Звездни компромати-105

• 65 112
  • 758
  •   1
Отговори
# 300
По повод сватбата на К.Х. ... Що за стилист е това  newsm78
1. Не може да си избере една рокля
2. Дори с воала е имала проблем. Не могла да реши кой от 2та да е за първата рокля, та била и с двата  Laughing Смешно е просто.

Аз не съм стилист, но поне мога да се облека без да изпадам в истерия  Laughing

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 16:32 от forest_veil

# 301
Намирам за много смешен този целия напън.Май всичките и неща са копирани от някъде.Дори и заведенията които е правила копирани от някъде.А пък кухнята на Гала в новият и апартамент си е едно към едно като кухните в италианските магазини ,това веднага ми направи впечетление.Въобще не разбирам тези нейни напъни да се прави на стилист ,не и се получава

# 302
  • Варна
Там и е проблемът на Кремка, тя си мисли, че всичко до което се докосне се получава, стои оригинално и излъчва стил.   Mr. Green

# 303
Кремена можеше да изненада всички и да се появи в бяла рокля  Laughing

# 304
Хайде "щатни уроди " такива,какво се пънете да обсъждате чужда сватба -яд ви е на всички преуспели хора и за това си прекарвате живота във форумите бълвайки помия... #Cussing out

Цитирах Кремена ,която направи този коментар днес в "На кафе".

Сега как да си кажа,че тази жена е най-нелепият публичен образ  Laughing

# 305
  • София
Аз също много харесвам черни булчински рокли  Wink НО тази торта на Кремена с този ужасен воал, определено е кофти попадение  Rolling Eyes

Ветинари, ако това го е казала, съвсем се е изложила. След като се правиш на известен и правиш сватбата си обществено достояние, трябва да си готов да понесеш и коментарите  Laughing

А дали да прави сватба, колко ще й струва и колко гости ще покани - това си е лично решение и не мисля, че е "пир по време на чума"  Peace

# 306
Кремена, ако не е искала да ѝ обсъждат сватбата, да не я бе правила телевизионна.  Simple Smile

# 307
А, какво означава - щатен урод??

# 308
Ако това е истина ,то тя е паднала много ниско.В крайна смета ако тя не ни натрапваше своята личност,ние нямаше да я обсъждаме и коментираме.След като държи да си пусне снимките от сватбата би трябвало да знае ,че ще я коментират и коментарите не винаги ще са положителни

# 309
креми-каза го.E,визира пишещите в dir.bg,мамата не я споменаха Simple Smile
Та се зачудих тя в коя област се има за преуспяла  Whistling

И определено щом си пускаш сватбата по телевизията ,трябва да си готов да приемеш мнението на хората.Като не иска да чува критика да си беше направила дискретна сватба без да си показва след това роклите в телевизионни шоута.

И честно казано черната рокля наистина е по-правилната в случая.Бялото е символ на младост ,чистота и девственост.Тоест малко е пресилено жена на около 40 с 20 години брак и дете да се барне в бяла тортоподобна рокля.Не,че това се спазва масово,ама тя пък нали е стилист-би трябвало да е наясно със символиката на цветовете.

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 17:05 от Ветинари

# 310
Хм, понеже сега слушам цялата лигня от 'На кафе', К.Х. си позволи да каже за 'няколко си грама сладки', то е ясно, че става дума за '100гр сладки', че са й поискали 2600лв за тортата. Не знам колко е коректно да се изказва така в ефир  newsm78

# 311
Здравейте   bouquet

Аз обаче не можах да разбера, готическа или ала Алиса в страната на чудесата е идеята за сватбата и дрес кода?  newsm78

# 312
  • Балчик
Здравейте   bouquet

Аз обаче не можах да разбера, готическа или ала Алиса в страната на чудесата е идеята за сватбата и дрес кода?  newsm78
И те се чудят !  Mr. Green Joy

# 313
И те се чудят !  Mr. Green Joy
Joy
Нищо от Алиса не виждам. Червената кралица ли, наистина не схващам.

# 314
Много ми харесва как се преобразява за светски събития и фотосесии. Красива е.

Общи условия

Активация на акаунт