
Моля ви за помощ относно оризовите спагети. В интернет намерих много рецепти и на китайски ресторант съм яла - страхотни са!
Проблемът е че в моят град не мога да намеря къде ги продават. Ходихме с моят приятел да търсим във всички супермаркети и квартални магазинчета, но нещо не откриваме оризовите спагети.
От Велико Търново съм. Ходихме в Пикадили - няма, Била - няма, ЦБА - няма .....
Вече се чудя да не би да са някак маскирани тези спагети...

Та ако някой от Търново знае къде има оризови спагети да помага Simple Smile

Извинявам се ако вече има такава тема Simple Smile

# 1
  • Стара Загора
Обикновено са на местата с диетични, здравословни и китайски продукти (семена за покълване, пълнозърнести брашна, брашна от нахут, коприва, ябълки и др. подобни, мюсли, подсладители, сушени китайски гъби, бамбукови кълнове). В Била почти няма такива неща. В Пикадили би трябвало да има. Ако имате в града специализиран магазин за здравословни храни, също може да има и там.

# 2
В Пикадили обикновено си има щанд за китайски храни.Аз от Кауфланд и CBA вземам ето това,то е  оризово фиде но върши същата работа  Peace....
Сега в Кауфланд мисля,че има точно оризови спагети,в Лидл наскоро бяха пуснали точно китайски спагети..накъдрени... Peace

# 3
  • под тепетата
В Пловдив съм взимала от Карфур, Т-маркет и по едно време ги имаше в Метро и Кауфланд. За последните два не съм виждала скоро. Ние редовно си правим,макар и не по китайски и много ги харесваме, но фидето си го ползвам за супа. Мерак ми е да пробвам и другите , но с пшеница- ръчни с яйца и изглеждат като тънки въженца.

# 4
В Рода има. И по така наречените диетични магазини.

# 5
Благодаря за помощта.Единственото място на което успях да намеря беше T-Маркет, ето този вид оризово фиде 2.70 лв. 250 гр.      

http://www.prikachi.com/images/427/3557427W.jpg

# 6
  • под тепетата
В Карфур Пловдив са на стелажа с китайски храни, които е точно успореден на касите -преди тях. Имаше 2-3 вида оризови спагети.

Общи условия

Активация на акаунт